Bursa medikabilde doktor öneriniz

Bende bursadayım kızlar araştırma yapıyorum hala doruk hastanesinde evrim hanım varmış onu öneren oldu medicanayı da önermiyorlar hiç yeni hastane olduğu için hala eksiklikler varmış. Ben kadın doktor istiyorum tercih meselesi tabi varsa önerebilceğiniz doktorlar onlarıda araştırırım
Canım ben medıcalparka mete beye gıttım dorukta da fatos hanıma gıdıyorum ıkısınden de memnunum. İlk dogumumu hayat hastanesi ayse hanım yaptırdı. Bır dahaki kontrole tekrar ona gıtmeyı dusunuyorum. Sen karar verebıldın mı

Canım ben medıcalparka mete beye gıttım dorukta da fatos hanıma gıdıyorum ıkısınden de memnunum. İlk dogumumu hayat hastanesi ayse hanım yaptırdı. Bır dahaki kontrole tekrar ona gıtmeyı dusunuyorum. Sen karar verebıldın mı
Bende hayat hastanesinde Naile hanım varmış ona gitmeyi düşünüyorum canım güzel duyumlar aldım onunla ilgili.. hayat hastanesinde Nigar diye biri var ama hiç tavsiye etmiyorum pişman oldum gittiğime soru sordurmaz açıklama yapmaktan aciz ukala biri.

Muayene de ücreti uygun geldi de herhangi bir indirim mi uygulanıyor size özel ?
Evet uygun, özel bir indirim uygulamıyor sgk anlaşmalı fiyati onun dışında farklı birşey yok. Türkiyede kadın hastalıkları ve doğum alanında henüz hiçbir hekimin almadığı eğitimleri almış bilgi birikim olarak çok dolu oldugunu düşündüğüm bir hekim. İlk gebeliğim ve doğumumda istanbuldaydım orasıda özeldi ama muayene sürelerim vs vs çok yetersizdi sağolsun erdoğan bey her konuda fazlasıyla aydınlatıyor. Denemenizi öneririm

Medicabilde kendisinde orada muayene olarak yani
Teşekkür ederim, evet sonradan öğrendim Medicabil'e geçtiğini. Muayenehanesi vardı çünkü daha önce.
Erdoğan bey iyi bir doktor diye biliyorum da, Medicabil nasıl peki sence?

Teşekkür ederim, evet sonradan öğrendim Medicabil'e geçtiğini. Muayenehanesi vardı çünkü daha önce.
Erdoğan bey iyi bir doktor diye biliyorum da, Medicabil nasıl peki sence?
Ben şimdilik memnunum birkaç arkadaşımdan da olumlu yorum aldım. Bebeğim için Yenidoğan ünitesi, benim içinde doğum yapacağım hastanede kardiyoloji uzmanı olması önemliydi e hepside olduğu için tercihim bu yönde oldu.

Yildirim dorukta kemal köroğlu var tavsiye ederim mutlaka bir araştır anlayışlı sen sormadan herşeyi anlatan çok iyi cesaret veren bir arkadaşınla konuşuyormuşsun gibi rahatlatıyor konuşmasıyla pişman olmazsın gidersen

recep doganlar su an gebelik takibimi yapıyor; medikabil hastanesinde, önerebilirim. eski bir askeri hekim. uzun yıllar jimer gecmisi var ve bu hastanede de uzun sayılabilecek bir suredir calısıyor, ben dogum yapana kadar da orada sanırım, cunku bunu sordum, ayrılmayı dusunmuyorum bu kurumdan dedi. visit ucretide 120 tl.

hastane kafama yattı acıkcası, bir kere yeni ve yenidogum yogun bakım unitesi var.

eski dr'um ahmet yılmaz idi. natal klinikten. medicana'ya doguma gidiyormus, 4000 tl şu an için dogum fiyatı. jimer ve medikalparka da gidiyormus ama su an için medicana dedi sekreteri. agustosta fiyat ne olur bilemiyoruz tabi. arada bir de hastane olmayınca ne bileyim cesaret edemedim...

herkesin bebegini saglıkla kucagına almasını dilerim.

Riskli gebelik üzerine Bursa da doktor önerisi olan var mı
Ben de riskli gebeliklerle ilgilenen doktor arayışındayım. Kendi doktorumdan çok memnundum Prof.Dr.Murat Arslan, ama maalesef İstanbul'a gitti. Şimdi güvenebileceğim, titiz bir doktor arıyorum.

Sende ne risk var acaba bulursan burda da paylaşır mısın
Bende pıhtılaşma problemi ve orak hücre anemisi taşıyıcılığı var. Daha önce iki kaybım var. Ayrıca gebelik kesemin yakınında miyomlarım da var. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Karar verdiğimde burada paylaşırım. Senin ne riskin var peki?

Bende pıhtılaşma problemi ve orak hücre anemisi taşıyıcılığı var. Daha önce iki kaybım var. Ayrıca gebelik kesemin yakınında miyomlarım da var. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Karar verdiğimde burada paylaşırım. Senin ne riskin var peki?
Bende de kan pıhtılaşma si var 3 4 tane gende kan sulandırıcı lar kullanıyorum şu an

X