Canım ben medıcalparka mete beye gıttım dorukta da fatos hanıma gıdıyorum ıkısınden de memnunum. İlk dogumumu hayat hastanesi ayse hanım yaptırdı. Bır dahaki kontrole tekrar ona gıtmeyı dusunuyorum. Sen karar verebıldın mıBende bursadayım kızlar araştırma yapıyorum hala doruk hastanesinde evrim hanım varmış onu öneren oldu medicanayı da önermiyorlar hiç yeni hastane olduğu için hala eksiklikler varmış. Ben kadın doktor istiyorum tercih meselesi tabi varsa önerebilceğiniz doktorlar onlarıda araştırırım
Bende hayat hastanesinde Naile hanım varmış ona gitmeyi düşünüyorum canım güzel duyumlar aldım onunla ilgili.. hayat hastanesinde Nigar diye biri var ama hiç tavsiye etmiyorum pişman oldum gittiğime soru sordurmaz açıklama yapmaktan aciz ukala biri.Canım ben medıcalparka mete beye gıttım dorukta da fatos hanıma gıdıyorum ıkısınden de memnunum. İlk dogumumu hayat hastanesi ayse hanım yaptırdı. Bır dahaki kontrole tekrar ona gıtmeyı dusunuyorum. Sen karar verebıldın mı
137tlMuayene ücreti ne kadar Canım
Merhaba melos34, Erdoğan Bey doğumları hangi hastanede yaptırıyor acaba?Merhabalar,
Ben doç dr erdoğan aslan a gidiyorum çokda memnunum
Hangi hastanede doktor canım ?
Medicabil deHangi hastanede doktor canım ?
Medicabilde kendisinde orada muayene olarak yaniMerhaba melos34, Erdoğan Bey doğumları hangi hastanede yaptırıyor acaba?
Muayene de ücreti uygun geldi de herhangi bir indirim mi uygulanıyor size özel ?Medicabil de
Evet uygun, özel bir indirim uygulamıyor sgk anlaşmalı fiyati onun dışında farklı birşey yok. Türkiyede kadın hastalıkları ve doğum alanında henüz hiçbir hekimin almadığı eğitimleri almış bilgi birikim olarak çok dolu oldugunu düşündüğüm bir hekim. İlk gebeliğim ve doğumumda istanbuldaydım orasıda özeldi ama muayene sürelerim vs vs çok yetersizdi sağolsun erdoğan bey her konuda fazlasıyla aydınlatıyor. Denemenizi öneririmMuayene de ücreti uygun geldi de herhangi bir indirim mi uygulanıyor size özel ?
Teşekkür ederim, evet sonradan öğrendim Medicabil'e geçtiğini. Muayenehanesi vardı çünkü daha önce.Medicabilde kendisinde orada muayene olarak yani
Ben şimdilik memnunum birkaç arkadaşımdan da olumlu yorum aldım. Bebeğim için Yenidoğan ünitesi, benim içinde doğum yapacağım hastanede kardiyoloji uzmanı olması önemliydi e hepside olduğu için tercihim bu yönde oldu.Teşekkür ederim, evet sonradan öğrendim Medicabil'e geçtiğini. Muayenehanesi vardı çünkü daha önce.
Erdoğan bey iyi bir doktor diye biliyorum da, Medicabil nasıl peki sence?
Ben de riskli gebeliklerle ilgilenen doktor arayışındayım. Kendi doktorumdan çok memnundum Prof.Dr.Murat Arslan, ama maalesef İstanbul'a gitti. Şimdi güvenebileceğim, titiz bir doktor arıyorum.Riskli gebelik üzerine Bursa da doktor önerisi olan var mı
Bende pıhtılaşma problemi ve orak hücre anemisi taşıyıcılığı var. Daha önce iki kaybım var. Ayrıca gebelik kesemin yakınında miyomlarım da var. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Karar verdiğimde burada paylaşırım. Senin ne riskin var peki?Sende ne risk var acaba bulursan burda da paylaşır mısın
Bende de kan pıhtılaşma si var 3 4 tane gende kan sulandırıcı lar kullanıyorum şu anBende pıhtılaşma problemi ve orak hücre anemisi taşıyıcılığı var. Daha önce iki kaybım var. Ayrıca gebelik kesemin yakınında miyomlarım da var. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Karar verdiğimde burada paylaşırım. Senin ne riskin var peki?
Doktor kontrolüne kime gidiyorsun peki şu anda?Bende de kan pıhtılaşma si var 3 4 tane gende kan sulandırıcı lar kullanıyorum şu an