• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Medicalpark doğum ücreti şok fiyat

kelebeklikuzu

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
1.229
5
356
Bursa
Merhabalar;

16 haftalık gebeyim. bursa medicalparkın yeni yerinde gerçek aydına gidiyorum. doktorumdan cok memnumum fakat hastane;

sezeryan doğum için 4000 tl fiyat verdi. geçen seneki fiyatıyla kıyaslayınca şok oldum. epidural ilave edince 4750 oluyor.

başka fiyat alan oldumu acaba?

Bir yakınımız da gidiyordu o sormuş 4500 demişler sezaryen doğum için aşırı fazla ben hastaneyi değiştirmeyi düşünüyorum fazlasıyla abartmışlar altı üstü bi Sezaryen .çarşamba günü kontrole gideceğim sonra da yıldırım doruğu düşünüyoruz sizing dusunceniz nedir

böyle mesajları okuyunca maalesef ağlayasım geliyor. İstanbul'da duyduğum fiyatları söylemeyeyim. 4500 tl olsun diye 1 saatlik yol gidiyorum, evimin 3 km içinde en az 10 tane hastane varken maalesef.

Merhabalar;

16 haftalık gebeyim. bursa medicalparkın yeni yerinde gerçek aydına gidiyorum. doktorumdan cok memnumum fakat hastane;

sezeryan doğum için 4000 tl fiyat verdi. geçen seneki fiyatıyla kıyaslayınca şok oldum. epidural ilave edince 4750 oluyor.

izmit medical park ta 5000 maalesef.. ben orada yapacağım doğumu muhtemelen acıbadem filan daha pahalı

ben medicabile geçiş yaptım. medicalpark taşınmadan 2500 civarıydı bir taşındı direk 2 katı oldu benim tepkim bu durumaydı.
demekki genel olarak fiyatları yüksek. doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun inşallah sağlıkla alın kucağınıza bebeklerinizi.

Merhabalar;

Merhaba bizede 3.500 demislerdi zamli hali

Ben Uşak Medical Parkta Doğum yapacağım. Pazartesi sorduk ücretleri normal de sezeryan da 875 epudral istersek 1125 oda da 140 tl. Sanırım şehirden şehire değişiyor. Bir de burada doktora göre de değişiyor fiyat. Bizimki buranın en ünlü ve en iyi doktoru muayene ücreti bile diğerlerinden neredeyse yüzde 50 fazla. Bize Doğum için bu parayı verdilerse diğer doktorlar daha da uygun sanırım burada

Kardesimin dogumu icin hastane arastiritoruz suan takipli hastanesi cekirge doruk hastanesi muayenede gayet memnunuz doktorundan ama doğum konusunda fiyat araştırmak istemiştik doruk hastanesinin verdiği hizmete göre fiyatlarının çok uygun olduğunu anladık yani bunlar nasıl fiyatlar doruk en mantiklisi demekki

Back