Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ocak 2017
- 350
- 120
- 23
gecen carsamba gittim daha da adim atmam kadin benimle goz temasi bile kurmadi.sikayetiniz ne dedi test pozitif cikti dedim.hayirli olsun bile demedi.ayetel kursi okur gibi onu yap bunu yapma diye siraladi beyitleri.ordaki yabanci kadin dr.a belki giderim.doruk hast. memnun cogu kisi. hamilelik oncesi anadolu hast.gitmistim o bayan ilimli ve nazikti ona da gidebilirim
- 10 Ocak 2017
- 350
- 120
- 23
- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
Merhaba ben dr yuliya dostere gitmiştim ama memnun kalmadım. Doktorluk problem yoktu ama biraz bilgilendirmeyi az yapıyordu. Muayene ücretleri başka hastanelere kıyasla çok çok düşük ama tahliller ve doğum ücreti çok fazla geldi bana bu nedenle hastanemi değiştirdim. Memnunsan devam et ama doğum için 3000-4000 tl bana fazla geldi.Mrb
Opt dr ozlem oruc Şener başka sitelerden tavsiye edildi bana
Doğum ücretleri de orta seviyede.
Dr a giden warmi normal weya epidural Doğum yaptınız mı bu Dr da bilgi werebilirmisiniz
- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
Merhaba, yabancı diye Yuliya hanımdan bahsediyorsunuz sanırım ama kendisi de kişilik olarak soğuk ve bilgilendirmeyi cok kısa tutuyor o nedenle benden eksi puan aldı ama herkes aynı beklentide olmayabilir. Deneyebilirsiniz isterseniz :)gecen carsamba gittim daha da adim atmam kadin benimle goz temasi bile kurmadi.sikayetiniz ne dedi test pozitif cikti dedim.hayirli olsun bile demedi.ayetel kursi okur gibi onu yap bunu yapma diye siraladi beyitleri.ordaki yabanci kadin dr.a belki giderim.doruk hast. memnun cogu kisi. hamilelik oncesi anadolu hast.gitmistim o bayan ilimli ve nazikti ona da gidebilirim
- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
Merhaba ben doğum ücretini kasım gibi almıştım ama tabi yeni yıldan sonra zamlanmıştır: normal - 2500 sezeryan-3500 tl demişlerdi.Merhaba bende medicalparkta bahar hanima gidiyrum. Cokta memnunum. Dogum ucretini biturlu soramadm ya nekadr acaba ?
- 1 Temmuz 2015
- 84
- 41
- 18
Merhaba ben doğum ücretini kasım gibi almıştım ama tabi yeni yıldan sonra zamlanmıştır: normal - 2500 sezeryan-3500 tl demişlerdi.
merhaba canım doğumhaneyi falan gördünmü acaba yada odalarını. nasıl konforlu ve temizmi ben orada yapmayı düşünüyorumda :)
- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
Merhaba, ben ilk 3 aydan sonra bıraktım gitmeyi o yüzden gezmedim görmedim hastaneyi ama iyidir temizdir diye düşünüyorum :)merhaba canım doğumhaneyi falan gördünmü acaba yada odalarını. nasıl konforlu ve temizmi ben orada yapmayı düşünüyorumda :)
- 1 Temmuz 2015
- 84
- 41
- 18
Merhaba, ben ilk 3 aydan sonra bıraktım gitmeyi o yüzden gezmedim görmedim hastaneyi ama iyidir temizdir diye düşünüyorum :)
anladım canım teşekkür ederim :) şuan nereye gidiyorsun?
- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
Medicabil Oktay Altun beye gidiyorum canım :) sen Özlem hanıma mı gidiyorsun Medicalparkta?anladım canım teşekkür ederim :) şuan nereye gidiyorsun?
- 1 Temmuz 2015
- 84
- 41
- 18
Medicabil Oktay Altun beye gidiyorum canım :) sen Özlem hanıma mı gidiyorsun Medicalparkta?
yok canım ben Ahmet beye gidiyorum. hastaneyle anlaşmalı sadece orada çalışmıyor , özel muayenehanesi var oraya gidiyorum :)
- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
Anladım peki doğuma ne kadar dedi doktorun. Eğer seçme şansın varsa ve alternatif varsa diğer hastaneleri de araştır derim. Medicalparkta sadece doğum mu yapacaksın bu durumda :)yok canım ben Ahmet beye gidiyorum. hastaneyle anlaşmalı sadece orada çalışmıyor , özel muayenehanesi var oraya gidiyorum :)
- 1 Temmuz 2015
- 84
- 41
- 18
Anladım peki doğuma ne kadar dedi doktorun. Eğer seçme şansın varsa ve alternatif varsa diğer hastaneleri de araştır derim. Medicalparkta sadece doğum mu yapacaksın bu durumda :)
evet canım sadece doğum yapacağım. en uygun medicalpark şuanda diğer anlaşmalı hastanelerine göre. doktorumdan çok memnunum bi kaç hastalık yüzünden 2 senedir tedavi görüyordum zaten o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum da mecbur medicalparkta doğum yapacağım :) doktorumla henüz fiyat konusunda konuşmadık ikizlere hamileym normal olmak istiyorum ama sezeryan olacağım gibi duruyor
- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
Eğer öyleyse hiç düşünme medicalpark kötü bi hastane değil sadece bana pahalı gelmişti o yüzden tercih etmedim. Ama normal de yapabilirsin neden öyle düşünüyorsun. Olumsuzluğa kapılma bence. İkizlerini sağlıkla kucağına al inşallahevet canım sadece doğum yapacağım. en uygun medicalpark şuanda diğer anlaşmalı hastanelerine göre. doktorumdan çok memnunum bi kaç hastalık yüzünden 2 senedir tedavi görüyordum zaten o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum da mecbur medicalparkta doğum yapacağım :) doktorumla henüz fiyat konusunda konuşmadık ikizlere hamileym normal olmak istiyorum ama sezeryan olacağım gibi duruyor
- 1 Temmuz 2015
- 84
- 41
- 18
Eğer öyleyse hiç düşünme medicalpark kötü bi hastane değil sadece bana pahalı gelmişti o yüzden tercih etmedim. Ama normal de yapabilirsin neden öyle düşünüyorsun. Olumsuzluğa kapılma bence. İkizlerini sağlıkla kucağına al inşallah
Teşekkür ederim canım amin inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah :) benimkiler çift yumurta ikizi aralarında gün farkı var o yüzden normal zor gibi duruyor da. biri dönse de öteki dönmeyebiliyormuş. bakalım zaman yaklaştıkça belli olacak. sağlıklı olsunlarda sezaryanda oluruz napalım :)
- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
Aaa oluyor muymuş öylearada gün farkı bak ilk defa duyuyorum :) öğreneceğim çok şey var Allah sağlık versin, hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimizeTeşekkür ederim canım amin inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah :) benimkiler çift yumurta ikizi aralarında gün farkı var o yüzden normal zor gibi duruyor da. biri dönse de öteki dönmeyebiliyormuş. bakalım zaman yaklaştıkça belli olacak. sağlıklı olsunlarda sezaryanda oluruz napalım :)
- 1 Temmuz 2015
- 84
- 41
- 18
Aaa oluyor muymuş öylearada gün farkı bak ilk defa duyuyorum :) öğreneceğim çok şey var Allah sağlık versin, hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize
oldu valla canım 4-5 gün var aralarında çok ilginç demi hemde normal yolla oldu Allah'ın takdiri işte amin canım bütün anne adaylarının kavuşması dileğiyle
- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
Gerçekten öyle Allahın mucizesi işte Maşallaholdu valla canım 4-5 gün var aralarında çok ilginç demi hemde normal yolla oldu Allah'ın takdiri işte amin canım bütün anne adaylarının kavuşması dileğiyle