Bursa medicabil dr.oktay altun gebelik ve doğum

off ya canım muayenen geçmiş olsun.
ben önceden duymuştum bu vajinal muayene sıkıntılı oluyormuş diye;ama sana söylemek istemedim.
bilmiyorsa heyecan yapmasın dedim.
oktay bey sezeryana yanaşmıyor mu?
suni sancı için falan ne dedi?istemedeiğini belirttin mi?
inşş canım kolaycacıkkkk bir doğumun olur.
oğlunu sağlıkla kucağına alırsın.dua ederim merak etme.

hem de çok sıkıntılıymış canım umarım açılma varmı diye bakmaları da bu şekilde olmaz.
oktay bey doğurursun korkma diyor şimdi göbek çapı ilerde olduğu için eğer 25ine kadar gelmeyip çok iri olursa sezaryenle alırız dedi onun dışında yanaşmıyor. suni sancıdan korkuyorum dedim ama pek üstünde durmadı kendiliğinden geleceğini düşünüyor sanırım ama heran gelecek diye beklemek çok zor zaman geçmiyor.
doğum fotoğrafçısı düşündün mü bu arada?

şu anda oktay beyin muayene ücreti ne kdr? ve sizi kaç günde tekrar çağrıyor?

hem de çok sıkıntılıymış canım umarım açılma varmı diye bakmaları da bu şekilde olmaz.
oktay bey doğurursun korkma diyor şimdi göbek çapı ilerde olduğu için eğer 25ine kadar gelmeyip çok iri olursa sezaryenle alırız dedi onun dışında yanaşmıyor. suni sancıdan korkuyorum dedim ama pek üstünde durmadı kendiliğinden geleceğini düşünüyor sanırım ama heran gelecek diye beklemek çok zor zaman geçmiyor.
doğum fotoğrafçısı düşündün mü bu arada?
yok açılma var mı diye baktıklarında şikayet eden duymadım.
umarım sıkıntılı değildir o.
valla hayırlısı neyse o olsun siziin için.
oğluşun nasıl geleceğini biliyordur mutlaka:KK9:
bu arada boyu,kilosu nedir minnakın?

canım iyi hatırlattın.
valla hiç doğum fotoğrafçısı düşünmedim.
çünkü fiyatları aklımda hep uçuk olarak kalmış.
uygun bişeyler bulursan haberleşelim.
ben de araştırayım netten.çevremde fotoğrafçı kullanan olmadı.
netten bakarım artık.

bu arada oktay bey bebeğin suyu çok diye beni de artık 3 haftada bir çağırıyor.
suyu çok olunca Allah korusun erken doğum ihtimali var dedi.
ama ben o kadar önemsemiyorum bunu.

yok açılma var mı diye baktıklarında şikayet eden duymadım.
umarım sıkıntılı değildir o.
valla hayırlısı neyse o olsun siziin için.
oğluşun nasıl geleceğini biliyordur mutlaka:KK9:
bu arada boyu,kilosu nedir minnakın?

canım iyi hatırlattın.
valla hiç doğum fotoğrafçısı düşünmedim.
çünkü fiyatları aklımda hep uçuk olarak kalmış.
uygun bişeyler bulursan haberleşelim.
ben de araştırayım netten.çevremde fotoğrafçı kullanan olmadı.
netten bakarım artık.

bu arada oktay bey bebeğin suyu çok diye beni de artık 3 haftada bir çağırıyor.
suyu çok olunca Allah korusun erken doğum ihtimali var dedi.
ama ben o kadar önemsemiyorum bunu.

hiç korkma canım suyun az olması çok daha büyük sorun oluyormuş allah kararlamıştır bişicik olmaz oktay bey zaten kontrol altında tutar..
benim tosun üç buçuk kilo boyunu bilmiyorum cuma kontrolüm var sorucam artık karnımda bacakları bile belli oluyor :)
oktay beye fotoğrafçı sormuştum bi kart verdi aradım görüştüm kapı süsü takı yastığı 10pozluk albüüm ve çekilen tüm fotoğraflar DVD de teslim edilecekmiş 250tl dedi kapı süsü ve takı yastığını 25tlye sayıyormuş bana fiyat uygun geldi ama çatı muayenesinde nevrim döndü canım yanınca bi de uçuk çıkarınca vazgeçtim eğer doğum haftaya kalır uçuğum geçer ve ağrısız olursa fotoğrafçıyı aratıcam ne zaman arasak geliyormuş daha uygun bulursan benim de haberim olsun canım..

kızlar merhaba
yarın doğuma gidicem doğum şimdilik normal görünüo ama ben hep kendi agrılarımla gitmeyi istemiştim. hiç düşündüğüm gibi olmıcak galiba sayılı saatlerim kaldı acaba evde ne yapabilirim die düşünmye basladım kendiliğinden doğum baslasın die sizin bi fikriniz varmı bu konudaa sıcak suda dursam faydası olurmu sizce :KK43: inşalah hayırlıısyla kurtuluruz hepimiz :KK43:

allah kurtarsın canm...sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim... bnce hiçbişey yapma canm sadece beklee ve kesinlikle ewde yanlız kalma..kısa kısa ewde yürüyüşler yapmayı dene...allah ikinizide korusun cnm..

kızlar merhaba
yarın doğuma gidicem doğum şimdilik normal görünüo ama ben hep kendi agrılarımla gitmeyi istemiştim. hiç düşündüğüm gibi olmıcak galiba sayılı saatlerim kaldı acaba evde ne yapabilirim die düşünmye basladım kendiliğinden doğum baslasın die sizin bi fikriniz varmı bu konudaa sıcak suda dursam faydası olurmu sizce :KK43: inşalah hayırlıısyla kurtuluruz hepimiz :KK43:

canım benim rabbim sağlıkla kurtarsın ikinizi de... suni sancıyla mı doğumu başlatacak yarın?
ben de normal bekliyorum gelmezse haftaya çarşamba beni de suni sancıyla doğumu başlatacak. yarın hastanede olacağım muayene için, bilsem yanında olmayı isterdim. hiç korkma kendi kendine yapacağım en iyi şey yürüyüş yapmak başka bir şey deneme artık sona geldik riske atma allah hayırlısını verecektir bol bol dua et..

hiç korkma canım suyun az olması çok daha büyük sorun oluyormuş allah kararlamıştır bişicik olmaz oktay bey zaten kontrol altında tutar..
benim tosun üç buçuk kilo boyunu bilmiyorum cuma kontrolüm var sorucam artık karnımda bacakları bile belli oluyor :)
oktay beye fotoğrafçı sormuştum bi kart verdi aradım görüştüm kapı süsü takı yastığı 10pozluk albüüm ve çekilen tüm fotoğraflar DVD de teslim edilecekmiş 250tl dedi kapı süsü ve takı yastığını 25tlye sayıyormuş bana fiyat uygun geldi ama çatı muayenesinde nevrim döndü canım yanınca bi de uçuk çıkarınca vazgeçtim eğer doğum haftaya kalır uçuğum geçer ve ağrısız olursa fotoğrafçıyı aratıcam ne zaman arasak geliyormuş daha uygun bulursan benim de haberim olsun canım..
merhaba canım.nasılız bakalım?
fotoğrafçının fiyatı uygunmuş.
uçuğu falan da takma bence.
henüz başka bulamadım ben.
kapı süsünü ve yastığı bize mi veriyor,geri mi alıyor?
istediğin zaman gelmesi de iyiymiş.
ama doğuma girmeyecek mi fotoğrafçı anlamadım?
yani hani şu ilk öpücük:44:

kızlar merhaba
Amin canım.Allah kurtarsın.
valla ben de bişi bilmiyorum ki zararı falan olur.
ya illa neden normal diye ısrar ediyor ki?
suni sancı istemiyorum bennn.
olmuyorsa olmuyordur şart mıymış yani?
senin doktorun da oktay bey mi?
Allah yardımcın olsun canım.
tecrübeni paylaşablrsen çok seviniriz.

ya doktor gününe kadar neden beklemiyor?
erken alıp suni sancı veriyor?
saçma değil mi?
kilosu ve boyu da büyükse normal gelmeyeck işte sezaryen yapsın.

ayy bebişin kilosunu yeni gördüm.
3,5 kilo demişsin,maşallah!
tosun değil annesi.iyi kilosu.
ultrason kağıdında Fl yazan bişey var.onu 7 ile çarp.bebeğinin boyunu hesaplarsın.
doktor da öle hesaplıyor canım.

merhaba canım.nasılız bakalım?
fotoğrafçının fiyatı uygunmuş.
uçuğu falan da takma bence.
henüz başka bulamadım ben.
kapı süsünü ve yastığı bize mi veriyor,geri mi alıyor?
istediğin zaman gelmesi de iyiymiş.
ama doğuma girmeyecek mi fotoğrafçı anlamadım?
yani hani şu ilk öpücük:44:

beklemedeyiz canım :) uçuğum geçmek üzere çok küçüldü çok şükür.
süsle yastığı bize veriyor geri almıyor doğuma da giriyor istediğiniz kadar da kalırım dedi yani fotoğraf sınırı yok. yarın bi gideyim bakalım oktay bey ne diyecek belki ben anlaşırım. tırtıl organizasyon facebookta da çıkıyor görüşmek istersn zaten bizim hastaneyle anlaşmalıymış. sen nasılsın?

allah kurtarsın canm...sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim... bnce hiçbişey yapma canm sadece beklee ve kesinlikle ewde yanlız kalma..kısa kısa ewde yürüyüşler yapmayı dene...allah ikinizide korusun cnm..

amin canım hepimizi inşallah allahım hayırlısıyla kurtarsın.. evde sürekli hareket halindeyim bel agrılarından duramıcak hale gelene kadar hereket edıorum her işimi yapabiliorum cok şükür ama canım cok sıkkın onca sancıyı yedikten sonra sezeryana girmek var inşallah hayırlısı olur sabah 5 e kadar vaktim kaldı :KK43:

Son düzenleme:
canım benim rabbim sağlıkla kurtarsın ikinizi de... suni sancıyla mı doğumu başlatacak yarın?
ben de normal bekliyorum gelmezse haftaya çarşamba beni de suni sancıyla doğumu başlatacak. yarın hastanede olacağım muayene için, bilsem yanında olmayı isterdim. hiç korkma kendi kendine yapacağım en iyi şey yürüyüş yapmak başka bir şey deneme artık sona geldik riske atma allah hayırlısını verecektir bol bol dua et..

evet canım sabahın köründe lavman yapıp sancıyı baglıcaklar birde bı kac gün ben ertelemiştim oktay beyin yüzü düştü belki benle alakası yoktur cok yogundur die düşünmeye calışıorum ama hamilelik işte baya canım sıkıldı. daha da erteleyip risk almak istemiorum hep en kötüsü gelio aklıma inş. acılmam olurda normal olur die dua edıorum :KK43:(

Amin canım.Allah kurtarsın.
valla ben de bişi bilmiyorum ki zararı falan olur.
ya illa neden normal diye ısrar ediyor ki?
suni sancı istemiyorum bennn.
olmuyorsa olmuyordur şart mıymış yani?
senin doktorun da oktay bey mi?
Allah yardımcın olsun canım.
tecrübeni paylaşablrsen çok seviniriz.

evet canım oktay beye gidiyorum. bende iki gun ertelettim yoksa carsamba alıcaktı beni doğuma bıraz beklemek istiorum dedim tamam dedi ama ifadesi davranışları beni cok sinir etti acıkcası ve ultrasonla bakmıo bikaçdır gidiorum direk nstye giriorum sadece kalp atıslarını sancılara bakıo sancım cıkıo ama doguracak kadar değil işte kimisi bekle dio kimisi dr un dediğinden cıkma dio bende ne yapacagımı sasırmıs durumdayım. benimle birlikte 3 tane doğumu varmıs yarın artık nasıl muamele görücem bakalım artık o kadar sıkıldım içim daraldı ki anlatamam :KK43:

beklemedeyiz canım :) uçuğum geçmek üzere çok küçüldü çok şükür.
süsle yastığı bize veriyor geri almıyor doğuma da giriyor istediğiniz kadar da kalırım dedi yani fotoğraf sınırı yok. yarın bi gideyim bakalım oktay bey ne diyecek belki ben anlaşırım. tırtıl organizasyon facebookta da çıkıyor görüşmek istersn zaten bizim hastaneyle anlaşmalıymış. sen nasılsın?
canım sağolasın ben iyiyim çok şükür.
ama gül59 un yazdıklarından sonra oktay beyin illa normal diye ısrarı hoşuma gitmedi.
canım sıkıldı biraz...
evet canım oktay beye gidiyorum. bende iki gun ertelettim yoksa carsamba alıcaktı beni doğuma bıraz beklemek istiorum dedim tamam dedi ama ifadesi davranışları beni cok sinir etti acıkcası ve ultrasonla bakmıo bikaçdır gidiorum direk nstye giriorum sadece kalp atıslarını sancılara bakıo sancım cıkıo ama doguracak kadar değil işte kimisi bekle dio kimisi dr un dediğinden cıkma dio bende ne yapacagımı sasırmıs durumdayım. benimle birlikte 3 tane doğumu varmıs yarın artık nasıl muamele görücem bakalım artık o kadar sıkıldım içim daraldı ki anlatamam :KK43:
canım Allah yardımcın olsun.
inş sen ve bebeğin sağlıklısınızdır.
sen öyle yazınca ben de sinir oldum.
zaten oktay bey hiç risk almak istemiyor,amniyodan biliyorum.
devlet hastanesi doktoru gerek yok amniyoya derken,oktay bey ben seni amniyoya yönlendirmek zorundayım demişti.
eğer biraz cesaretlendirse amniyo yapmazdım.
ama hiç moral vermiyor insana.
hep en kötüsünü düşünüyor,bu da kimi zaman iyi;ama bazen de kötü olabiliyor işte.
nst yi bi araştırmak lazım,acaba nst ye girince ultrasonda bakılmıyor mu ki?
ben bi arkadaşlara sorayım.

valla haberlerini özellikle mutlu haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.
sana dua ettim,başka elimden gelen bişey yok.
valla senin sözlerin biçok kişi için önemli olabilir.
oktay beyin doğum yaptırdığı hiç somut örneğimiz yok.
umarım çok çok kolay ve iyi bir doğum yaşamışsındır tatlım...
bebeğin ve senin sağlığın nasıl?

gül59 rüyama girdi bütün gece uyanıp dua ettim hatta bugün hastanede sordum suni sancıyla doğum yapacaktı arkadaş diye ama hemşire yanlış odaya yönlendirmiş gittiğim başkası çıktı umarım kendisinin de bebeğinin de sağlığı gayet iyidir ve doğum kolay geçmiştir keşke isimlerimizi bilseydik görmeyi çok istedim.
gül59a neden öyle yaptı bilmiyorum. beni bugün de ultrasona aldı aynı muayeneyi oldum bebeği gayet güzel inceledi tekrar tekrar kiloyu ölçtü, nstde çok az ağrı çıktı bekleyelim salıya kadar şuan normal gidiyor dedi bebek 3700 görünüyo ama yanılma payı da varmış o yüzden salı tekrar bakacak kilo yine fazla çıkarsa yatış yapılıp çarşamba sezaryen yapacak bugün suni sancıdan bahsetmedi.
şu doğum işi tamamen kısmet bunu anladım hakkımızda hayırlısı olsun

slm kızlar kısmetse gebelikte 11. haftamıza girdik geçtiğimiz 15 gün raporluydum düşük riski için oktay bey iğne ve progestan tedavisine devam ediyo ve ona göre hep yatmalıyım
daha önceki doğumumdaki doktoruma gittim aynı tedaviye devam dedi ama normal hayatına devam et dedi ee bu durumda hangisine inanayım ben eşim oktay beyde devam edelim diyo ama onunda bu derece hassas olması beni dahada korkutuyo çok çok iyi bir doktor ama doktorun azıcık moral versede fena olmaz hani
bu durumda biri çok rahat biri çok dikkatli hangisine devamedeyim hiç bilmiyorum iki durumunda aşırısı iyi değil ya :KK50:
birde medikabilde doğum fiyatları nedir bilgi verirmisiniz :44:

X