- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
Merhaba, doktor arayısındayım. Jimeri önerirmisiniz? Kendi doktorunuzdan memnun kaldınız mı? Benim tüp bebek doktorum jimer ile anlaşmalıymış. Fiyat konusmadık ama biraz yüksek bir fiyat cıkarıcak gibiAmin inşallah4500 verdim jimerin kendi dr ları 5000 istiyo benim doktorum oranın dr u değil anlaşmalı medikalparkta var ama orasıda iyi değilmiş ordaki ilgiyi beğenmedim devlet hastanesi gibi orasıda 3500 demişti dr um sezeryan için
Merhaba kendi doktorumdan çok memnunum fakat jimeri hiç önermiyorum ben memnun kalmadım anestezistlerinde iş yok eğer sezeryan olacaksan benim epiduralimm tutmadı kesildiğimi hissettim boşa belden iğne yapıp vanımı yaktılar sonrada damardan narkoz verdiler çokça ilk 1 ay sarhoşmgibiysim kendime gelemedim mahvoldum hemşirelerin tavırlarıda hiç iyi değil ama normal doğumsa nasıl bilmiyorum sezeryan ben 4500 tl ödedimMerhaba, doktor arayısındayım. Jimeri önerirmisiniz? Kendi doktorunuzdan memnun kaldınız mı? Benim tüp bebek doktorum jimer ile anlaşmalıymış. Fiyat konusmadık ama biraz yüksek bir fiyat cıkarıcak gibi
Zor seyler yasamıssınız gelmiş geçmiş olsun bende pek sıcak bakmıyorum oraya bır takım olumsuz seyler duydum. Medikabil ya da esentrpeyi düşünüyorum bende.Merhaba kendi doktorumdan çok memnunum fakat jimeri hiç önermiyorum ben memnun kalmadım anestezistlerinde iş yok eğer sezeryan olacaksan benim epiduralimm tutmadı kesildiğimi hissettim boşa belden iğne yapıp vanımı yaktılar sonrada damardan narkoz verdiler çokça ilk 1 ay sarhoşmgibiysim kendime gelemedim mahvoldum hemşirelerin tavırlarıda hiç iyi değil ama normal doğumsa nasıl bilmiyorum sezeryan ben 4500 tl ödedim
Hayırlısı olsun esentepedende memnundu bi kaç yakınım dr un belli miZor seyler yasamıssınız gelmiş geçmiş olsun bende pek sıcak bakmıyorum oraya bır takım olumsuz seyler duydum. Medikabil ya da esentrpeyi düşünüyorum bende.
Emel hanım varmış pek iyi yorumlar okuyorum bizzat duyuyorum. Ya da medikabil Oktay bey düşünüyorumHayırlısı olsun esentepedende memnundu bi kaç yakınım dr un belli mi
Emel altundağ mı ceylandaydı bi ara hayırlısı olsun canım Allah kolay doğum nasip etsin sağ salim kucağına al inşallahEmel hanım varmış pek iyi yorumlar okuyorum bizzat duyuyorum. Ya da medikabil Oktay bey düşünüyorum
Evet edentepeye geçmiş. Sağol canım Allah eline ayagına kavuşturaun inşallahEmel altundağ mı ceylandaydı bi ara hayırlısı olsun canım Allah kolay doğum nasip etsin sağ salim kucağına al inşallah
benim doğumum jimer hastanesinde oldu. doktorum selim akgünden ve hastaneden cok memnun kaldımSelam arkadaşlar 2019 da yokmu doğum yapacak arkadaşlar.hastane ve ücretler hakkında bilgisi olan yazabilir mi.yorumları okudum 2017 ve 2018 yorumlarını gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?