• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa kadın doğum doktorları

Doruk yildirimda detayli ultrason 175 tl.Sadece ense kalinligina bakilan 80 tl dediginiz muayene ucretidir.Muayenede de dogal olarak ense kalinligina vs.bakiliyor o detayli ultrason sayilmaz ki rutin kontrol sayilir.175 olan hepsine bakiliyor

evet detaylı 175 dediler de dediğim gibi daha önce yine herşeyine bakılmıştı ve sadece muayene ücreti alınmıştı bahar hastanesinde. ona siyah beyaz diyip almıştık buna da öyle söyleyince sadece ense kalınlığı demesine şaşırdım. artık 175 olana gidicez hayırlısı diyelim

evet detaylı 175 dediler de dediğim gibi daha önce yine herşeyine bakılmıştı ve sadece muayene ücreti alınmıştı bahar hastanesinde. ona siyah beyaz diyip almıştık buna da öyle söyleyince sadece ense kalınlığı demesine şaşırdım. artık 175 olana gidicez hayırlısı diyelim

Sadece ense kalınlığı bakildigni sanmıyorum arayıp sorduğumda söylenirdi. zaten detaylı ultrason adı üstünde. Ben kendi doktoruma sordum ucuz olmasının nedenini, renksiz ve 2 boyutlu olduğu için dedi. Doruk hastanesi söylediyse sadece ense kalınlığı bakılıyor diye bence pek inandırıcı değil kendilerinde yaptırın diye söylemişlerdir. Ama medicabil hastanesinden bir yetkili söylediyse bilemem. Dediğim gibi bana medicabil deki doktorum nedenini böyle açıkladı.

Bu arada ben renkli ve 3 boyutlu görmek istediğim için doktorun da tavsiye ettiği sonomar ultrason merkezine gideceğim.

Kızlar Doğum yapan arkadaşlar Bursa'da Öner'e bileceğiniz iyi bi hastane ve doktor varmı ilk doğumum yıldırım doruk gizem hanımdaydı memnundum ama çok yoğundu iki saat bekliyoduk arada kaldım nereye gitsem bilemiyorum

Kızlar Doğum yapan arkadaşlar Bursa'da Öner'e bileceğiniz iyi bi hastane ve doktor varmı ilk doğumum yıldırım doruk gizem hanımdaydı memnundum ama çok yoğundu iki saat bekliyoduk arada kaldım nereye gitsem bilemiyorum
Doktorum ahmet yılmaz doktorumdan memnunum ama doğumumu jimerde yaptım hiç memun kalmadım anestezi uzmanları beceriksiz yani en azından bana denk gelen dr öyleydi hemşireleri çok ukala

Doktorum ahmet yılmaz doktorumdan memnunum ama doğumumu jimerde yaptım hiç memun kalmadım anestezi uzmanları beceriksiz yani en azından bana denk gelen dr öyleydi hemşireleri çok ukala
Fiyat neydi canm hayırlı olsun bu arada sağlıkla büyüt inşallah

Fiyat neydi canm hayırlı olsun bu arada sağlıkla büyüt inşallah
Amin inşallah :dua: 4500 verdim jimerin kendi dr ları 5000 istiyo benim doktorum oranın dr u değil anlaşmalı medikalparkta var ama orasıda iyi değilmiş ordaki ilgiyi beğenmedim devlet hastanesi gibi orasıda 3500 demişti dr um sezeryan için

muayene 75 sendika indirimli 63
idrar tahlili 12
dogum fiyatini tam hatirlamiyorum da sezeryan 2000 di normal daha az. bi arayip sorarsiniz olmadi. be cocuk bolumune gidiyorum simdi oranin muayene ucreti daha az.
ayrica dogumdan sonraki 1 ay icinde bebegin tum muayene ve tetkikleri ücretsiz

muayene 75 sendika indirimli 63
idrar tahlili 12
dogum fiyatini tam hatirlamiyorum da sezeryan 2000 di normal daha az. bi arayip sorarsiniz olmadi. be cocuk bolumune gidiyorum simdi oranin muayene ucreti daha az.
ayrica dogumdan sonraki 1 ay icinde bebegin tum muayene ve tetkikleri ücretsiz
Teşekkür ederim bilgi için canım bi araştırayım orayı

Merhaba arkadaşlar. Bende doktor arayisindayim. Aklımda medikal oktay bey var. Bilginiz var mı hiç kendisinden? Başkà önerileri olan olursa çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar. Bende doktor arayisindayim. Aklımda medikal oktay bey var. Bilginiz var mı hiç kendisinden? Başkà önerileri olan olursa çok sevinirim
Cok arastirdim cok doktor degistirdim hepsi ayni.Bir daha hamile kalirsam doktordan cok hastaneye dikkat edecegim

Merhaba htırladığım kadarıyla şahin bey e gidiyordun kendisi yönlendirmedi mi bi dr a acaba? Ben gürkan hocaya gidiyorum ama bende imkanlardan dolayı devam edemicem dr um ben seni yönlendricem dedi ama bende kendimce soruşturuyorum biraz biraz

Merhaba htırladığım kadarıyla şahin bey e gidiyordun kendisi yönlendirmedi mi bi dr a acaba? Ben gürkan hocaya gidiyorum ama bende imkanlardan dolayı devam edemicem dr um ben seni yönlendricem dedi ama bende kendimce soruşturuyorum biraz biraz
Yok canım ben Eurofertil Gerçek beye tedavi gördüm. O yönlendirecek beni ama bende bir kaç doktor araştırması yapmak istedim..her zaman yedekte olsun diyerekten

Kızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır

Yok canım ben Eurofertil Gerçek beye tedavi gördüm. O yönlendirecek beni ama bende bir kaç doktor araştırması yapmak istedim..her zaman yedekte olsun diyerekten
Karıştırdım sanırım canım. Krar vermek çok zor ya. Benim aklımda ğembe mavi nejdet kırker var ama bakalı

Karıştırdım sanırım canım. Krar vermek çok zor ya. Benim aklımda ğembe mavi nejdet kırker var ama bakalı
Benim kist ameliyatımi o yapmıştı yıllar evvel. O zaman Zübeyde Hanım da calisiyordu. Doktorlugundan mennundum. Muayene ve doğum ücreti konuştun mu hiç hastane ile

Benim kist ameliyatımi o yapmıştı yıllar evvel. O zaman Zübeyde Hanım da calisiyordu. Doktorlugundan mennundum. Muayene ve doğum ücreti konuştun mu hiç hastane ile
Bildiğim kadarıyla muayene ücretleri 240 doğum ücreti 5500 civarı

Back