Ben dogum icin kararsizim cok medicalpark hakkinda bilginiz var mi acaba bir de orayi denemek istiyorumYok öyle bişey düşünmedim bilmediğim bi hastane olduğu için içim çok rahat değildi dün hatice taşlı hanima muayene oldum beğendim çok iyidi uzunca bebeği inceledi hareketlerini kalp atışını gösterdi bundan sonra devam etmeyi düşünüyorum
Orada zuhal hanima gittim ben iyidi fakat doktorum muayenaneye geçti birde Oktay beyi duydum çok iyimişMedicalpark hakkinda bilgisi olan var mi dogum icin bir de orayi denemek istiyorum
Dogum ve muayene ucretleri hakkinda bilginiz var mi peki.donanim olarak iyidir diye dusunuyorum medicalpark sonucta iyi bir hastaneOrada zuhal hanima gittim ben iyidi fakat doktorum muayenaneye geçti birde Oktay beyi duydum çok iyimiş
Ben medikabil sandım kusura bakmayın medikal park yeni yerine geçtikten sonra epey pahali olmuş diye duydum sezeryan 3500 tl diye okudum başka forumlarda ben kızımı 7 sene önce dogurmustum çok kötüydü hayatımda unutmayacağım bi doğum oldu şimdi yenilendi muhtemelen iyidir diye düşünüyorumDogum ve muayene ucretleri hakkinda bilginiz var mi peki.donanim olarak iyidir diye dusunuyorum medicalpark sonucta iyi bir hastane
bu forumda kışın konuşulmuştu bi arattir istersen. bayagi detay vardi orda. sezeryan 3500 den fazladir dorukta bile 3000Ben medikabil sandım kusura bakmayın medikal park yeni yerine geçtikten sonra epey pahali olmuş diye duydum sezeryan 3500 tl diye okudum başka forumlarda ben kızımı 7 sene önce dogurmustum çok kötüydü hayatımda unutmayacağım bi doğum oldu şimdi yenilendi muhtemelen iyidir diye düşünüyorum
Önceki doğumum epidural sezeryandi ve cok iyi geçtiği için doruk tercihim oldu medikalparka çok güvenim kalmadıbu forumda kışın konuşulmuştu bi arattir istersen. bayagi detay vardi orda. sezeryan 3500 den fazladir dorukta bile 3000
donanim olarak tabi iyi. vip bölümü acilmis. bazi dr lar vip teymis. hamile oldugumu ogrenince ben özlem oruc sener e gittim memnun kalmadim
Bende doktorumu değiştirdim natal klinikte ahmet yılmaza gidiyorum özel muayenehanesi sahibi zaten içinde bir sürü kadın doğumcu var eskiden medikalparkta çalışıyodu şimdi doğumları orada yada jimerde yaptırıyomuş burda okuduklarıma inanamadım medikabildemi kendi doktorunu istersen ek ücret alıyolar ne kadar saçma bi çok hastane çok donanımsız bursada çekirge doruğu hiç düşünmedim açıkçası bir kadının felç kalmasına beneğinde ölümüne sebep oldukları için çoğu hastane geceleri ameliyathane için hazır ekip bulundurmuyo hasta geldikten sonra elemanlar evlerden geliyolar aranıp medikalparkta öyle bi sıkıntı olmadığını bebekte veya annede ani bir problem olduğunda Allah korusun bazen 1 dk bile önemli oluyo sezeryan 3500 tl çok fahiş değil bence bi pembe mavide 5000-6000 tl zaten düşük doğum özellerde 2000 tl çok şükür bende doktorumu bulduğumu düşünüyorum umarım herkes sağlıkla bebişini kucağına alırBuyuk ihtimal dorukta yapicam ben de dogumh evime yakin doktorumdan memnunum.dusundum de arayisa girmemin geregi yok sanirim artik umarim her sey guzel olur :)
Kötü ve saçma bi durummuş evet sormasanız söylemezlerdi de bence gittiğinizde bi konuşun iyice normal doğumun saat kaçta geleceği belli mi olur ki çoğunlukla gece geliyo bence bebişlerMedicabilde deil canim dorukta nobet usuluymus ben de agustos annelerinden bir bayandan duydum sasirdim ama dogruymus.doktorumdan cok memnunum ama bu durum viraz kafami karistirdi sadece tamam ucret yine makul ama ne biliyim bu sistem sacma geldi bana.aslinda belki de bastan bunu soylemeleri iyidir.hic soylemeseler ve dogum sirasinda doktorunuz burda deil nibetci doktor girecek deseler de elimizden fazla bsy gelmezdi sanirim o an.o yuzden en azindan onceden bu durumdan haberimiz oldu eger mesai saatleri icindeyse kendi doktorunuz geliyormus anladigim kadariyla mesai saati disinda gelmesini isterseniz ek ucret oduyorsunuz.haftaya randevum var gidince daha detayli ogrenecegim insallah.dedigim gibi kemal koroglundan o kadar memnunum ki hastaneyi degistirmek o yuzden zor geliyor bana.onun gibi bir doktor bulamayabilirim buyuk ihtimalle cunku onu bulana kadar baya bi hastane doktor gezdim bana gore en iyisi :)
Bi de kendim konusayim bakalim bir cok kisiden duydum bu sekilde ama olsun iyice detaylari ogreneyim:) saglikla gelsin yavrularimiz insallah :)Kötü ve saçma bi durummuş evet sormasanız söylemezlerdi de bence gittiğinizde bi konuşun iyice normal doğumun saat kaçta geleceği belli mi olur ki çoğunlukla gece geliyo bence bebişler
Bi de kendim konusayim bakalim bir cok kisiden duydum bu sekilde ama olsun iyice detaylari ogreneyim:) saglikla gelsin yavrularimiz insallah :)
Cok yeniymis daha hayirli olsun evladinizla saglikli bir omur dilerim :) peki memnun kaldiniz mi hastaneden diger personellerden nasildi dogum hikayeniz:) bir de ne kadar odediniz spinal sezeryan icin1 haziranda Doruk yıldırım Neriman hanımda spinal sezaryen olsn.normal doğumu sorduğumda nöbet usulü dedi.kim nöbetçiyse o giriyor dedi
Cok yeniymis daha hayirli olsun evladinizla saglikli bir omur dilerim :) peki memnun kaldiniz mi hastaneden diger personellerden.nasildi dogum hikayeniz:) bir de ne kadar odediniz spinal sezeryan icin1 haziranda Doruk yıldırım Neriman hanımda spinal sezaryen olsn.normal doğumu sorduğumda nöbet usulü dedi.kim nöbetçiyse o giriyor dedi
Merhaba dogum yaptiniz mi :)Arkadaslar yardim edin.36+5 GUNLUK HAMILEYIM
bursada gurbetteyim.dogumuma bile kimse gelmicek sanirim kocam oglum ve ben olucaz ;( bana bir hastane ve doktor onerin.medikalparka gttim kontrollere julia hanima.ama normal dogum 2.500 olunca biraktim.anliycagniz 2bucuktan asagi olsun normal dogum veremem yok okadar.aritmi ismangaxi tip,esentepe,doruk yildirim,hayat,medikabil,CEYLAN anadolu daha bilmedgm ne varsa tanidklari dogum yapan kendisi yapmis olan bi yardimci olun.oglum 2,5 yasinda.dewlete gidip riske atmak istemiyorum sobrasnda ayaklanmam laxim hemen basta dedigim gibi bakcak kimsem yok...
yapmış yapmisMerhaba dogum yaptiniz mi :)
Ay ben de simdi farkettim onceki sayfalarda konusmusuz hatta:)sans isi gercekten ne olacagi belli olmuyor.Bir de baska bir topikte okudum orada hastane secerken sanci odasina dikkat edin diyordu.bazi hastaneler ozel bile olsa sanci odasina esinizi falan almiyormus.yani acaba sanciyi normal kendi odamizdami cekiyoruz doguma kadar yoksa baska bir sanci odasi var orada tek basimiza mi bunu da sormak lazimmisyapmış yapmisosmangazi aritmide nagihan hn a gitmis hic memnin kalmamis bayagi anlatmisti diger sayfalarda. hastane asiri kalabalikmis yatacak yer zor bulmus baska servislerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?