Kızlar merhaba ben polikistik over hastasiyim Bursa Inegölde yasıyorum 2 senedir hamile kalmaya uğraşıyorum ama olmuyor maalesef sizin bildiğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı acaba? Ayrıyetten asılamaya gecmek istiyorum Bursa'da asılama fiyatları neler acaba yardım ederseniz cok sevinirim ❤❤
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bursa İnegöl Kadın Doğum Doktorları
- Konu Sahibi ebirgoll
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Kasım 2013
- 1.894
- 1.221
- 133
Çiğdem hanıma uzun bir süre gittim, bana aynı ilacı hiçbir gelişme olmadığı halde 6-7 ay kullandırdı o yüzden memnun kalmadım tavsiye de etmem acıkcası, evet Mustafa Kır gercekten iyi bir doktor hatta kayınvalidem eşim için ona gidermiş Ona da gittim ama sonradan sıkıntılar oldu bırakmak zorunda kaldım en son Afşin Öztaş’a gittim o da gayet iyi ve başarılı bir doktorMerhaba Hamile kaldınız mı bilmem ama en iyi Çiğdem hanım ve Mustafa kır özel aritmi. Ve Cihangir’de
Arkadaşım çocuk istediği için gitti ama meğerse o ay hamileymiş zaten İbrahim bey çocuğu istemiyorsan alalım diye bir teklifte bulununca soğudum doktordanSelenay da İbrahim yaşa çok iyi doktor
- 15 Kasım 2013
- 1.894
- 1.221
- 133
Çok rahat bir doktor . İnegölde de bu aldırma olayları çok olduğu için doktor istemiyor sanmıştırArkadaşım çocuk istediği için gitti ama meğerse o ay hamileymiş zaten İbrahim bey çocuğu istemiyorsan alalım diye bir teklifte bulununca soğudum doktordan
- 22 Mart 2015
- 1.112
- 1.316
- 133
Benimde ilk zamanlar iyi ama şimdi gitmiyorum onlara.peki yumurta takibi yapıyor mu canım veya tahlilleri nasıl yapıyor anladığım kadarıyla özel yer acmiş.Çiğdem hanıma uzun bir süre gittim, bana aynı ilacı hiçbir gelişme olmadığı halde 6-7 ay kullandırdı o yüzden memnun kalmadım tavsiye de etmem acıkcası, evet Mustafa Kır gercekten iyi bir doktor hatta kayınvalidem eşim için ona gidermiş ☺ Ona da gittim ama sonradan sıkıntılar oldu bırakmak zorunda kaldım en son Afşin Öztaş’a gittim o da gayet iyi ve başarılı bir doktor
Afşin Öztaş’tan bahsediyorsanız hastanenin karsısında polikliniği var tahlil nasıl yaptırıyor biliyorum ben tahlillerimle gitmiştim şimdi de tahlillerin süresi dolduğu için devlette yaptırıcam zamanı gelince (diğer doktorlar hakkında artık bi bilgim yok maalesefBenimde ilk zamanlar iyi ama şimdi gitmiyorum onlara.peki yumurta takibi yapıyor mu canım veya tahlilleri nasıl yapıyor anladığım kadarıyla özel yer acmiş.
- 12 Ağustos 2017
- 557
- 519
- 53
- 33
- 22 Mart 2015
- 1.112
- 1.316
- 133
Merhaba bende İnegöldeyim .ve hamileliğim boyunca Cihangir özel hastanede Ergün toprak kadın Doğum doktoruna gittim ve şiddetle tavsiye ediyorum .devlette de Bekir bey iyi olarakİyi akşamlar kızlar İnegöl'deyim bende sürekli gidebileceğim kadın doğum doktoru arıyorum tavsiyeniz varsa çok sevinirim
- 12 Ağustos 2017
- 557
- 519
- 53
- 33
Merhaba bende İnegöldeyim .ve hamileliğim boyunca Cihangir özel hastanede Ergün toprak kadın Doğum doktoruna gittim ve şiddetle tavsiye ediyorum .devlette de Bekir bey iyi olarak
Çok teşekkür ediyorum yarın arayıp en erkene randevu alıcam inşallah
- 22 Mart 2015
- 1.112
- 1.316
- 133
Rica ederim benim de yarın inşallah kontrolüm varÇok teşekkür ediyorum yarın arayıp en erkene randevu alıcam inşallah
- 12 Ağustos 2017
- 557
- 519
- 53
- 33
Rica ederim benim de yarın inşallah kontrolüm var
Gittim gayette memnun kaldım doktordan ..
Kontrolünüz iyi geçmiştir umarım
- 22 Mart 2015
- 1.112
- 1.316
- 133
İyi o zaman begenmenize çok sevindim .ergün bey hem iyi doktor hemde ilgili gerçekten.bende inşallah yarın gidecemGittim gayette memnun kaldım doktordan ..
Kontrolünüz iyi geçmiştir umarım
- 12 Ağustos 2017
- 557
- 519
- 53
- 33
İyi o zaman begenmenize çok sevindim .ergün bey hem iyi doktor hemde ilgili gerçekten.bende inşallah yarın gidecem ☺
Hadi hayırlısı bakalım az kalmış sizin de.. Sağlıkla inşallah
- 22 Mart 2015
- 1.112
- 1.316
- 133
İnşallah Allah razı olsun az kaldı rabbimin izniyleHadi hayırlısı bakalım az kalmış sizin de.. Sağlıkla inşallah
Merhaba inegöl ismini görünce yazmak istedim bu konuyla alakalı değil memurum şubatta eş durumundan İnegöl’e tayin alacağım nasıl bir yer alışabilir miyim hazır sizleri bulmuşken sorayım dedim eşim polis ve bir aydır İnegöl’de alışamadı sevemedi bi türlü geri dönsem mi diye düşünüyor sizler inegöl hakkında neler düşünüyorsun alışması için bekle deyim mi yoksa benim yanıma geri gelecek doğuya
- 12 Ağustos 2017
- 557
- 519
- 53
- 33
Merhaba inegöl ismini görünce yazmak istedim bu konuyla alakalı değil memurum şubatta eş durumundan İnegöl’e tayin alacağım nasıl bir yer alışabilir miyim hazır sizleri bulmuşken sorayım dedim eşim polis ve bir aydır İnegöl’de alışamadı sevemedi bi türlü geri dönsem mi diye düşünüyor sizler inegöl hakkında neler düşünüyorsun alışması için bekle deyim mi yoksa benim yanıma geri gelecek doğuya
Aslında alışana gayet iyi ve rahat bir şehir neye alışamadı onu bulmak ve çözümlemek lazım eğer olacak gibi değilse isteksiz bir şekilde bir yerde yaşamanın anlamı yok..
Sanırım henüz bi düzemiz yok uzağız diye alışamıyor ben de sabretmesi taraftarıyım ama çok da karışmak istemiyorum mutsuz olursak diye çünkü şubata kadar geri dönme şansı var sadeceAslında alışana gayet iyi ve rahat bir şehir neye alışamadı onu bulmak ve çözümlemek lazım eğer olacak gibi değilse isteksiz bir şekilde bir yerde yaşamanın anlamı yok..