- 24 Eylül 2019
- 1
- 0
- 23
- Konu Sahibi slnykra1606
Merhabalar bursada oturuyorum ve size güvenerek bu siteye kaydoldum bursada gerçekten işinde iyi falcı, kahve veya yıldızname bakabilen birini biliyor musunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba fsmde bir bayan baktı ismini net hatırlamıyorum ama internette buldum konum telefon falan vardı telve diye geçiyordu.cok memnun kaldik arkadasim boşanma davası açmaya karar vermişti bana evden ayrılmıştı onun için gittik ayrilmicaksin aileler araya girecek demiş arkadaşım çok da netti bosanicam dedi sonra eve döndüMerhabalar bursada oturuyorum ve size güvenerek bu siteye kaydoldum bursada gerçekten işinde iyi falcı, kahve veya yıldızname bakabilen birini biliyor musunuz ?
Bende var numarası ama sadece tarot bakıyor ve 200 tl alıyor isterseniz verebilirim numarasınıMerhaba. Venüs hanıma nasıl ulaşabilirim numarası falan yok mu? Annemle ona gitmek istiyoruz
Bulup atabilir misin acaba benim içinMerhaba fsmde bir bayan baktı ismini net hatırlamıyorum ama internette buldum konum telefon falan vardı telve diye geçiyordu.cok memnun kaldik arkadasim boşanma davası açmaya karar vermişti bana evden ayrılmıştı onun için gittik ayrilmicaksin aileler araya girecek demiş arkadaşım çok da netti bosanicam dedi sonra eve döndü
Merhaba telve fal yazarsanız çıkıyor Google'daBulup atabilir misin acaba benim için
siz iyi bir falcı bulduysanız nolur banada ismini nosunu verir misinizMerhabalar Bursada iyi bir falcı arayışındayım yardımcı olurmusunuz.Kurtuluş vardı daha önce baktırdım oda yurt dışına gitmiş.Baktıran var mı ona daha önce yada halen iletişimde olan var mı onada ulaşsam olur
Buradan fincani gonderin bakarızsiz iyi bir falcı bulduysanız nolur banada ismini nosunu verir misiniz
Ben atsam olur mu daha önce hic baktirmadim ama kzjxjxjxjzBuradan fincani gonderin bakarız
Bazı arkadaşlarda yorum yapar.baska konularda var bı bak istersen
Olur az önce bı konu okudum çocuk isteyen biri kahvesini içmiş kapatmış sonra resmini çekip buraya atmış.bi kaç kişi yorumlamış.hatta bende baktım arkadaşlar doğru yorumlamışBen atsam olur mu daha önce hic baktirmadim ama kzjxjxjxjz
Yarin icer icmezz aticamOlur az önce bı konu okudum çocuk isteyen biri kahvesini içmiş kapatmış sonra resmini çekip buraya atmış.bi kaç kişi yorumlamış.hatta bende baktım arkadaşlar doğru yorumlamış
Yada kendine konu aç burayı işgal etmemiş oluruz.
kendime konu açıp fal fotosu atsam bakan olur mu banadaOlur az önce bı konu okudum çocuk isteyen biri kahvesini içmiş kapatmış sonra resmini çekip buraya atmış.bi kaç kişi yorumlamış.hatta bende baktım arkadaşlar doğru yorumlamış
Yada kendine konu aç burayı işgal etmemiş oluruz.
Ben gördüm faldan anlayan yorumlayabilir mı diye konu açmışlardı.2 kişi yorumlamış.ama fal bölümüne açınkendime konu açıp fal fotosu atsam bakan olur mu banada
Merhaba ıletısım bılgılerını payllasabılır mısınızMerhaba fsmde bir bayan baktı ismini net hatırlamıyorum ama internette buldum konum telefon falan vardı telve diye geçiyordu.cok memnun kaldik arkadasim boşanma davası açmaya karar vermişti bana evden ayrılmıştı onun için gittik ayrilmicaksin aileler araya girecek demiş arkadaşım çok da netti bosanicam dedi sonra eve döndü