Bursa evket hastanesinin durumunu bilen varm

E

EU3

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba..bursa şevketin durumunu ,ne zaman ameliyatlara açılacağını duyan bilen varmı..ben kesin olmamakla beraber eylül doğumlarını iptal etmişler diye duydum...mahkeme süreci var...acaba kasıma kadar faaliyete girermi

canım ağustosta demişler arkadşıma doğum yapıcak ordaki doktora muayane oluyo ağustosta açılıcak demiş
aslında aralıkda diolar başhekim görevden alındı
birde şevketin altında yeni kadın doğum hastanesi açılıcak oda yakında açılır sanırım

merhaba arkadaşım bende şevket yılmaza gidiyordum doğumum ağustosta olacak ancak drum nezaman açılacağını bilmediklerini söyledi ağustos ortası demişlerdi ama herhangi bi gelişme yok sanırım yanında açılacak doğum bölümü bekleniyor onun açılmasını bekleyenlerinde çocukları kocaman oldu şimdi bende zübeydeye devam ediyorum hem çok iyi bi dr buldum hemde yenidoğan ünitesi en kapsamlı hastane orası tavsiye ederim bence vakit kaybetmeden oraya gitmelisin şevket yılmazın durumu tam bi muamma fazla güvenme oraya bi sürü dr başka yerlere geçti oradan

merhaba arkadaşım bende şevket yılmaza gidiyordum doğumum ağustosta olacak ancak drum nezaman açılacağını bilmediklerini söyledi ağustos ortası demişlerdi ama herhangi bi gelişme yok sanırım yanında açılacak doğum bölümü bekleniyor onun açılmasını bekleyenlerinde çocukları kocaman oldu şimdi bende zübeydeye devam ediyorum hem çok iyi bi dr buldum hemde yenidoğan ünitesi en kapsamlı hastane orası tavsiye ederim bence vakit kaybetmeden oraya gitmelisin şevket yılmazın durumu tam bi muamma fazla güvenme oraya bi sürü dr başka yerlere geçti oradan

aslında zübeydeyi düşünüyorum bende..şu an 6 ay yeni bitti...zübeydede özel odalrda varmış..nasıl acaba fiyatları falan..birde doktor tavsiyeniz varmı...

zübeyde ye gideceksen bülent kayhana git derim arkadaşımın doktoru ve çok memnun deneyimli ve çok bilgili bi doktordur

X