Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElBursa dan bambu sepet beşik arıyorum...
SLM arkadaşlar.. Bursa da oturan arkadaşlardan beşik satmak isteyen olursa görüşmek isterim.. özellikle taşınabilir ve en az 6 ay kullanılabilir olması tercihim.. sıfır almak istemiyorum çünkü az kullanılacak.. lütfen yardımcı olurmusunuz? ilginiz için şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar, hamak tarzıda olabilir.. benim için önemli olan rahat taşınması ve az yer kaplaması yada önerebileceğiniz başka model varsa, özellikle kullanıp memnun kalmış arkadaşlardan yorum bekliyorum....
arkadaşlar, hamak tarzıda olabilir.. benim için önemli olan rahat taşınması ve az yer kaplaması yada önerebileceğiniz başka model varsa, özellikle kullanıp memnun kalmış arkadaşlardan yorum bekliyorum....
Canım kraft dondy beşiklerede bak derim.2. elleri var sahibindende,nurturiada ve burda.hem bambu yerine kullanırsn hem mama sandalyeside oluyor ilerde.birde otomatik olması çok rahatlık.ben crystalbaby otomatik kullanıyorum salonda ama çok büyük.keşke dondy alsaymısım dedim artık 2.ye ksımetse:)hayırlı doğumlar dilerim.