- 18 Mayıs 2014
- 1
- 0
- 16
- 43
Serdar Alniacik kesinlikle tavsiye ederim, lamine yaptirdim 4 disime mukemmel yapti, kendi disim gibi duruyorlar.Gülter Köroğlu dışında kime giderseniz gidin. Benim dişimi iğnesiz kanal tedavisi yaptı. Kanal tedavisi eksik yapılmış ağrılar içindeyim. Yeniden kanal tedavisi yapılacak ALLAH gulteri dusmanimin başına vermesin. Ondan uzak durun yeter.
Dr Serdar Alniacik tavsiye ederim, 4 adet lamine yaptirdim. Sonuctan cok memnun kaldim. Cok ilgili bir dr.bir diş hekimine gitmem lazım bursada iyi bi diş hekimi var mı tavsiye edebileceğiniz.
fiyat bilgisi verebilir misiniz?Dr Serdar Alniacik tavsiye ederim, 4 adet lamine yaptirdim. Sonuctan cok memnun kaldim. Cok ilgili bir dr.
Daha önce de özlüceye gitmiştim ama evime uzaktı.metroyla önce acemlere gelip ordan 2 ye binmek zorunda kalıyodum o yüzde bu şube gerçekten iyi bir alternatif oldu.yeşil beyaz diş polikliniğinin karaman mahallesindeki şubesine gittim. hekimim başak ulusoydu. çok pozitif enerjili iyi bir hekim,hem korkumu yenmemi sağladı hem de gerçekten çok temiz iş yapıyor. çok memnun kaldım herkese önerebilirim.
karaman metro istasyonunun hemen karşısında olması uzak yerlerden gelecekler için büyük bir avantaj.dolgular kanal tedavileri ve ön dişlerime zirkonyum kaplama yapıldı. gayet doğal ama kimse diş yaptırdığımı anlamıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?