Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doç. Dr. Murat Metin' i tavsiye ettiler. (Bursa - Altıparmak'taymış muayenehaesi) Ne yapacağımı da bilmiyorum. Bir yandan para önemli değil diyorum ama çok uçuk fiyatlar söylüyorlar 20'lik çekimi için. Dentatürk 495 lira dedi, birkaç özel muayenehaneyi aradım 400 - 500 liradan aşağı fiyat vermiyorlar. Nildent 200 lira dedi epey de ilgilendiler ama ordaki doktor da çok tecrübesiz geldi. Korkuyorum ondan da işi yokuşa sürüyorum sanırım ama ağrıdan da duramıyorum! Ne yapayım ben Murat Metin' e gitmiş olan var mıdır aranızda?
bir diş hekimine gitmem lazım bursada iyi bi diş hekimi var mı tavsiye edebileceğiniz.
yarkadaşım heryere semin abla yazmışsın soyadını niye yazmıyosun, nerden bulalım biz senin semin ablanı Araştırdım merak edenlere: semin çamaşuvi sönmez , ama nasıl biri bilmiyorum
Biz 5 senedir gülter beye gidiyoruz gülter köroğlu aynı zamanda ortadontist.Heykelde postanenin arkasında muayenehanesi var.ışinde profesyonel eskiden diş hastanesinde çalışıyormuş.Kendisi bulgaristan göçmeni randevusuz pek çalışmaz önce randevu almak lazım.Ama gerçekten işinin ustası benim ve eşimin dişleri problemli oyüzden güvenip başka doktoro gitmiyoruz.
bir diş hekimine gitmem lazım bursada iyi bi diş hekimi var mı tavsiye edebileceğiniz.