Bursa da sezaryenle doğum yapanlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Asqw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben sezeryan diye tutturdum inan pişmanım bi hafta acı çekiyosun ağrı kesicilerle ayaktasın ve doktorlar genel yapmıyo bebeğe zarar diye haliyle mecbur 25 dk uyanık kalcaksın en az anca sonrasında uyuturlar ve sonrasındaki o acı epiduralle bile katlanılmaz benim canım çok tatlı değildir ama o bölge yanıyo sandım öyle bi haldeydi sonda tabiki acıtıyo kim acıtmıyo diyosa yalan söyler idrar torbana bi hortum ve ona baglı bi torba koyuyolar nasıl acımasın hastanede kaldığın süre boyunca iğne olcaksın sen genel istesende yapmıcaklar çünkü kafalarına eseni yapıyolar malesef seni ikna ediyolar
Oy korkudan ölücem :KK17:

Of bu çocuk nasıl cikicak bilmiyorum. Tamam normal doğum düşüneyim canım.

Oy korkudan ölücem :KK17:
Korkma diyenlere gerçekten inanma sonda ameliyat acısı yanında inan hiç tuvalete bile hala zor çıkıyorjm tabiki oturup kalkarken sorun yaşamıyorum ama iltihabım var sanırım sonda sonrası hala düzelemedim normalde çok zor diyolar ben yaşamadım ama epidurali düşündüm suni sancıdan korktum

Of bu çocuk nasıl cikicak bilmiyorum. Tamam normal doğum düşüneyim canım.
En azından ağrısı bi gün dikişide az diyolar niz sezeryanı gerçekten küçümsüyoruz ya bi hafta sorun hele ilk 3 gün zaten biri kaldırmadan kalkman imkansız yatalağım resmen 3 aya rahatça bişeyler kaldırabilicem 6 ay sonrada spor yapabilicem bidesezeryanlı halimle emZiremedim kızım mamaya alıştı göğüslerim taş gibi oldu sağılmıyodu beceremedik mecbur süt kesici ilaç içiyorum bikaç gün de onun ekstra ağrısını çektim iyi bi doktor bul normal doğumda epidural yaptır tek iğne sırtından sonra rahatsın basınç hissediyosun ebe ıkın diyince ıkınıyosun gerçi onuda arastır sezeryan dikiş yeri yanık gibi acıyo normal doğumuda güvenebiliceğin birine sor abartıyo diyene inanma ertesi gün ayaklandım diyenede ben hastaneden çıkmak istemedim çünkü eve gitsem duruyla nasıl ilgilencem dedim bi gün daha kaldım ağrı kesiciler bile işe yaramadı ki iğneden korkuyosan yanık acısı iğnesiz çekilmez

Sağol bitanem normal düşünücem, iyice tırstım.

Bende attackt var diye ısrar ettim normal doğurmıcam sezeryanda ertesi gün ayaklanıyolarmış normalden ne farkı var dedim ama acı yönündende bi farkı olduğunu sanmıyorum normal doğumda sana iyi gelicek bi doktoe bul hastaneler 28. Haftadan sonra kabul etmez doktorunun sana güven vermesi gerek 10 haftan var kendini hazırla üstte dikiş gerçekten sorun seni bilgilendirecek birisini bulman bence iyi olur suda doğumuda düşün bi çok öZel hastanede var doğum sancısından korkma sadece son saatler sıklaşıyo suyun ağrıyı hafiflettiği söyleniyo bide epidural yaptırırsan en büyük sancıları zaten hissetmicekain sadece kesi atmıcak bi doktor bul kesi istemiyorum de

Back