Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2gün hastanede kaldım.hastaneden çıkıcağım gün kendi başıma kimseden destek almadan yürüdüm,merdiven çıktım indim.ben toplamda 4.gün de toplandım.Ay insallah ya siz kac gunde kendinizi toparladiniz hatirliyomusunuz
Aynen canım hep dua ederim kendisine. Eli de çok iyimiş iz bile kalmadı.o konuda takıntılıydım ama allahtan korktuğum hiç bişey başıma gelmedi. İnş sende benim gibi ağrısız bi doğum geçirirsin canımDoktorunuz gercekten cok iyiymis
Aslında bünyeden bünyeye de değişir ama dediği kadarda yoktur bence.eskiden sezaryen çok sancılı ağrılı olurmuş.şimdi bi çok teknik değişti,gelişti.bende çok korkardım.ben bide kan aldırırken bayılan biriydim katiyen sezaryen olamam derdim ama mecburen oldum.herşey olup bitiyo ve bi bakıyosun evladın büyümüş.Insallqh ya faruk dincsahin icin de cerrahligi cok iyi diyolar umarim bende cok agri cekmem biri yorum yapmis onu okudum simdi ilk ayaga kalktigimdaki o aci cok fenaydi demis bayilmamak icin kendimi cok zor tuttum demis
Ben ameliyattan çıkıp spinalin etkisinin geçmesi 4saat sürdü ve sonrasında ayağa kalkıp yürütmek için geldiler ben ayağa kalktım ama yürüyemedim.ağrıdan değil hiç ağrım olmadı kalkarken de ayaktayken de.sadece gözüm karardı o yüzden yürütmediler beni.sonrasında kendim kalktım zaten ve inan hiç acı ve ağrı hissetmedim.benim reglim normalde her ay ağrılı olur ve dayanılmaz.ama sezeryan inan reglimden daha iyidi.Ilk kalkis gercekten o kadar mi dayanilmaz
Farukbey içinde güzel şeyler duyuyorum allah yardımcın olsun çabucak atlatırsın inşAy o ne guzel doktormus benim 10 gunum kaldi ameliyata ve 3 doktordan sonra faruk beyi buldum nihayet ama vaktim olsaydi gidip muayene olurdum cok guzel gecmis yaa sizin insallah benimde oyle gecer
Sen içini rahat tut her zaman.bide doktoruna güven.eğer güvenmezsen aklında hep bir sürü soru olur.zaten ameliyatın bitip hastaneden çıkınca kendi kendime kuruntu yapmışım boşuna korkmuşum diceksin.ben öyle dedim çünkü.Bende baya güzel şeyler duydum hiç kimse daha şöyle bi sorunum oldu demedi o biraz umutlandırıyo beni
Rahimde 2 cm incelme varmış heran acil sezeryana girebilirimSen içini rahat tut her zaman.bide doktoruna güven.eğer güvenmezsen aklında hep bir sürü soru olur.zaten ameliyatın bitip hastaneden çıkınca kendi kendime kuruntu yapmışım boşuna korkmuşum diceksin.ben öyle dedim çünkü.
Canım ne yaptin, ameliyat oldun mu bebek nasıl, sen nasılsın. Seni merak ediyorum.Bide doktorum anesteziyi bana bırak dedi ben uyanık duramam ki bi attact geçirsem eyvah
Kızımda bende iyiyiz bugün bi hafta oldu sezeryan olma derim sen benden korkaksın çünkü ben yaşadıklarımı anlatıyım öncelikle epidural sezeeyan oldum doktorumun isteğiyle uyanırken çok ağrın olur dedi banada ki çok haklıydı. Öncelikle bebek illa senin planladığın zaman gelcek diye bişey yok benim acil sezeryan olduCanım ne yaptin, ameliyat oldun mu bebek nasıl, sen nasılsın. Seni merak ediyorum.
Ay çok sevindim kızına kavustuguna, ben genel diye tutturucam, sonda acittimi takılırken, normal doğum ben yapamam ki dayanamam.Elim ayağım titreye titreye sezeryana girdim damaryolu açıldı ameliyat önlüğü giydirildi ameliyathaneye inildi ameliyathanede anestezi uzmanını bekledik epidural yapıldı epiduralde canım çok yandı çünkü tam sırtın ortasında bi iğne uyuşmaya başladım bianda çarpıldım gibi hissettim 20 dk içinde uyuşuktum soktorum geldi kesildiğimi hissettim ama acı yoktu sonra bi sarsıntı hissettim wee diye bi ses kızım doğdu tabi ben o sırada baskılarla paniklemiştim ama kendimi sakinleştirmem gerekiyodu sonra rahmimde bi baskı nefes alamadım bikaç kere bi kız göğsüme masaj yaparak beni sakinleştirdi dikişlerin atılışını hissediyosun baskıyı hissediyosun ameliyat bitti bendeki batikon filan silindi temizlendim odaya çıkarıldım odada hemen çoraplarımı giydirmelerini istedim çünkü gazın sorun yaratıcağını çok duymuştum altıma hasta bezi konuldu sondada 8 saat takılı kaldı 4 epidural hakkım vardı ağrım çok oldukça kullandım böylelikle ilk ağrıları hissetmedim 8 saat sonra ayağa kaldırıldım ilk kalkış zor olmadı çünkü yanmaya alışmıştım o sırada gazımı hemşire gelmeden epidural varken ayağımı kaldırıp çıkardım kolaylık olsun diye ilk yemeğim çorbaydı tuzsuz bide meyve suyu küçük tuvaletimide sorunsuz yaptım eve geldiğimden beri ağrım vardı bugün ameliyatın 7. Günü iyiydim şükür ama ilk günler yataktan kalkmak çok zordu sen isteğe bağlı seZeryan istiyosun diye söylüyorum sezeeyan acısı o bölgeyi yakmışlar gibi bi acı bence normal doğum daha kolay epidurali eninde sonunda yaptırıcaksın şimdiki doktorlar geneli kabul etmiyo çünkü o yüzden epidural normal doğum yap ve alt tarafı kesmeyen bi doktor bul sezeryan gerçekten zor
Ben sezeryan diye tutturdum inan pişmanım bi hafta acı çekiyosun ağrı kesicilerle ayaktasın ve doktorlar genel yapmıyo bebeğe zarar diye haliyle mecbur 25 dk uyanık kalcaksın en az anca sonrasında uyuturlar ve sonrasındaki o acı epiduralle bile katlanılmaz benim canım çok tatlı değildir ama o bölge yanıyo sandım öyle bi haldeydi sonda tabiki acıtıyo kim acıtmıyo diyosa yalan söyler idrar torbana bi hortum ve ona baglı bi torba koyuyolar nasıl acımasın hastanede kaldığın süre boyunca iğne olcaksın sen genel istesende yapmıcaklar çünkü kafalarına eseni yapıyolar malesef seni ikna ediyolarAy çok sevindim kızına kavustuguna, ben genel diye tutturucam, sonda acittimi takılırken, normal doğum ben yapamam ki dayanamam.