Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım doğum yaptın mı bilmiyorum ama ben 3ay önce çekirge dorukta özlem başak üstünyurtta doğum yaptım çok da memnun kaldım.ben spinal sezaryen oldum.uyuşmam geçince biraz ağrım oldu. Sonrasında zaten ağrı kesici yaptılar. Dayanılmaz bi ağrı değildi.Merhaba bursa da doğum yapacağım sezaryen doğum yapanlar bana söyleyebilirler mi hangi doktorda ameliyat oldunuz ameliyattan sonra ağrınız dayanılmaz dereceden miydi
Merhaba canım doğum yaptın mı bilmiyorum ama ben 3ay önce çekirge dorukta özlem başak üstünyurtta doğum yaptım çok da memnun kaldım.ben spinal sezaryen oldum.uyuşmam geçince biraz ağrım oldu. Sonrasında zaten ağrı kesici yaptılar. Dayanılmaz bi ağrı değildi.[/QUOTE
Dogum yapmadim ama doktorumu buldum faruk dincsahin duymussunuzdur belki elinin cok iyi oldugunu soyluyorlar aslinda ama attact problemim yuzunden heyecan yasak o yuzden genel olmak zorundayim malesef siz nasil gecirdiniz sonrasi nasildi acaba
Spinaldede fazla kahve icmek zorundasin valla hepsi dert yoksa o da dikisi unutturcak bi bas agrisi yapabiliyo hepsinin yan etkisi var aslindaBende genel istemiştim ama anestezi doktorum spinal yapıcam bana güven dedi.bende spinal oldum. Bana hemşireler genel olma ayılırken fazla ağrın olur,narkozu atarken canın yanar dediler.spinal de çok rahattım narkozu atma gibi bi durum da olmadı.sadece anestezinin etkisi geçip bacaklarımı hissetmeye başlayınca çok az bi sızım oldu hemen ağrı kesici yaptılar sonrasında atlattım zaten.bi daha da hiç ağrım olmadı. Ben çok rahattım
Ben hiç kahve içmedim ve hiç de baş ağrım olmadı.ya anestezi doktorumla alakalı yada yapıyla.ama ben şanslıymışım hiç bir yan etkisi olmadı bende.dikişlerimle alakalı da 3ay oldu baktığımda iz neredeyse hiç yok gibi.bence burda doktorların etkisi çok büyük.Spinaldede fazla kahve icmek zorundasin valla hepsi dert yoksa o da dikisi unutturcak bi bas agrisi yapabiliyo hepsinin yan etkisi var aslinda
Ben hic kilo almadim aslinda bebek 2400 filan olmustur heralde doguma kadar benimkide 2700 filan olur ben sezeryandan degil aslinda sonrasindan korkuyorum agri nasil bi agri bilmedigim icin tabi evet doktur cok onemki benim doktorun butun hastalari ertesi gun syaklanmis aslinda bi hafta sonra hic bi sorunlari yokmus hepsi keske demedim hep iyiki dedim dedi yani bi tane pisman olani gormedim henuz o yuzden cok guveniyorum faruk beye elinin iyiligi konusunda ama tabi o agri ve bi hafta nasil sorunlar yasaniyo gozumde buyuyo nedenseBen 10 kilo aldım.bebeğimde 2850 doğdu
Gözünde büyüteceğin hiç bişey yok aslında.benimde doktorum çok iyidi.dediğim gibi bende çok çabuk ayaklandım.dikiş yerimde çabuk iyileşti.şu an ameliyat yerime baktığımda hiç iz yok neredeyse.eli çok iyi bi doktor.ameliyat sonrası ağrı tabiki de oluyor.olmuyor desem yalan olur. Ama benim ağrımda en fazla 10dk sürmemiştir bile.içini rahat tut sağlıkla yavrunu al kucağına. Hangi hastanede yapıcan doğumuBen hic kilo almadim aslinda bebek 2400 filan olmustur heralde doguma kadar benimkide 2700 filan olur ben sezeryandan degil aslinda sonrasindan korkuyorum agri nasil bi agri bilmedigim icin tabi evet doktur cok onemki benim doktorun butun hastalari ertesi gun syaklanmis aslinda bi hafta sonra hic bi sorunlari yokmus hepsi keske demedim hep iyiki dedim dedi yani bi tane pisman olani gormedim henuz o yuzden cok guveniyorum faruk beye elinin iyiligi konusunda ama tabi o agri ve bi hafta nasil sorunlar yasaniyo gozumde buyuyo nedense
Hastaneyi ben secicem ama doruk ve rentipla anlasmasi varmis ozellikle doktorumunGözünde büyüteceğin hiç bişey yok aslında.benimde doktorum çok iyidi.dediğim gibi bende çok çabuk ayaklandım.dikiş yerimde çabuk iyileşti.şu an ameliyat yerime baktığımda hiç iz yok neredeyse.eli çok iyi bi doktor.ameliyat sonrası ağrı tabiki de oluyor.olmuyor desem yalan olur. Ama benim ağrımda en fazla 10dk sürmemiştir bile.içini rahat tut sağlıkla yavrunu al kucağına. Hangi hastanede yapıcan doğumu
Cekirge soruk cok kalabalik diyolar aslinda hemsireleri hasta bakicilari nasil acabaRentıpı bilmem ama doruğu tavsiye edebilirim.
Ben 9ay muayene,kontrol ve tüm tahlil testlerimi doğumu mu çekirge dorukta yaptım.kadın doğum katın da o kadarda kalabalık yoktu.hemşireler ve hasta bakıcıları da çok iyidi.ben memnun kaldım yani.Cekirge soruk cok kalabalik diyolar aslinda hemsireleri hasta bakicilari nasil acaba
Secemedim bi turlu ya orda bi arkadasima bacagimdan yapmislar igneyiBen 9ay muayene,kontrol ve tüm tahlil testlerimi doğumu mu çekirge dorukta yaptım.kadın doğum katın da o kadarda kalabalık yoktu.hemşireler ve hasta bakıcıları da çok iyidi.ben memnun kaldım yani.
Aynen canım benimde ağrı kesici yi bacaktan yaptılar ama ben hissetmedim diyebilirim çünkü yeni yeni çözülüyodumAgri kesiciyi canim bacaktan yapmislar
Yok yan dondurup yapmalari gerekti senin dpinalin etkisi tam gecmeden yaptiklari icin sana bisey yokmus gibi gelmis canim normalde bacak cok acirAynen canım benimde ağrı kesici yi bacaktan yaptılar ama ben hissetmedim diyebilirim çünkü yeni yeni çözülüyodumama bi sıkıntı olmadı.bence bacak tan olması daha iyi çünkü zaten sezaryen lisin döndürüp popodan iğne yapıcaklar dikiş yerin acıyabilir.ama bacaktan olduğu zaman zaten dümdüz yatıyosun hemen gelip yapıyolar.
Yok yan dondurup yapmalari gerekti senin dpinalin etkisi tam gecmeden yaptiklari icin sana bisey yokmus gibi gelmis canim normalde bacak cok acir[/QUOTEola
Olabilir canım.ama gelen hemşireye de söyleyebilirsin bacaktan istemiyorum diye.Belki bacaktan yapmazlar. Senin için hayırlısı olsunYok yan dondurup yapmalari gerekti senin dpinalin etkisi tam gecmeden yaptiklari icin sana bisey yokmus gibi gelmis canim normalde bacak cok acir