Bursa da meme kucultme olanlar buraya :)

Hayalem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
132
49
44
Merhaba 07.09.2016 da bursa şevket yılmaz hastanesi plastik cerrahi uzmanı mustafa ozyurtlu ile meme kucultme ameliyati olacağım canlaaaar :)
Heyecan tavan
Ben korkak tavşan :)
Bütün ameliyat tecrübelerimi buradan paylaşacağım . Çünkü bende sizin gibi günlerdir pc başında bu ameliyatı araştırıyorum
Şimdilik şunlar var elimizde
Ameliyat 2750 TL tutuyor
Sonrasında 300 TL lik bir sutyen aliyirmusuz .
1 gece hastanede kalıyoruz .
Bunun dışında tahlil ve EKG çektiriyoruz . Bunlar için extra bir ödeme yok .
Öncelikle devlet hastanesini tercih ederken çok ikilemde kaldım fakat mustafa ozyurtlu ya çok güveniyorum .
Burdan yazmaya devam edeceğim .
Sizinde deneyimlerinizi bekliyorum

Arkadaslar umarim yazdigim msj ile bemde bursadaki arkadaslarima yardimci olabilirim dun meme kucultme ameliyatim yapildi ameliyatimi sevket yilmazda dr.hurrem sebnem gürler yapti.kendisinin hastalariyla iletisimi ilgisi o kadar iyiki ddoktorumdan coooookkk memnunumu uludag uni.ne gittim cekirge sskya gittim en son dr. Hanimla yaptigim gorusme sonucunda guvendim ve dun ameliatimi oldum 2000lira ucret verdim 150 lira medikal sutyene verdim sevket yilmaz ek hizmet binasinda kaldim tek kisilik odada ameliyatim yaklasik 3 saat surdu ameliyat sonrasi ne agri ne sizi hicbir sikinrim yok 1 gun hastanede kaldim simdi hicbir problemim yok sonuc mukemmel yarin drenleri aldirmaya gidicem umarim ameloyat olmayi dusunenlere yardimci olabilmisimdir ameliyat oncesi su bile icmeyin ben su ictigim icin hicbirseyi risle atmak istemiyorlar 3 saatlik zamanin dolmasini beklediler simdilik bu kadar

X