- 27 Eylül 2017
- 5
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi niyeben...
-
Güzellik merkezi mi gittiniz yer ?
Güzellik merkezlerinde genellikle kullandılları cihaza diode lazer diyolar ama ipl oluyor o da geçici bir çözüm.
Bursa da hangi şubesine gidiyorsunuz birde iğneli epilasyon yapıyorlar mı
Zaten seanslar devam ederken bir sorun olmaz ama 2-3 sene sonra yeniden çıkabilir. O yüzden orjinal cihazlar olmalı.evet güzellik merkezi 3 yada 4 şubeleri var. ben fsm deki şubelerine gidiyorum. aynı şeyi bende duydum ama cihazları onaylı cihazlar. çok sıkıntılı bir iş art niyetli firmalar çok fazla umuyorum herkes sıkıntı yaşamadan çözüm bulur. ama ben işyerimdeki arkadaşlarımı yönlendirdim şuana kadar problem yaşayan olmadı
Zaten seanslar devam ederken bir sorun olmaz ama 2-3 sene sonra yeniden çıkabilir. O yüzden orjinal cihazlar olmalı.
Selam bence rosemia yı deneyin ben ciddi anlamda memnunum 5 seansta inanılmaz azalma var. Heray farklı kampanyalar yapıyorlar bir araştırın bence. Bu ay cilt bakımı hediye diye bir kampanya yapmışlarKimse de net birşey söylememiş hastane daha güvenilir geliyo bana nedense bende başlamayı düşünüyorum forumda bu başlık açılıyor fakat ilerlemeden duruyo
Selam bence rosemia yı deneyin ben ciddi anlamda memnunum 5 seansta inanılmaz azalma var. Heray farklı kampanyalar yapıyorlar bir araştırın bence. Bu ay cilt bakımı hediye diye bir kampanya yapmışlar
haşimişcan ceylin güzellik salonuna gidiyorum bir görüşün istersenizmerhabalar ben cene tuglenmesi icin lazer epilasyon bakuyordum fomarada giderken elime brosur verdiler blue white epilasyon.diye cene ici 12 sean 400 taksit nakit 300 dediler sizce bu epilasyon yeri hakkinda bilgisi olan varmi
Arkadaşlar merhaba yıllardır bilgi alırım ama hiç yorum yapmamıştım. Bu konudan çok sıkıntı yaşadım dayanamadım paylaşmak lstedim İstanbulda başlayan epilasyon sorunları bursa ya taşındiktan sonra devam etti bursa da bir kaç yerle görüştüm ama sanki herkes anlaşmış gibi hep aynı şeyleri söyledi isim vermem doğru olmaz ama burada iki yerde cildim yanma noktasına geldi. Benim fikrim hastanelerde yaptırmayın çünkü bir sorunda muhatap bulamıyorsunuz! En son gittiğim yer rosemia oldu. En sevdiğim noktalarida önce kıl analizi yapmaları oldu. Daha sonra bana kaç seansta ne sonuç alırız ne olur anlattılar ve ben hem personelden hem cihazlardan hemde sonuçtan memnunum şahsen tavsiye ederim.
(Buarada halen devam ediyorum ara ara sonuçları yazicam )
Cok tesekkurlerKızlar ben bir hata ettim hem param gitti hem yanık içinde kaldım. atatürk caddesinde lalissa diye bir yer kafkasın orda turkcellin üstü.Sıfır hijyen ve kullandıkları cihaza alexandriteden bile iyi diyorlar ama yine kendileri çok öncelerden cihazın ipl olduğunu kendi instagramlarında yazmışlar. hijyen çok kötüydü herkesin altına serdiği havluyu serdi. cihaz ipl mi diye defalarca sordum kesinlikle değil diye dolandırıldım. 80 tl diye anlaştığım seansa bir daha gelmek istemediğim için 600 tl ödemek zorunda bırakıldım. sözleşmede genital 80 tl yazan yeri 800 tlye çevirmişler ve ya 600 öde ya da 800 ödersin diye üstüme yürüdüler. yorum yaptım facede ben dolandırıldım ipl cihaza 800 verdim siz bu hataya bulaşmayın diye kendi çalışanları girip iyi yorum yazıp konuyu kapamaya çalışmış. kızlar gerçekten berbat bir işletme berbat bir yer. bacağımda sayamadığım kadar yanık var. asla tercih etmeyin asla.ben yandım siz yanmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?