Lazer Epilasyon Bursa' da lazer epilasyon yaptıranlar????

Güzellik merkezi mi gittiniz yer ?

Güzellik merkezlerinde genellikle kullandılları cihaza diode lazer diyolar ama ipl oluyor o da geçici bir çözüm.

evet güzellik merkezi 3 yada 4 şubeleri var. ben fsm deki şubelerine gidiyorum. aynı şeyi bende duydum ama cihazları onaylı cihazlar. çok sıkıntılı bir iş art niyetli firmalar çok fazla umuyorum herkes sıkıntı yaşamadan çözüm bulur. ama ben işyerimdeki arkadaşlarımı yönlendirdim şuana kadar problem yaşayan olmadı

Zaten seanslar devam ederken bir sorun olmaz ama 2-3 sene sonra yeniden çıkabilir. O yüzden orjinal cihazlar olmalı.

Zaten seanslar devam ederken bir sorun olmaz ama 2-3 sene sonra yeniden çıkabilir. O yüzden orjinal cihazlar olmalı.

Araştırdıkça ağzım açık kalıyor makinaların üzerine başka markaların etiketlerini yapıştıran sadece başlığı değiştirip cihazın peş para etmediği yerler bile olduğunu okudum duydum. Garip bir sektör. Eski firma oluşları makinaları ve birden fazla şubelerinin oluşu bana güven verdi. Kötü bir yorumada rastlamadım. Bakalım görücez

Merhaba, jimer bu konu da son derece profesyonel. Özellikle Kamer Hanımın güleryüzü ve ilgisi oldukça iyi. 3 senedir gidiyorum, bazen 5 ay bazen 2 ya da bir, özellikle çene bölgemdeki jiletle kesilmiş görüntüsünden hiçbirşey kalmadı. Makine yakmıyor, aksine lazer olduktan sonraki ertesi gün kendileri dökülüyor. Gitmeyi düşünenler özelden yazabilirler, Kamer Hanıma iletirim.

Kimse de net birşey söylememiş hastane daha güvenilir geliyo bana nedense bende başlamayı düşünüyorum forumda bu başlık açılıyor fakat ilerlemeden duruyo

Kimse de net birşey söylememiş hastane daha güvenilir geliyo bana nedense bende başlamayı düşünüyorum forumda bu başlık açılıyor fakat ilerlemeden duruyo
Selam bence rosemia yı deneyin ben ciddi anlamda memnunum 5 seansta inanılmaz azalma var. Heray farklı kampanyalar yapıyorlar bir araştırın bence. Bu ay cilt bakımı hediye diye bir kampanya yapmışlar

Kızlar ben bir hata ettim hem param gitti hem yanık içinde kaldım. atatürk caddesinde lalissa diye bir yer kafkasın orda turkcellin üstü.Sıfır hijyen ve kullandıkları cihaza alexandriteden bile iyi diyorlar ama yine kendileri çok öncelerden cihazın ipl olduğunu kendi instagramlarında yazmışlar. hijyen çok kötüydü herkesin altına serdiği havluyu serdi. cihaz ipl mi diye defalarca sordum kesinlikle değil diye dolandırıldım. 80 tl diye anlaştığım seansa bir daha gelmek istemediğim için 600 tl ödemek zorunda bırakıldım. sözleşmede genital 80 tl yazan yeri 800 tlye çevirmişler ve ya 600 öde ya da 800 ödersin diye üstüme yürüdüler. yorum yaptım facede ben dolandırıldım ipl cihaza 800 verdim siz bu hataya bulaşmayın diye kendi çalışanları girip iyi yorum yazıp konuyu kapamaya çalışmış. kızlar gerçekten berbat bir işletme berbat bir yer. bacağımda sayamadığım kadar yanık var. asla tercih etmeyin asla.ben yandım siz yanmayın.

Merhabalar bir süredir ben de lazer epilasyon için merkez aramaktaydım. Bir süredir birçok konuda burdan önerileri takip ediyordum fakat bu konuda bir deneyimimim olmadığı için yazmak için bi sebebim olmadı. Geçen hafta bir arkadaşım vasıtasıyla fsm bulvarında Dr Banu Öncel Kliniğine görüşmeye gittim. İşlem ve cihazlar hakkında detaylı bilgilendirildim ve klinik olması güvenilirlik açısından benim için önemliydi. İlk olarak özel bölge düşünüyordum fakat fiyatlar makul gelince tüm vücut yaptırdım. Nerdeyse hiç canım yanmadı ve uygulamadan çok memnun kaldım. Seanstan iki hafta sonra da dökülmeyen tüyler olursa rötuş yapılabileceğini söylediler. Ayrıca doktorları çok güler yüzlü. Ayaküstü onunla da tanışma fırsatım oldu. Lazer dışında yaptırmak istediğim başka uygulamalar da olucak. Sanırım bundan sonra başka bir merkez arayışına girmem. Hepinize tavsiye ederim gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

Ben de Rosemiaya gittim Özlücede ki şubelerine . Lazer epilasyon işlemini yapan bayan yüzünden bıraktım, son derece sert ve rahatsız edici tavırlarından dolayı işini de yarım yamalak yapıyor. Birdaha da gitmedim. Sizler de sakın gitmeyin.

merhabalar ben cene tuglenmesi icin lazer epilasyon bakuyordum fomarada giderken elime brosur verdiler blue white epilasyon.diye cene ici 12 sean 400 taksit nakit 300 dediler sizce bu epilasyon yeri hakkinda bilgisi olan varmi

merhabalar ben cene tuglenmesi icin lazer epilasyon bakuyordum fomarada giderken elime brosur verdiler blue white epilasyon.diye cene ici 12 sean 400 taksit nakit 300 dediler sizce bu epilasyon yeri hakkinda bilgisi olan varmi
haşimişcan ceylin güzellik salonuna gidiyorum bir görüşün isterseniz
lcw sırasında az ilerisinde

Evet orayi herkes ovuyor rose mia buz alzerinde gormedigi tuyler olabiliyor mu mesela ben sirtima yaptırmak istiyordum

Cok tesekkurler

Ben çok araştırdım bir arkadaşım vilya alieva beauty center'ı önerdi bursa'da fethiye'de güngör plaza içinde. robotx lazer epilasyon yapılıyor. galiba bursa'da tek. robotx konusunda ben başka göremedim. hepinize tavsiyemdir kızlar.

Selam Kızlar,

Ben de yaklaşık 3 ay önce Gülin Gökdeniz Güzellik Galerisini keşfettim! :) Gülin hanım gerçekten muhteşem birisi, ve işini çok iyi yapıyor... Gülin hanım ile ilgili buradan bilgiler alabilirsiniz: Lazer Epilasyon, Cilt Bakımı & Kalıcı Makyaj Uzmanı | Bursa Güzellik salonu Bursa, Osmangazide.. :) Haaa, kızlar, Bursada Robotx kullanan Esra6116 hanımın yazdığı gibi sadece vilya değil, Gülin hanım da kullanıyor... Ve gerçekten çok iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…