Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçmiş olsun..nasıl geçti operasyonun..düğünden sonra kanamanla ilgili bizi de ilgilendirirsen seviniriz..Canm gittim konustm yaptirdm 3ay sinra dugunm olacak 2 ay sinra kontrole gitcm
lokal mi genel anesteziyle mi oldun..bir de düğünden önce kontrole çağırdı mı..gerçi sen yakınsın son kontrole gidersin..son kontrole çağırmayan kesin sonuç veren dr.lar hiç yok mu ??Canm hic anlamadm nasil olduginu gozlerimi actm hic hiseetmedm sizde gide bilirsinz cok iyi doktor ayrica neyin nasil olduginu hersey hakknda ilk once knusuyo anlstiyo seni rahatlatiyo ekip olarak vok iyiler
Canm hic anlamadm nasil olduginu gozlerimi actm hic hiseetmedm sizde gide bilirsinz cok iyi doktor ayrica neyin nasil olduginu hersey hakknda ilk once knusuyo anlstiyo seni rahatlatiyo ekip olarak vok iyiler
Evet canm kontrollede cagirdi bn hatta carsamba yine gitcem garanti olsn die1 ay sonra dugun olacak canm hatirlamiyrm lokal mi genel.anestezi mi igne vurfular bi baktim uyumusum hic bir sey hissetmedmlokal mi genel anesteziyle mi oldun..bir de düğünden önce kontrole çağırdı mı..gerçi sen yakınsın son kontrole gidersin..son kontrole çağırmayan kesin sonuç veren dr.lar hiç yok mu ??
Merhaba bende bursada yaşıyorum ama kızlık zarı konusunda burda güvenecek sonuç veren doktor bulamadım. Gittim istanbulda yaptırdım ve çok iyi sonuç aldım tavsiyem bursa yalova üzerinden vapurla yenikapıya geçin istanbulda yaptırın aynı gün dönersinizMrba ben istanbulda bu konuyla ilgili bildiğiniz bir doktor varmı birde ücret ortalama ne kadar bilen varmi
Bende Bursa'dayım sanırım kalıcı 1850 diyor geçici 1500 diye duydum benim bayatımda kimse yok olmalı mıyım çok kararsız ve korkuluyummurat aslan kalıcı ve gecici olarak fiyat ne diyor arkadaslar? kalıcı yaptırıp son kontrollerde de son dikişi attırmak mantıklı geliyor bana? murat bey konusunda yardımcı olabilecek arkadaslar birbirimize yardımcı olalım bende bursadaym
Hangi doktor acaba? Yeni kapıya yakın mı?Merhaba bende bursada yaşıyorum ama kızlık zarı konusunda burda güvenecek sonuç veren doktor bulamadım. Gittim istanbulda yaptırdım ve çok iyi sonuç aldım tavsiyem bursa yalova üzerinden vapurla yenikapıya geçin istanbulda yaptırın aynı gün dönersiniz