Bursa da kizlik zari diktiren veya doktor tercihi

Susknnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
15
3
Ben bursadan yaziyirm bundan 2 yil once basimdan talihsiz bi olay gecti simdi de ailem bni akrabaya verecek 4 ay sonra dugunum olacak a lutfen bana yardimci olur musunuz bursada kizlik zarini diktiren yada bileniniz var mi bana acil guvenilir doktor tercihi lam lutfennn

Canm hic anlamadm nasil olduginu gozlerimi actm hic hiseetmedm sizde gide bilirsinz cok iyi doktor ayrica neyin nasil olduginu hersey hakknda ilk once knusuyo anlstiyo seni rahatlatiyo ekip olarak vok iyiler

Canm hic anlamadm nasil olduginu gozlerimi actm hic hiseetmedm sizde gide bilirsinz cok iyi doktor ayrica neyin nasil olduginu hersey hakknda ilk once knusuyo anlstiyo seni rahatlatiyo ekip olarak vok iyiler
lokal mi genel anesteziyle mi oldun..bir de düğünden önce kontrole çağırdı mı..gerçi sen yakınsın son kontrole gidersin..son kontrole çağırmayan kesin sonuç veren dr.lar hiç yok mu ??:KK43:

Merhaba bende murat arslana veya şebnem inal a gideceğim önümüzdeki ay kısmetse. İletişe geçebilir miyiz?

Canm sebnen.inal uciz yapiyo ama garantisi vsr mi acaba ben onunlada irtibatta gectm pek.sicak gelmedi sen bnce git murat beye cok iyi doktor yine sen nasil istersen

lokal mi genel anesteziyle mi oldun..bir de düğünden önce kontrole çağırdı mı..gerçi sen yakınsın son kontrole gidersin..son kontrole çağırmayan kesin sonuç veren dr.lar hiç yok mu ??:KK43:
Evet canm kontrollede cagirdi bn hatta carsamba yine gitcem garanti olsn die1 ay sonra dugun olacak canm hatirlamiyrm lokal mi genel.anestezi mi igne vurfular bi baktim uyumusum hic bir sey hissetmedm

Mrba ben istanbulda bu konuyla ilgili bildiğiniz bir doktor varmı birde ücret ortalama ne kadar bilen varmi

Senn yaptirdigin gun ve dugunun arasinda ne kdar fark vardi bn yaptirdm tam 2ay dolmadan dugun olacak o gece acaba kanama olur mu

Mrba ben istanbulda bu konuyla ilgili bildiğiniz bir doktor varmı birde ücret ortalama ne kadar bilen varmi
Merhaba bende bursada yaşıyorum ama kızlık zarı konusunda burda güvenecek sonuç veren doktor bulamadım. Gittim istanbulda yaptırdım ve çok iyi sonuç aldım tavsiyem bursa yalova üzerinden vapurla yenikapıya geçin istanbulda yaptırın aynı gün dönersiniz

murat aslan kalıcı ve gecici olarak fiyat ne diyor arkadaslar? kalıcı yaptırıp son kontrollerde de son dikişi attırmak mantıklı geliyor bana? murat bey konusunda yardımcı olabilecek arkadaslar birbirimize yardımcı olalım bende bursadaym

murat aslan kalıcı ve gecici olarak fiyat ne diyor arkadaslar? kalıcı yaptırıp son kontrollerde de son dikişi attırmak mantıklı geliyor bana? murat bey konusunda yardımcı olabilecek arkadaslar birbirimize yardımcı olalım bende bursadaym
Bende Bursa'dayım sanırım kalıcı 1850 diyor geçici 1500 diye duydum benim bayatımda kimse yok olmalı mıyım çok kararsız ve korkuluyum

Merhaba bende bursada yaşıyorum ama kızlık zarı konusunda burda güvenecek sonuç veren doktor bulamadım. Gittim istanbulda yaptırdım ve çok iyi sonuç aldım tavsiyem bursa yalova üzerinden vapurla yenikapıya geçin istanbulda yaptırın aynı gün dönersiniz
Hangi doktor acaba? Yeni kapıya yakın mı?

suskun sonucun ne oldu murat bey konusunda kalıcı mı gecici mi önerirsin? kalıcı yaptırıp dügünden 2-3 gün önce son dikişi attırsak da ekstra ücret nasl alır acaba

merhaba. Murat beyın Muayene ücreti 300 tl. Gecici işlem 1,500 kalıcı işlem 2000. Doktor kalıcı yapmaya meyilli ama benim düğünüm uzakta olacağı için ben geçici işlem düşünüp buluştuğumuz zaman ilişki düşünüyorum. Cunku dugunden bi kaç gün önce muayeneye gelemem. Geçicide kanamama riski yok ama kesin net tarih vermek gerekiyor mesela 13temmuz diyorsan 10 unda gittin diyelim doktor 3 gün dayancak dikiş yapıyo kendi kendine eriyen dikişler. İlişki günü saparsa riskli. İsim konusuna gelince ben verdim ama isim soy isim yaş meslek sordu gebelik oldu mu olmadı mı sordu sadece. Sekreter yazıyor bunları kagıda doktorun masasına koyuyor bence doktor bilgilendirmek amaçlı. Kimlik bakmıo o yuzden bi giriş yapamaz biyere. Ama sen yanlıs ısım versen de kımse bilmez

X