kızlar kına salonumu tuttum sayılır.. karlıtepenin star salonu ablamın kınasınıda orda yapmıştık güvendiğimiz bi yer ve ablamda ekstra para ödediğimiz herşey fiyata dahil hatta fazlası dahil. sağladığı imkanlar gerçekten çok güzel ablamın 4 sene geçti hala öle kına görmedik diyorlar. bende oraya karar verdim daha çok içime sinen bir yer olmadı. buzparkla görüştüm pek beğenmedim salon güzelde yapacaklarını anlattıklarında eksikler vardı bana göre uymadı. ben mutlu olcağım yere karar verdim darısı başınıza.
hayırlısı olsun canım.
ben de atlantik tuttum.
kına da farklı fikirleri olanlar var ise paylaşabilir mi???
cgdm16 cnm karlıtepe star salonu 18 mayıs cuma 2000 tl gidip görüş derim imkanları çok fazla çok güzel bi de onlardan dinle.. ayrıca ikramlı ikramsız fiyatı değişiyormuş benim ki pastalı falan düğün havasında olcak..
kına gecemde kız arkadaşlarımla küçük bi mekanı kapatıp eğlenmek istiyorum. Bursa da bildiğiniz bi mekan var mı kızlar ?
Merhaba kızlar, yaza kınam var ve farklı bir şey olsun istiyorum.Ama çok maddiyatımızı sarsmayacak şekilde. Gold la ben de görüştüm mekan olarak güzel ama daha uygun bir yer olabilir mi diye araştırıyorum. Organizasyon için de Asude ve Lal organizasyonla görüştüm fazla geldi malesef1700 civarında fiyat verdiler. Yeni bir organizasyon firması açılmış bi arkadaşım söyledi Henna diye açılışa özel fiyatlarla diyormuş belki orası uygundur yarın bir de oraya gidicem. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?