Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle alper bayraktar
Daha Pazartesi ameliyat oldum alper beye sonucunu heyecanla bekliyorum. Kötü olmayacağına eminim...
canım bende düşünüyorum fakat ço korkuyorum ameliyat öncesi ve sonrasından ön görüşmeden ücret alınıyor mu birde ne kadara ameliyat oldun :18:
ivit gene ben 2 ay önce ameliyat oldum alper beye ve herseyden cok memnunum neredeyse hiç agrı hissetmedim bile
ben de çok araştırdım bursa için.. Alper bey'de karar kıldım meme ameliyatı için. Şu anda Medicalpark hastanesindeymiş.. Kararımı verdim ancak biraz daha havaların serinlemesini bekliyorum ameliyat için. Meme ameliyatı konusunda Bursa'da bir numaraymış duyduğuma göre :)
şuanda Bahar Hastanesinde görev yapmakta. Tavrıyla ses tonuyla rahatlatıcı açıklamalarıyla hastayı kesinlikle utandırmadan rahatlatarak babacan bi yaklaşımla cep telefonu nosuna kdr verip aksilik, ya da aklına bi soru takılırsa ara amcanı diyen adam gibi adamdır. İnşallah ameliyatım ctesi günü şimdiye kdr çok çok iyiydi her sey ne bi korkum ne soru isaretim kaldı Allah razı olsun ondan.
Neyseeee ÇOK HEYECANLIYIMMM :):)
merhabalar bende çarşamba günü ameliyat olucam ali beye bende çok heyecanlıyım :) ameliyatın nasıl geçti,umarım sonuç beklediğin gibidir..
yaa :) benim de carsamba günü bandajlarım cıkıcak, kac gibi ameliyatın?
ameliyat hemsireler Ali bey cok iyi ve son derece ilgililerdi. ben sabah 8 de oldum 10 gibi uyandıgımda odamdaydım. öglen 3 bucukta su icmeye baslayabilirsin 4 te yemek yiyebilirsin dedi. bikac kez kontrole geldi kendisi.aksam 7-8 gibi eve gidebilirsin dedi.bi gece kalmadıgım için cok pismanım.bi gece kalabiliyosun aslında fiyata dahil. eve geldigimde bazı soru isaetlerim vardı kafamda annemle cok tereddüt ettik keske kalsaydık hemsireler ilgilenirdi bilirdi dedik..mesela bandajlarım cok sıkıyodu ali beyi aradım bi hemsire gönderiyorum biraz gevsetsinler dedi o zaman biraz gördüm gögüslerim cok hoşlar masallah masallah :) birde gögüs kafesim cok cok darmıs zaten boyum 1.50 kilom 40 o yüzden 195 olmus anca 210 bile katlanmıs düşün.. neyse saglık olsun, bugün ikinci günüm daha iyiyim sırtüstü yatabiliyorum dün biraz rahatsız ediyodu göğüs kısmım cok agır geldiği icin sanırım bide bandajlar asırı skıydı nefes alamıyodum.cok şükür gevsetildiğinden beri iyiyim :)