- 21 Ağustos 2015
- 31.344
- 95.019
- 37
Art de osman bey var.Bıraz suratsız ama daha kontrolde söylüyor olur olmz.Merhaba jinemedde Murat Erdemir’i tavsiye etmem çünkü olaya ticari bakıyor ilk tüp bebek tedavisi tutmadı hemen gel ikinciyi yapalım dedi psikolojimi sormadan maddi gücüne hiç bakmıyor zaten çikolata kistim var ve tedaviye başlamadan önce hiçbir tahlil yapmadı bodoslama işe girişti 3.gün embriyosu transfer etti tutmadı sonrasında da çok ilgili olduğunu hissedemedim daha önce aynı doktora gidip 2 kez negatif sonuç alan akrabam Eurofertilde Dr.Gerçek Aydın ile hamile kaldı 39 yaşında ve şu an 2.5yaşında oğlu var.Dr. Olmayacak şey ise boşuna umut vermiyormuş. Bir hayli doktor gezdim konuştum ilk tedavi sonrası danıştım lakin hiçbiri kafama yatmadı.Çevremden duyduğum araştırdığım kadarıyla Gerçek Aydın’ı , Gürkan Uncuyu ,Sühendan Benderliyi tavsiye edebilirim bir görüşün danışın derim.Sanırım bende ikinci tedaviyi Gerçek Aydın’da başlayacağım.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kucaklarımızı boş bırakmasın
Ben tüp bebek ıcın gıttım.Benı masadan kaldırdı.Senın normal yolla olur,tüpünde sıvı var onu aldır önce dedi.Gercekten laparoskopı oldm 5 ay sonra doğal yolla hamıle kaldım.