Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu takipteyim :) Ben bir türlü karar veremiyorum. Suat hazer Murat erdemir gürkan uncu şahin zeteroğlu gerçek aydın orhan orhan vs vs bu isimler iyi sanırım araştırmalarıma göre amma velakin şimdilik hem tüp bebek uzmanlarını düşünmüyorum hemde çalışıyorum yoğun doktorlara randevu alıp kendimi de ayarlamam çok zor.
Aldığım tavsiyelerde ise ;
Mümin aylin karahasan çifti için iyi diyorlar, Naile gökçe akagündüz varmış bir de o da iyiymiş.
En son olarak pembe mavide ismail küçükerdoğanı önerdiler. Bende onu düşünüyorum . Ya da nevin özsaraç hala kararsızım
Şimdiye kadar yuliya doster ve müzeyyen uyanıka gittim. Yuliya doster pek tavsiye edemeyeceğim herkesin hemen teşhis koyduğu kistime kanser muamelesi yapıp 3 ay uzatttı işimi. Müzeyyen hanım çok tatlı ama hamileymiş izine ayrılırsa yarıda kalmak istemedim.
Benden bu kadar
İsmail beye de acil bir durumda gitmiştim kendisi de gerçekten iyiydimemnun kalmıştımteşekkür ederim canım :) pembe mavideki ismail beyi ben de duydum. diğer saydığın isimleri hiç bilmiyorum bakalım başka öneriler çıkacak mı
Ben Jale gürlüler diyorum .Tabii kişilerin beklentileri farklı olduğu için bana iyi gelen başkasına iyi gelmeyebiliyor. Umarım sizi anlayan ve sorunlarınıza doğru teşhis koyan doktorla bir an önce karşılaşırsınız. Gebelik döneminde bu çok çok önemli. Doktorun yaklaşımı çok etkiliyor psikolojik olarak
İsmail beye de acil bir durumda gitmiştim kendisi de gerçekten iyiydimemnun kalmıştım
Evet hamileliğimin son ayıydı acil gittim. Pembe mavide nöbetçiymiş o gece kendisi.gebelik var mıydı sizde peki?
Ben şuan 4 aylık hamileyim çekirge doruk Hatice Taşlı ya gidiyorum tavsiye ederim canımselamlar herkese,
daha önce jinemed hast de nuray hanıma gittim. şimdi farklı bir doktora daha gitmek istiyorum.Var mı tavsiye verebilecek olan? Burada hamile değilim kalmak istiyorum:/
Tşk ederim :)
Evet hamileliğimin son ayıydı acil gittim. Pembe mavide nöbetçiymiş o gece kendisi.
Ben şuan 4 aylık hamileyim çekirge doruk Hatice Taşlı ya gidiyorum tavsiye ederim canım
Konuyu takipteyim :) Ben bir türlü karar veremiyorum. Suat hazer Murat erdemir gürkan uncu şahin zeteroğlu gerçek aydın orhan orhan vs vs bu isimler iyi sanırım araştırmalarıma göre amma velakin şimdilik hem tüp bebek uzmanlarını düşünmüyorum hemde çalışıyorum yoğun doktorlara randevu alıp kendimi de ayarlamam çok zor.
Aldığım tavsiyelerde ise ;
Mümin aylin karahasan çifti için iyi diyorlar, Naile gökçe akagündüz varmış bir de o da iyiymiş.
En son olarak pembe mavide ismail küçükerdoğanı önerdiler. Bende onu düşünüyorum . Ya da nevin özsaraç hala kararsızım
Şimdiye kadar yuliya doster ve müzeyyen uyanıka gittim. Yuliya doster pek tavsiye edemeyeceğim herkesin hemen teşhis koyduğu kistime kanser muamelesi yapıp 3 ay uzatttı işimi. Müzeyyen hanım çok tatlı ama hamileymiş izine ayrılırsa yarıda kalmak istemedim.
Benden bu kadar
Merhabalar hangi doktorda karar kıldınız acaba?
çok duydum bu doktorun ismini peki Güleryüzlü müDoruk suhendan benderliyi de tavsiye ederim işinin çok uzmanı biri sadece sözünü dinlemen gerek okadar ben jimer nuray sözeri ye gidiyordum çok da memnunum kendisinden