- 20 Haziran 2016
- 5.283
- 9.471
- 198
- Konu Sahibi Madame bilgin
-
Bizim ilk ayımız çok üzüldüm negatifi görünce. Çikolata kistim de var her iki yumurtalığımda da. Çok teşekkür ederim desteğiniz içinYok 3.ay da kaldım. Ama tek bildiğim ve emin olduğum tek başına amh düşüklüğü bir problem değil. Önemli olan yumurta kalitesi. Genel bir yanılma var amh düşük kısırım işte yok menapozdayım gibi korkuyoruz ki bende inanılmaz korkmuştum. Hatta tüp bebekle bile olmaz diyen doktor çıktı karşıma. Kıbrısa gitmeye niyetlenmiştim. Sonra doktorum Aylin hanım saolsun önemli olan yumurta kalitesi ve dğer hormonlarımda sorun olmadığını söyleyince ikna oldum denemeye. Gerçekten de haklıymış. Sakın stres yapma. Doktorun dan eminsen ne diyorsa ona uy
İnan bana ne zaman bıraktım artık düşünmicem dersen ozaman oluyor. Stres en kötü düşman. Akışına bırakBizim ilk ayımız çok üzüldüm negatifi görünce. Çikolata kistim de var her iki yumurtalığımda da. Çok teşekkür ederim desteğiniz için
Herkes aynı şeyi söylüyor canım ama düşünmemek elde değil ki. Sen nasıl başardınİnan bana ne zaman bıraktım artık düşünmicem dersen ozaman oluyor. Stres en kötü düşman. Akışına bırak
3 ay dene demişti doktorum. Artık son ay olmayacak diye tüp bebek randevusu bile aldımHerkes aynı şeyi söylüyor canım ama düşünmemek elde değil ki. Sen nasıl başardın
Ay süper gerçekten bana da ayaklarını dik 1 saat yat dedi. Darısı benim başıma3 ay dene demişti doktorum. Artık son ay olmayacak diye tüp bebek randevusu bile aldımregl olunca gel dedi doktor tüp bebek tedavisi için ama evde ovulasyon testi kalmıştı. Hadi bu ay kullanayım boşa gitmesin para verdim dedim ama orda da yumurtalamamı kaçırdım galiba hiç çift çizgi göremedim yani aman be dedim olmuyo zaten dedim tüp bebek olsun yeterki çocuğun olsun dedim hatta işte ayaklarınızı kaldırın vs diye bir şehir efsanesi var ya onu filan daha önce yapıyordum bu sefer hiç bakmadım öyle şeylere meğer olmuş
Amin inşallahAy süper gerçekten bana da ayaklarını dik 1 saat yat dedi. Darısı benim başıma
Merhabalar kesinlikle Okan Özdeni öneriyorum gebelik takibi doğum hepsinde çok memnun kaldık aile gibi olduk çok severim kendisini işinin ehlidir kendi kliniği var şuandaKızlarr biraz geç yazmış olacağım ama Bursa da iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum. Şuan doruk nilüferde melike şahin e gidiyorum. 14 aydır korunmuyoruz. Gebelik elde edemedik. Eşimin testi temiz , bende çikolata kisti var ama hsg çektirdim tüplerde sıkıntı yok açık çıktı. Geçen ay çatlatma iğnesi denedik negatif sonuçlandı malesef. Ramazan ayı olduğu için bu ay da saldım açıkçası ilaç vs kullanmak istemedim. Sonraki ay başka bir doktora gitmek görüş almak istiyorum. Memnun kaldığınız doktorları paylaşır mısınız?
Peki tedavi yöntemi gebelik için nasıl siz deneyimlediniz mi yoksa direkt gebelik oluşunca mi gittiniz ?Merhabalar kesinlikle Okan Özdeni öneriyorum gebelik takibi doğum hepsinde çok memnun kaldık aile gibi olduk çok severim kendisini işinin ehlidir kendi kliniği var şuanda
Bende uzun süre emre uysala gittim gebelik elde edemedik ama yumurta gelişimi konusunda takibi çok iyidir bilgisine kesinlikle güvenebilirsiniz.Kızlarr biraz geç yazmış olacağım ama Bursa da iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum. Şuan doruk nilüferde melike şahin e gidiyorum. 14 aydır korunmuyoruz. Gebelik elde edemedik. Eşimin testi temiz , bende çikolata kisti var ama hsg çektirdim tüplerde sıkıntı yok açık çıktı. Geçen ay çatlatma iğnesi denedik negatif sonuçlandı malesef. Ramazan ayı olduğu için bu ay da saldım açıkçası ilaç vs kullanmak istemedim. Sonraki ay başka bir doktora gitmek görüş almak istiyorum. Memnun kaldığınız doktorları paylaşır mısınız?
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinBende uzun süre emre uysala gittim gebelik elde edemedik ama yumurta gelişimi konusunda takibi çok iyidir bilgisine kesinlikle güvenebilirsiniz.
Teşekkür ederimHayır gebe kalmadan önce kontrol için gitmiştik eşimle ultrasonda Vajinal kontrol yaptı bazı takviyeler kullanmamı söylemişti zaten gittiğinizde muayene eder size ona göre size bir planlama oluşturur daha sonra gebelik oluştu takip ettik beraber testleri kan testlerini falan daha sonra devam ettik doğuma kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?