- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
- Konu Sahibi ayprensesii
-
pembe mavi tüp bebk merkzne gidebilrsn aşılma yapıyolar sanırım
ben gtmedim yengemn 2 arkadsı gftti bebkleri oldu duydum yengme banada tavsiye etti ama bursada oturmadğmz içn gidemedm hiç
devlette yapılmıyor sanıyordum zübeydede bana aşılama yapalım dedi doktor yarın kontrolüm varselam arkadaşlar bu başlık altında birçok form var ama bir çoğu eski ve paylaşımlar durmuş...
ben 2buçuk yıllık evliyim ve evliliğimin 3.ayından itibaren bebek istiyorum ilk 5ay sonra dr.a gittim özel anadolu hast. dr güler hanma gittim 1 yıl olunca gel normal dedi...1 yıl sonra esentepe tıpa gittim o da normal bisey yok olur zmnla dedi...2014 öyle gecti..
2015 ocak ayında çekirge doruk dr.hatice hanma gittim...rahim filmi çektirdim daha once yapılmayan testler yapıldı meğer progesteron hormonum çalışmıyormuş...klomen+çatlatma iğnesi kullandım haziran ayında aşılma yaptırdım...tutmadı...ara verdim..
2016 ocak ayında bahar hast. dr güler yıldıza gittim hiç klomen kullanmadan aşılma yapalım dedi...(önceki testerime baktı tekrar kan testi istedi) 6 şubat aşılma yaptırdım yine tutmadı....
bahar hastenesinin ssk anlaşması yok ücretleri ilaçları fln biraz sarstı bizi...şimdi 3.aşılma için dr arıyorum... yardımcı olurmusunuz???
aşılama konusunda tecrubeli dr arıyorum..
devlette yapılmıyor sanıyordum zübeydede bana aşılama yapalım dedi doktor yarın kontrolüm var
sorun yok kalamıyorum neden bilmiyorum en son amh diye bi hormon testi önerdi devlet yapmıyormuş özelde yapılacakSorunun neydi esinde sorun varmi?
sorun yok kalamıyorum neden bilmiyorum en son amh diye bi hormon testi önerdi devlet yapmıyormuş özelde yapılacak
iki gebelik yaşadım ben biri 9 yaşında biri 6 aylık doğdu yaşamadı 4,5 sene olacak bir daha gebe kalamadım
çok şükür tabiki Allah kimsenin kucağını bor bırakmasın. ama yaşım 39 o yüzden acele ediyorum9yasinda bi çocuğun var allah bagislasin..uzulme hamile de kalmissin sabır..insallah yine olur..bnm hic olmadı
çok şükür tabiki Allah kimsenin kucağını bor bırakmasın. ama yaşım 39 o yüzden acele ediyorum
slm aşılama yaptırdınız mı bursa da ?Hmm insallah tez zmnda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?