bursa da aşılma yaptıran ve tutan var mı?

ayprensesii

Çok şükür, Bin Şükür Seni Bana Verene..
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
5.323
2.804
173
selam arkadaşlar bu başlık altında birçok form var ama bir çoğu eski ve paylaşımlar durmuş...

ben 2buçuk yıllık evliyim ve evliliğimin 3.ayından itibaren bebek istiyorum ilk 5ay sonra dr.a gittim özel anadolu hast. dr güler hanma gittim 1 yıl olunca gel normal dedi...1 yıl sonra esentepe tıpa gittim o da normal bisey yok olur zmnla dedi...2014 öyle gecti..

2015 ocak ayında çekirge doruk dr.hatice hanma gittim...rahim filmi çektirdim daha once yapılmayan testler yapıldı meğer progesteron hormonum çalışmıyormuş...klomen+çatlatma iğnesi kullandım haziran ayında aşılma yaptırdım...tutmadı...ara verdim..

2016 ocak ayında bahar hast. dr güler yıldıza gittim hiç klomen kullanmadan aşılma yapalım dedi...(önceki testerime baktı tekrar kan testi istedi) 6 şubat aşılma yaptırdım yine tutmadı....

bahar hastenesinin ssk anlaşması yok ücretleri ilaçları fln biraz sarstı bizi...şimdi 3.aşılma için dr arıyorum... yardımcı olurmusunuz???
aşılama konusunda tecrubeli dr arıyorum..

Bildiginiz duydugunuz kse yokmu arkadaslar...
Ben rerhan kayalar ismini duydum ama yorum yok pek

Aşılması tutan kisme yokmu dr tavsiye edebilecek?

pembe mavi tüp bebk merkzne gidebilrsn aşılma yapıyolar sanırım

ben gtmedim yengemn 2 arkadsı gftti bebkleri oldu duydum yengme banada tavsiye etti ama bursada oturmadğmz içn gidemedm hiç

Esimde sorun yok bnde pco var 2 asilama yaptırdım tutmadı aşılama mı yaptirsam tup bebek mi kime nereye gitsem bilmiyorum.bnm gibi olan yokmu yardimci olucak?

devlette yapılmıyor sanıyordum zübeydede bana aşılama yapalım dedi doktor yarın kontrolüm var

Sorunun neydi esinde sorun varmi?
sorun yok kalamıyorum neden bilmiyorum en son amh diye bi hormon testi önerdi devlet yapmıyormuş özelde yapılacak
iki gebelik yaşadım ben biri 9 yaşında biri 6 aylık doğdu yaşamadı 4,5 sene olacak bir daha gebe kalamadım

9yasinda bi çocuğun var allah bagislasin..uzulme hamile de kalmissin sabır..insallah yine olur..bnm hic olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…