İlköğretim Yorum ve Soruları BURSA DA 2016-2017 YILI 1. SINIF İÇİN OKUL VE ÖĞRETMEN

ozkem83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
438
0
Oğlum 31 ağustos 2010 doğumlu eylül itibariyle 1. sınıfa başlayacak şuan özel bir okulun anasınıfında ancak ilkokuluna devam edemeyecek 2. çocuğumda 4 yaşında aynı anda 2sinide özel bir kuruma gönderemicem buyüzden bu konuda önerilerinizi bekliyorum .

Ben de cevapları merak ediyorum. Oğlum 1. Sınıfta ama yine de değerlendirmek istedim. Şuan özel okulda benimki. Devlet okulu bildiğim kadarıyla en iyi nosab İlköğretim, vahide Aktuğ İlköğretim okulları. Bir de özlücedeki okullardan bazıları iyi diye duymuştum. Nerede oturduğunuza göre de değerlendirmelisiniz tabii

İhsaniyede oturuyorum NOSAB için bende iyi duydum ama bozmuş diyorlar orada iyi bir öğretmen olursa çok yakın Nesrin fuat bursalı için iyi diyorlar ataevlerde araştırmadayım ama kimsedende ses çıkımıyo busene 4. sınıf olup memnun olan öğretmenden yazarsa cok daha iyi olacak 1 ağızdan öğretmenle ilgili bilgimiz olur

Merhaba konuyu açalı çok olmuş.benim çocuğumda anaokuluna özel bir okulda gidiyor ilkokul için ön kayıt yaptık ama fiyatlar yüksek siz nekadar veriyorsunuz yıllık ve mahsuru yoksa hangi okula gidiyor. baby2stop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…