bursa cekirge dorukta ayrintili ultrason cektirenler

vaveylag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
11
2
86
Kızlar merhaba ben kontrollerimi çekirge dorukta yaptiriyorum doktorum ayrıntılı ultrason istedi fiyat olarakkta 175 TL dediler. Başka bi arkadaşım rentipta muayene+ ayrıntılı ugs ye 110 ödemiş daha önce çekirge dorukta ayrıntılı ugs çektiren varmı? Yada sizin oonerebileceginiz başka hastane varmı ?

canım ben de rentıpa gidiyorum ve en uygun hastanenein burası oldugunu düşünüyorum. daha ayrıntılı ultrason cekilmedim ama muayene ucretleri 60 lira. medikabil ve jimer hastanelerinin pahalı olduğunu duydum. yani randevu ücretleri 100 liranın üstünde. ama medicalparka da sorabilirsin

Rentip kendi doktoru isterse bu ultrasonu fiyatın dusecegini söyledi yoksa 165 dedi sen orda hangi doktora gidiyorsun canım memnun musun doktoundan :)

Ben de Çekirge Doruk'ta yaptırdım,175 liraydı.Pek memnun kalmadım.Doktor sürekli ara verdi başka hastalara bakmak için.Doktor her an gelir diye pozisyonumu da değiştiremedim ve uzun süre sırt üstü yatmaktan ayağa kalktığımda tansiyonum düştü,bayılacak gibi oldum.

medicabile gidiyorum randevu 55 tl (43 tl hastane+12 tl sgk payı), ılk seferde yapılan tarama testleri tam kan sayımı-idrar kültürü-toksoplazma-rubella-antı hıv vs.. toplamda 125 tl tuttu. ikili tarama testi tide muayene ucretı harıcı 25 tl. yani fiyatlar makul ve hastane cok nezıh ve temız.

Rentip kendi doktoru isterse bu ultrasonu fiyatın dusecegini söyledi yoksa 165 dedi sen orda hangi doktora gidiyorsun canım memnun musun doktoundan :)

Epey geç gördüm canım
Ben Songül yapıcı ya gidiyorum. 20. Hafta bitiyor bu cumartesi ayrıntılı ultrason olur heralde

Bende songül hanıma geçtim canım geçen ay ilkkez gittim ama biraz gecistirdi gibi geldi 5 dk sürmedi bakalım haftaya tekrar gidicem inş bu sefer daha sıcak davranır :)

Merhaba konu eski ama yazmak istedim dorukta detayliyi hangi doktora yaptirdiniz muayene ucreti dahil fiyat mi bu yoksa usgyi cektirip doktora ayrica mi randevu aldiniz?

Merhaba konu eski ama yazmak istedim dorukta detayliyi hangi doktora yaptirdiniz muayene ucreti dahil fiyat mi bu yoksa usgyi cektirip doktora ayrica mi randevu aldiniz?
Doruk yıldırımda bana 215 lira dediler güncel fiyattır. radyoloji uzmanları yapıyor diye biliyorum doktorun kendisi değildir.

Doruk yıldırımda bana 215 lira dediler güncel fiyattır. radyoloji uzmanları yapıyor diye biliyorum doktorun kendisi değildir.
Ben de doruk yildirima gidiyorum ayrintiliyi da dorukta yaptiricam kismetse.siz de oraya mi gidiyorsunuz.iki radyoloji uzmani var hangisini sordunuz siz cunku doktorlarin fiyatlari hep farkli oluyor yildirim dorukta

Ben de doruk yildirima gidiyorum ayrintiliyi da dorukta yaptiricam kismetse.siz de oraya mi gidiyorsunuz.iki radyoloji uzmani var hangisini sordunuz siz cunku doktorlarin fiyatlari hep farkli oluyor yildirim dorukta
Kendi doktorum gizem hanım. aşağıda inip kayıt yaptırabilirsiniz 215 lira ücreti var demişti ama ben balıkesirde yaptırıcam. 60 tl.

Ayrintili usg icin perinatolog arayan varsa doktorum bana yalcin kimya yi onerdi.kendisine guvenebilirsiniz ustune yoktur dedi.ben yalcin kimyaya gidicem insallah.belki isine yarar birinin ben cok arastirmistim:)

Ayrintili usg icin perinatolog arayan varsa doktorum bana yalcin kimya yi onerdi.kendisine guvenebilirsiniz ustune yoktur dedi.ben yalcin kimyaya gidicem insallah.belki isine yarar birinin ben cok arastirmistim:)
Ben de araştırmalarım sonucu Prof.Dr.Yalçın Kimya'ya gitmeye karar verdim. Perinatolog ve riskli gebelik uzmanıymış aynı zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…