Bursa burun estetiği

bilge orhun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2020
1
1
23
Bursa’da burun estetiği yaptırmak istiyorum güncel önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi.Çok araştırma yaptım ve şuan listemde şu isimler var
-Alper Bayraktar
-Vedat Menderes
-Ali Tufan Soydan
-Erhan Şafak
-Murat Tezcan

-Ömer Buhşem
Farklı bir önerisi olan ameliyat yaptırıp memnun olan,olmayanlardan bilgi almak istiyorum.Çok zor bir süreçmiş çok kararsız kalıyorum

Erhan şafak ı kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Gitmeyin pişman olursunuz. Ben çok pişman oldum. Bir daha adımımı atmam. Benden tavsiye.

Murat ceran'a ameliyat olan 2 kişi buldum, ikisi de çok memnun ama kadınlar kulübü sayfasında ufak tefek kronik sıkıntılardan bahsedilmişti.
Ben de burada problem yaşayan kişileri görünce Murat Ceran’dan vazgeçtim. Ahmet Karaaslan ve Ümit Çakır arasındayım şu anda. Sizin bi bilginiz var mı?

Selam canm Bende araştırıyorum kimse de bisey yazmıyo bursada bu kadar az mı yaptıran gerçkten ilginc sen oldun mu kime oldun lütfen yardımcı olursan sevinirim fikir konusunda

Merhaba ne gibi bir problem yaşadınız
yani burnumu görseniz buna estetik yapılmamış ki dersiniz o kadar yani. Çevremdekiler dalga bile geçiyor bu nasıl estetik diye. Kasaba gitseydin o bile daha iyi yapardı diyenler bile var ki cidden o kadar abartılacak boyutta kötü. Ben hiç mi hiç memnun kalmadım. Ben tecrübelerime dayanarak kesinlikle tavsiye etmiyorum erhan şafakı. Sonuçta az para vermiyorsunuz. Ve karşılığı bir hiç. Çektiğiniz eziyette cabası. Tekrar yaptıracağım. Ben şimdi istanbuldan araştırıyorum.

Bende cok arstrdim 12 tane doktorla görüştüm ve sonuçta 2 kişi arasında kaldım alper bayraktar ve cengiz bozkurt arasında kararsz kaldım karar vermem gerek artk 3 aydr arastryorum

Selam canm Bende araştırıyorum kimse de bisey yazmıyo bursada bu kadar az mı yaptıran gerçkten ilginc sen oldun mu kime oldun lütfen yardımcı olursan sevinirim fikir konusunda
Merhaba bana mı sordunuz anlamadım ama ben gün aldım Ahmet Karaaslan’a ameliyat olacağım. Birçok hastasıyla konuştum hepsi de çok memnundu. Bana da güven verdi.

Merhaba bana mı sordunuz anlamadım ama ben gün aldım Ahmet Karaaslan’a ameliyat olacağım. Birçok hastasıyla konuştum hepsi de çok memnundu. Bana da güven verdi.
Evet canm sana sormuştum genel sordum aslında ama pek kimse yazmıyor biçok kişi burun yaptryor ama nedense yardmci olmuyor anlamıyorum 3 aydr arastryorum bende evet ahmet beyi duydum instgramdan yazdım gel dedi muayeneye ama gtmedim daha önce bikac gittgm kbbci çünkü olumsuz şeyler söyledi kbb düşünmedim bidaha o yüzden ben 12 tane doktorla görüştüm az çok herkesi tandim ve 2 kişi arasında şuan gel gtteym karar veremiyorum aklımda cengiz bozkurt ve alper bayraktar var ikizinden biri ama hangisi ona karar veremedm işte bian önce vermem lazm karar yaza düğünüm var çünkü

Anlıyorum. Bende de septum eğriliği olduğu için hep kbb baktım. Murat Ceran, Ümit Çakır ve Ahmet Bey arasındaydım görüşünce Ahmet Bey güven verdi.
Eğer yaza düğününüz varsa bekletmemekte fayda var haklısınız, anca ödemler gider.

Murat cerani cok iui die duydum ümitle bende görüştüm hiç heycan yok bıkmış sanki adam öyle bi izlenim verdi hayırlısı olsun bende bi karar versem ikisi arasında ah rahatlicam sen ne zaman olcaksn

Murat cerani cok iui die duydum ümitle bende görüştüm hiç heycan yok bıkmış sanki adam öyle bi izlenim verdi hayırlısı olsun bende bi karar versem ikisi arasında ah rahatlicam sen ne zaman olcaksn
Ben şubat 20 ameliyat olacağım, biraz heyecanlıyım ve tedirginim ama bakalım :)

Ben şubat 20 ameliyat olacağım, biraz heyecanlıyım ve tedirginim ama bakalım :)
Hayırlısı canm ben de karar versem rahatlicam çok kötüyum gerçkten bu Kararszlik beni mahvedicek alper bey dolu 23 nisana gün verio cengiz bey hemen yapar ama karar veremiyorum işte

Hayırlısı canm ben de karar versem rahatlicam çok kötüyum gerçkten bu Kararszlik beni mahvedicek alper bey dolu 23 nisana gün verio cengiz bey hemen yapar ama karar veremiyorum işte
merhaba ameliyat oldunuz mu acaba ben de olacağım da doktor araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…