- Konu Sahibi bilge orhun
Yok malesef içime sinen bi doktor bulamadım 4 aydr karar verirsem bi iki doktor var Aklmda nisan ayında olmayı düşünüyorum siz araştırdınız mı hiçDoktorların ücretlerini özel mesaj olarak atabilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok malesef içime sinen bi doktor bulamadım 4 aydr karar verirsem bi iki doktor var Aklmda nisan ayında olmayı düşünüyorum siz araştırdınız mı hiçDoktorların ücretlerini özel mesaj olarak atabilir misiniz?
Ben ameliyat oldum 2 hafta olduYok malesef içime sinen bi doktor bulamadım 4 aydr karar verirsem bi iki doktor var Aklmda nisan ayında olmayı düşünüyorum siz araştırdınız mı hiç
sonuçtan memnun kaldınız mı acaba?Ben ameliyat oldum 2 hafta oldu
Evet ben çok memnunum şu an içinsonuçtan memnun kaldınız mı acaba?
sonuçtan memnun ka
Ahmet Karaarslandı değil mi doktorunuz? birde sakıncası yoksa özelden önccesi sonrası fotoğrafları varsa atabilir misiniz?Evet ben çok memnunum şu an için
Geçmiş olsun siz kime ameliyat oldunuz1 hafta önce ameliyat oldum bende
Göktuğ saraydaroğluna ameliyat oldum benGeçmiş olsun siz kime ameliyat oldunuz
Geçmiş olsun kime oldunuz acaba bende nisanda düşünüyorum ama hâlâ doktora karar veremedm1 hafta önce ameliyat oldum bende
Ben göktuğ saraydaroğlu’na ameliyat oldum. Sizde nisanda düşünüyorsanız bir an önce muayneye gidin bence çünkü ameliyat tarihleri bazen çok ileri tarihte olabiliyor.Geçmiş olsun kime oldunuz acaba bende nisanda düşünüyorum ama hâlâ doktora karar veremedm
Göktuğ beyi çok duydum evet ama ben estetikte kbb lere güvenemiyorum pek siz memnun musunuz ya 3 nisanda sınavım var onu atlatana kadar pek dışarı çıkamıyorum Aklmda alper bayraktarla cengiz bozkurt vardı alper bey çok dolu hide göktuğ beyle ufuk aydin takıldı aklmâ ama görüşmedimBen göktuğ saraydaroğlu’na ameliyat oldum. Sizde nisanda düşünüyorsanız bir an önce muayneye gidin bence çünkü ameliyat tarihleri bazen çok ileri tarihte olabiliyor.
ben çok memnunum kendisi çok ilgili bir doktor ben kendisininden o güveni aldığım için onda ameliyat olmak istedimGöktuğ beyi çok duydum evet ama ben estetikte kbb lere güvenemiyorum pek siz memnun musunuz ya 3 nisanda sınavım var onu atlatana kadar pek dışarı çıkamıyorum Aklmda alper bayraktarla cengiz bozkurt vardı alper bey çok dolu hide göktuğ beyle ufuk aydin takıldı aklmâ ama görüşmedim
Ben instgramdan yazmıştım gel dedi gidemedm evle medilofttaydi galiba yeri bakalım sınavı atlataymda gdicem çok dolu mu acaba kendisiben çok memnunum kendisi çok ilgili bir doktor ben kendisininden o güveni aldığım için onda ameliyat olmak istedim
Sanırım sabah 10 ve 12 arasında klinikte oluyor ben gittiğimde de insanlar oluyorduBen instgramdan yazmıştım gel dedi gidemedm evle medilofttaydi galiba yeri bakalım sınavı atlataymda gdicem çok dolu mu acaba kendisi
Yok doluluktan kastm ameliyatı siz ne zaman gittiniz hangi tarihe ameliyat günü verdiler çok doluysa ameliyatları geç tarih verir die sordum aslındaSanırım sabah 10 ve 12 arasında klinikte oluyor ben gittiğimde de insanlar oluyordu
Ben 1 ay sonrasına randevu aldımYok doluluktan kastm ameliyatı siz ne zaman gittiniz hangi tarihe ameliyat günü verdiler çok doluysa ameliyatları geç tarih verir die sordum aslında
Oo oda çok dolu demekkiBen 1 ay sonrasına randevu aldım
Merhaba Ahmet hoca nin operasyondan mennunmusunuz bende İstanbul dayım Bursa ya gidiş ameliyat Süreci ve sonrası sorun oldumu mennunmusunuz öncesi sonrasi resim paylasirmisin lütfenTabi atayım