-
- Konu Sahibi Tupcufikret
Muayenehanesi de var Gürkan Uncu’ nun. Pembe mavi medicanaya göre daha iiAa şlk defa duydu . Google da baktım da uludağ üni de galiba?
Benim öss var o yüzden medicana pembe mavi gibi hastanelere bakıyorum mecbur
Bende öyle düşündümmmMuayenehanesi de var Gürkan Uncu’ nun. Pembe mavi medicanaya göre daha ii
Ne yaptınız nasılsınız merak ettimMuayenehanesi de var Gürkan Uncu’ nun. Pembe mavi medicanaya göre daha ii
Bende pozitifim çok şükür, haftaya kese için gidicezNe yaptınız nasılsınız merak ettim
Ay çok sevindim:)) biz de 6.hafta da karından ultrasonla kalp atışı gördük ama duymadık. Doktor gayet iyi dedi:))Bende pozitifim çok şükür, haftaya kese için gidicez
ah çok şahane ya süpersinizAy çok sevindim:)) biz de 6.hafta da karından ultrasonla kalp atışı gördük ama duymadık. Doktor gayet iyi dedi:))
Haftaya çarşamba gideceğim bakalım inşallah duyarız:))ah çok şahane ya süpersinizhaftaya kalp atışını da duyarsınız haberdar edelim birbirimizi
Ne yaptın gittin mi doktora. Ne durumdasınHaftaya çarşamba gideceğim bakalım inşallah duyarız:))
Duyduk çok şükür AllahımaNe yaptın gittin mi doktora. Ne durumdasın
Cumaya kdr büyürDuyduk çok şükür Allahımadaha çok küçükmüş ama 2,5 ölçüsü daha hızlı atması gerekirmiş. ölçüsü 7 olunca bekleniyormuş kalp atışı sağlıklı:)) haftaya cuma son gidişim olcak sanırım. Sabri hoca bir sürü test istedi. Hamilelerden istenen onları yaptırdım senden de ister:)
Sizin ne zaman keseyi gördünüz mü :))Cumaya kdr büyürbizim de az kaldı. Günler geçmio
Çarşamba günü görüce inşallah biz deSizin ne zaman keseyi gördünüz mü :))
Resmen 2 ikizler burcu geliyor ikimize hazır mısınÇarşamba günü görüce inşallah biz de
Evet hahahahahResmen 2 ikizler burcu geliyor ikimize hazır mısın
Teyzesi biz de gördük, kalp atışını keseyi gördük. Her şey çok güzel dedi. Estrofemi günde 1’e düşürdü, diğer ilaçlar aynen devam.Resmen 2 ikizler burcu geliyor ikimize hazır mısın
Benimde estofem 2 akşam 2 sabahtı sonra sabah 2 akşam 1 yaptı. 1 hafta sonrada 1 ve 1 olarak devam:) cuma heralde son kontrolümüz:)Teyzesi biz de gördük, kalp atışını keseyi gördük. Her şey çok güzel dedi. Estrofemi günde 1’e düşürdü, diğer ilaçlar aynen devam.