Bursa Bahçeci Tüp Bebek

Merhaba rahim dinlendirme yöntemini herkese mi uyguluyorlar yoksa kişisine göre mi ıyguluyorlar. Bana fiyat veren kız biz hep rahim dinlendirme yaparız daha iyi şu bu o yüzden parası da nakit gibi bişey dedi.ya taze transfer olursa dedim hayır olmaz dedi.yani pcos falan da olsa düşük rezerv falan da olsa genç yaşlı 1 yumurta 30 yumurta da olsa herkese aynı yöntem mi kullanılıyor ?

Evet dondurulmuş embriyo transferinin başarısı daha yüksek olduğundan rahim dinlendirme herkese yapılıyor.

Pozitif kese görmeyi bekliyorum sizin nasıl
Çarşamba günü sonucumu öğrenicem bende. Ya ben mi yanılıyorum bilmiyorum ama kasıklarımda çok belirgin sızlamalar var, bu sabah regl oldum diye uyandım valla ve belim sızlıyor resmen. Bugün transfer hariç 7. Günüm, günler geçmiyo sizin adınıza çok ama çok sevindim

İlaç etkisi hepsi. Bi belirti yok bence. Benim idrar testinde aşırı aşırı silik 6.gün çıkmıştı. Olmazsa da moral bozmak yok yoka devam

Şu anda estrofem sabah 2, akşam 2. Progestan dex sabah 1 akşam 1 doz. Progestan fitil 3 kez. Coraspin 1. Oksapar 1. Olarak ilerliyorum. 9.gün kanamam oldu coraspine 3 gün ara verip 2 doz kalçadan progestan oldum. Bir daha kanama olmadı

Hadi kalp atışını duyunca da biz haber ver. Ben doktorumuza çok güveniyor ve seviyorum. Umarım benim de pozitif olur

Hadi kalp atışını duyunca da biz haber ver. Ben doktorumuza çok güveniyor ve seviyorum. Umarım benim de pozitif olur
Veririm senin de güzel haberlerini bekliyorum:) dün kesemizi gördük. Ama çok küçüktü 10 mm. 5+3 günlük dedi. Normal dedi her şey. 23 üne randevu verdi. Çok korkuyorum düşük veya kimyasal olcak diye. Benim önceki kimyasaldı

Sakın sakın korkma. Doktor iyi dediyse iyidir ben her şeyin yolunda gidiceğine inanıyorum senin için. 9 ay su gibi akıp geçsin sabri hocada mo kimyasaldın?

Hayır acıbademde… sabri hocamda ilk denemem
Şahin hocayı severim ama ona hiç güvenmedim kalp atışını duyun ve öyle yapın sürprizleri benim de çarşamba test günüm bakalım. Bugün 9. Günün bitti, lekelenme vs yok, karnımdaki sancılar azaldı, şu an sadece göğüs hassasiyetim var regl dönemindeki gibi. Bakıca artık sonucumuz nedir

Kimyasal yaşadıktan sonra bıraktık bizde. Embriyolar hep gitti. Keşke en başta sabri hocada başlasaymışız. Muaynede bile farkı gördüm. Detaycılığı notlar alınması vs.

Biz yine sabırsızlar olarak cumartesi pemve mavide karından ultrasonla baktırcaz vajinal muaynede sadece sabri hocaya güvenmek iyidir diye düşünüyorum. Belki netleşir cumartesi bir şeyler hiç değilse içi boş mu dolu mu, 2 kese var mı yok mu

Kesinlikle Gürkan Uncu’yu tavsiye ediyorum. Sürecini takip eden doktor kesinlikle Gürkan Uncu olmalı. Nasip olursa hamile olursam doktorum o olur.

Kesinlikle Gürkan Uncu’yu tavsiye ediyorum. Sürecini takip eden doktor kesinlikle Gürkan Uncu olmalı. Nasip olursa hamile olursam doktorum o olur.
Aa şlk defa duydu . Google da baktım da uludağ üni de galiba?
Benim öss var o yüzden medicana pembe mavi gibi hastanelere bakıyorum mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…