• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa 2015 gelini varmııı :((

18Ekim

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
21
3
8
30
Kızlar 2015 de düğünüm olacak. Benim gibi salon arayan var mı? Ben gold beyaz salonu çok beğeniyorum ama kır düğünü de hep hayalim. Siteyi hep takip ediyorum ama yeni üye oldum inşallah birileri beni duyar :((

selam bende 2015 geliniyim çok gezdim araştırdım rakamlar çok uçuk geldi. Karlıtepe düğün salonlarında karar verdik salon majestic tuttuk kolonsuz ve ferah bir salon herşey çok güzel inşallah benim düğünümde çok güzel olur.Gidip görüşeminizde fayda var

selam bende 2015 geliniyim çok gezdim araştırdım rakamlar çok uçuk geldi. Karlıtepe düğün salonlarında karar verdik salon majestic tuttuk kolonsuz ve ferah bir salon herşey çok güzel inşallah benim düğünümde çok güzel olur.Gidip görüşeminizde fayda var

Aynen öyle nereleri sordun acaba paylaşırmısın? Benim nişanlımın babası hastanede yatıyor gidemiyoruz hiçbir yere. Bir de ben kına salonu arıyorum sen buldun mu? İnşallah çok güzel geçer canım hayırlı uğurlu olsun :)))

Back