Sünnet Bursa 2013 Doruk Tıp Sunnet Doktor Tamer Özekinci

nazlim14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
224
7
66
Bursa
5 aylık oğluşum bugun sünnetini doktor beye oldu.herşey yolunda gitti .doktorumuzu cok begendiktavsiye ederiz.350 tl tuttu .3 doktorla gorustuk3ude 4-5 ay civarı yaptırın demişti.ilerleyen gunlerde kaç gunde iyileştik yazacağım.sevgiler

Canım geçmiş olsun...Bende oğlumu Tamer beye sünnet ettirdim 5 aylık falandı net hatırlamıyorum çok memnun kaldım 15 günde tamamen artık iyileşti hiç bir sorunda yaşamadıkk :nazar:

sağol canım.gule gule buyut ogluşunu:)dun geceyi atlattık genelolarak bır sorunumuz yok şuana kadar, sadece altını alırken gazlı bezı almak bıraz rahatsız edıyor.dun gece rahat uyudu.3 gun daha kremleyıp gazlı bez koyucaz.yarın banyo yapıcaz.şimdilik sorunumuz yok arada mızıldıyor ama olur o kadar.sunnet sırasında hıç ağlamadı çok rahat geçirdik.bakalıminşallah biran önce atlatırız tamamen:)

Sağol cnm gazlı bez kapatma canım plastik beyaz bardaklar var krem sürdükten sonra o bardağı pipisine göre kes kapat öyle bezle daha çabuk iyileşiyo bi prof söylemişti bana gerçekten daha kısa sürede iyileşti...:emir_bebek:

öyle yapayım canım buarada benim oğlumun adıda emre:)senin avatarındada emreyi gördümde.3.günmüz iyi gidiyoruz pek bir değişiklik yok oğluşumda.daha rahatladı gibi.sanırım haftasonuna atlatırsak pek bişey kalmayacak.sevgiler

öyle yapayım canım buarada benim oğlumun adıda emre:)senin avatarındada emreyi gördümde.3.günmüz iyi gidiyoruz pek bir değişiklik yok oğluşumda.daha rahatladı gibi.sanırım haftasonuna atlatırsak pek bişey kalmayacak.sevgiler

Evet canım oğlumun adı emre...Sen o bardağı hemen yap daha kısa sürede iyileşir...

Bugün 5.günümüz banyomuzu yaptık.günlük 10 dakika sıcak suda oturuyoruz.Bilmiyorum bizde mi böyle oldu ama ne ağlama,ne bir sıkıntı yaşasdık.ilk gün biraz ağladı kendine gelirken o da çok normal.sanırım atlattık.herkese tavsiye ediyorum 5.ayı geçirmeden yaptırmanızı.doktorumuz hatta 3 ay civarı dahada rahat olacağını söyledi.sevgiler:)

son 1haftadır sünnet süreciyle geçti.11.gunumuz hiçbir sorunumuz olmadı ve dikişlerimizde düştü:)walla arkadaşlar sunnet olduk ama sanırım oğluşum bişey anlamadı.o haatına aynen devam etti.3.gun dondu yuz ustu gezdi.eğer acısaydı yapaamzdı dıye dusundum.bugun 11.gun hiçbirşeyi kalmadı.çok şükür atlattık.kesinlikle tavsiye ediyorum.hatta 3 aylıkken yaptırmak en iyisi.

Back