Bursa///16

merhaba canlarım:teytey:. valla ben iyiyim cok şükür . mide bulantılarımla uğraşıyorum . sizler nasılsınız bakalım bugün. ne var ne yokCADIARZU. hımm bu arada papatya sen 9 aylık hamile misin benmi yanlış görüyorum:bbo:

ALLAH KOLAYLIK VERSİN CNMM..
YOK CANIM BEN HAMİLE DEĞİLİM SEN YANLIŞ GÖRÜYOSUNNa.s
BEN 10 AYLIK EVLİYİMM:sm_cool::sm_cool:
EVLİLİK ÇİZELGESİ BENİMKİSİİİ SADECEE....

hımm anladım canım. tabi ben hamileyim ya kafayı yemişim hamilelikle bebekle. yakında eşimi bile bebek olarak görücem:roflol:

canım ne oldu ki geçmiş olsun.şimdi iyisindir umarım.kendine iyi bak canım.
sağol canım bende şu temizliği bi atlatsam çook rahatlıcam.bugün temizliğe tam başladım küçük kızımın gözünde bir iki gündür kızarıklık vardı.bugünde bi baktım şişmiş hemen doktora götürdüm.mikrop kapmış.

betülcüm yazını şimdi okudum.öncelikle kızına geçmiş olsun.göz bu ihmale gelmez dr götürmen çok ii olmuş.bide kolay gelsin cnm.benimde annem benim yakınlarımda olsun diye çekirge tarafında ev tuttu pazar günü ev taşıyacak.talidat vardı evde ustalar dün çıktı yarın annemle gidip evin durumuna bakıcaz .bizde temizlik yapıcaz evde benimde gözümde büyüyo valla.
kendine ii bak cnm ii geceler.

kızlar sizlere kolay gelsin falla. işiniz çok zor. betülcüm kızına da geçmiş olsun

günaydııın. ben iyiyim sizler nasılsınız bakalım. nerelerdesiniz görüşemiyoruz epeydir

herkeseee günaydınnnnn:)))9
betülcümm cnmm kusura bakma yazınıııı kızın içinn
üzüldümm çok çokk geçmiş olsunn tatlımmmm....
sen nasılsınnn bittimi temizliklerr.....
kocamann öptümmmm

günaydın bursam hayırlı cumalar
papatyam nasılsın?daha bitiremedim canım temizliğimi ama az kaldı.
ece,lebis,beyaz kedi sizler nasılsınız?

günaydınnnnnnnnnn...günaydınnnnnnnnnnnnnnn
iyiyiiim çok şükürr betülümm sen nasılsınnn...
allah kolaylık versinnnn işlerindee...
öptümmmmmmmmmm

günaydın bursam hayırlı cumalar
papatyam nasılsın?daha bitiremedim canım temizliğimi ama az kaldı.
ece,lebis,beyaz kedi sizler nasılsınız?

slm kızlar herkesin hayırlı cumalar olsun inş. betülcüm sagol cnm iyiyim sen neler yapıyosun ? kolay gelsin cnm zor bu temizlik işi ya valla.kendine ii bak cnm :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…