Bursa///16

kızlarrr günaydınnn....
ohh ohhh ne güzel olmuşş topiğimizz yaa:))))
hepiniizzz hoşgeldiniiizzz:))))
mutlu huzurlu ve sağlıklı haftanız olsunn inş..
öpüldünüzz kızlarrr......

günaydınnn Bursa
herkese hayırlı haftalar olsunn inş...

Son düzenleme:
kızlarrr günaydınnn....
ohh ohhh ne güzel olmuşş topiğimizz yaa:))))
hepiniizzz hoşgeldiniiizzz:))))
mutlu huzurlu ve sağlıklı haftanız olsunn inş..
öpüldünüzz kızlarrr......

günaydın papatyam nasılsın?
bak topiğimiz ne güzel oldu...
ece22 yi sohbette buldum tuttum kolundan getirdim buraya.
diğer arkadaşlarımızda geldiler:))))))))))))
inş her zaman böyle olur burası

çok şükür Iyiyiim Betülcümm...
Ne Iyi Yapmişsinnn Bravoo Sanaa:)))
Sen Nasilsinn Bakemm...

selamm kızlarrrrr ..Güzell BURSAM canım bursamm.bene gazcılarda yımm..Evlenmeden meskende oturmuştuk..
Bursanım güzel kızları kızları bende burdayımmmm.Hepinizi öptümmmma.s.

betülcüm yeni gördüm yazını kusura bakma.evet canım bi yıllık evliyim ve 5 haftalık hamileyim. içim içime sığmıyor anlayacağın sevinçten.yerimsenibenoyüzden oynayasım var:dance::sm_cool::dance::sm_cool:

canım hayırlı olsun bebişin hayırlısıyla,sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş.
anne olmak çok güzel bi duygu benim iki kızım var onların sevgisi bambaşka.
allah bu duyguyu herkeze tattırsın.

amin canım allah kimseye aratmasın.seninkileride allah analı babalı büyütsün. umarım sağlıklı büyür bebeğim. falla bugün hiçkimseyi dinlemedim bi tulum iki üc tanede minik minik çorap aldım bebişime. kimseyi dinlemedim diyorum cünkü herkes bir batıl inançtır tutturmuş doğmamış bebeğe bişey alınmazmış diye.aldım valla ohhh daha da alıcam hele bi cinsiyetini öğreneyim:teytey:

ay cnm çok sevindim hayırlı olsun.

ece ve beyaz kedicim iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum . öptüm yanaklarınızdan saolun

selamm kızlarrrrr ..Güzell BURSAM canım bursamm.bene gazcılarda yımm..Evlenmeden meskende oturmuştuk..
Bursanım güzel kızları kızları bende burdayımmmm.Hepinizi öptümmmma.s.

mavi ay hoşgeldin aramızaa.s.gel canım her zaman bekleriz.:1hug:

canımmm ya çok çok sevindim Allah hayırlı uğurlu etsin inşallahhhh.Darısı başımıza.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim..
Al canım içinden ne geçiyorsa yap vallaha:dance: yakışır sana ve bebişine..diğerlerini salla:teytey:gitsin..
eeee bizde tabi teyzeleriyiz demi. Ayyyyy ne kadar çok teyzesi var yahu aklım almıyorr:1hug:a.s.

günaydın bursam nasılsınız bakalım dünden beri.
ben iyiim ama çok işim var yaz temizliğine kalktım dün duvar sildim,bugünde koltukları silcem kafamçokkarıştı
camlar kapılar hepsi silincek.çook işim var çoookk.
bi günaydın deyip gidiyorum sonra görüşürüz.:teytey:

günaydınnnn günaydınnnnn........
nasılsınızz kızlarrrr...
valla ben ofise gelene kadar
iyiydmm...ofise adımımı attım midem karışmaya başladı.lavaboya zor yetiştimm..
şaşırdımm kaldımm((..
betülcümm allah kolaylık versinn tatlım sanadaa ben atlattım çok şükür yaz temizliğim bittii...darısı başına inş...
kocamannn öpüldünüzzzzzzzzzz...

slm arkidişler hani uyanmadınız mı bakayım siz dahaklava: . çok ayıp kalkın bakalım :sm_cool:bi dertleşelim kahvelerimizi içelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…