Bursa///16

arkadasım öncelikle evletlarını allah bagıslasın ben bes evlerde göksin sitelerinde oturuyorum pekte heryeri bilmiyorum burda ama alısveriş konusunda saypa market uygun geldi bize orada yapıyoruz genelde fakat ben tesetürlüyüm doğal olarak testtür kıyafetleri daha pahalı oluro ve bursa inanılmaz pahalı geldi bana yani söle diyim bir etek öle sıradan yeni sezon 120 tl bana kalsa 80 bile cok ama ona razıyımm yada ben hala ucuz yerlerini bulamadım alısmak banada zor olacak bazen esime daha uygun semtlere tasınsak olurmu diyorum ama zor kıs geldi yaza bakacaz artık istanbulu o kadar arıyorumki neresi ucuz neresi pahalı biliyor ve ona göre takılıyordum simdi sil bastan oldum her kez her sey yabancı samimiyetsiz geliyor bana

teşekkür ederim canım seninde oğlunu allah bağışlasın inşallah.bende gülsoy sitesinde oturuyorum evet şaypa bazen indirim yaptıklarında uygun oluyor bende onları takip ediyorum akuğur var evimin yakınlarında ordan bim filan idare ediyoruz pazarıda gene benim evin yakınında çarşamba köylü pazarından yapıyorumkaydirigubbakcemile5.aynen bende sizin gibi tesettürlüyüm kıyafetide pek almadım daha yazın bir pardesü aldım kapalıçarşıdan oda okadar ucuz deyil yalovayla pek bir farkı yok yani.beşevlerin kapalı pazarı perşembe günü giysi pazarı orayıda bi gezin isterseniz size uzak değilse

bu hafta gittim canım kıyafet pazarına hani su köylü pazarıyla aynı yerde olanı diyorsunuz baktım ama öle etek yada üst giyim olarak pek tesettürlüye hitap eden kıyafatler bulamadım daha cok acıklar acık yada yarım kapalılar içindi cesit bende oğluma aldım bolca kıslık biseyler nasılsn günelrin nasıl geciyor konu komsu edinebildinmi biraz ben güne giridim burada komsularla bakalım bu vesileyle kaynasmıs olacaıgz

Kızlar ben Bursa'ya hiç gitmedim. Keltes ilçesi nasıl? çokmu tutucu bir çevresi vardır? nasıldır acaba eyvahedigeldismile evlenirsem, oraya gelin gideceğimdeopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
ankaranın neresindesin bilmiyorum ama ankaranın ilçelerine göre küçücük bi ilçe bursaya yakın ama

Ben Yenimahallede oturuyorum canım. Küçük bir yer olduğunu tahmin etmiştim, ama merkeze yakın sayılırmış değilmi bilmiyorumkismile

Ben Yenimahallede oturuyorum canım. Küçük bir yer olduğunu tahmin etmiştim, ama merkeze yakın sayılırmış değilmi bilmiyorumkismile

kestel den merkeze minibüsler var yakın merkez ama gezilecek yerler heykel altıparmak ve büyük alışverişmerkezleri uzak kalıyor biraz ama zaten büyükşehirlerin hepsinde gezecem diyorsan mecbur arabaya binip gidiyorsun. ben bursaya 45 km uzakta oturuyorum ama gezmeye geliyorum herhafta sonu gibi bursaya.

Anladım canım.Ankara gibi bir yerden oraya gidince yadırgarmıyım diye düşündüm ama buralardan pek bir farkı olmadığını düşünüyorum artık. Gerçi nasip olursa ailelere demeden önce bir gidip göreceğim oraları.Ankara hani başkent ama çok mükemmel bir yer değil, yinede bizler alışkınız alışveriş merkezlerine felan, ordada olduğunu söylüyorsunuz, biraz uzak kalsada sıkılmam inşallah..Çok teşekkürler cevabınıza..
Sevgiler..a.s.

canım ankarayla ölçülemesede bursada çok büyük yer ve birsürü alışveriş merkezleri var tabiki bursaya gelsen çok seveceğine eminim. ben ankaraya gelmiştim gezmiştim heryerini bursa merkezle bi farkı yok ama kestel sessiz ve sakin biyer hazırlıklı ol tatlım
rica ederim sormak istediğin bişey olursa bana sorabilirsin herzaman bildiğim kadarıyla cevaplarımolumunekankayizsmile

Evet çok sessiz sakinmiş, onuda söylemişti bana...Çok teşekkür ederim yardımlarına, aklıma bişey takılırsa sana danışırım mutlaka, çok sağol canım..

nasıl olayım arkadaşım bol bol sıkılıyorum işte alışamadım hala yok ya ne komşusu herkes kendi havasında takılyo .senin adına çok sevindim en azından biraz daha kolaylaşır alışman buraya bu sayede kendine iyi bak görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…