- 26 Mayıs 2008
- 331
- 1
selam arkadaşlar bende varımmm.bende bursalıyımmmm
selam kızlar bende bursalıyım onetimes gibi benim eşimde buraya yerleşti sağolsun canım kocam çok seviyorum onu
Ben güls ben balıkesirliyim ama bursa da büyüdüm orada okudum. Liseyi Bursa Ticaret Lisesinde bitirdim.Bursada 18 sene kaldım evlenince istanbula yerleştim . Bir memleketim de Bursa dır benim kardeşim bursada doğdu. Güzel bursa çok özledim oraları Balıkesire her sene giderim ve bursa da bir iskender yemeden geçmem.ah ah çok özledim
hoşbuldum canım sağol, ben doğma büyüme bursalıyım zatende eşim ordudan geldi yanıma 1 yılı geçti o arada nişanlanıp evlendik bile :1hug:
canım hoşgeldin.bana mesaj yazmışsın cevap yazacaktım ama hem özel mesajların hemde ziyaretçi mesajların kapalı.
kontrol paneline girip ayarlarınız yazanı tıklarsan açabilirsin canım.
bu arada betül benim adım değil,kızımın adı.
canım ben yanlış okumuşum yazını.
ne güzel hem kendi memleketindesin
hem eşinde yanında.allah mutluluğunuzu bozmasın.
ziyaretçi mesaj sayfası nasıl açılıyor
bende aslen bursalı değilim bursaya taşınalı 3 yıl oldu ama burayı cok sevdim... kendi memleketim gibi 2 günlüğüne şehir dışına çıksam çooookk özlüyorum :)
slmlar bursalılar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz
İzmirliyim ama Bursada oturuyorum,ilk zamanlar değil ama şimdi Bursayı seviyorum...a.s.
merhaba bende bursada oturuyorum nasılsınız biz cimcimemle çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız