- 12 Haziran 2007
- 534
- 0
- 38
cmcmcns ben gitmiyorum canım boğaza en son 2 yıl önce gitmiştimm ama çok güzeldi orası
valla süper biyer yaa 2 gün gitmiş olmama rağmen kendimi inanılmaz dinlenmiş hissediyorum :dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cmcmcns ben gitmiyorum canım boğaza en son 2 yıl önce gitmiştimm ama çok güzeldi orası
geçen hafta ordaydım cnmm süper bi yer tamm dinlenmelikk denisde bi harikaydıı tavsiye ederimmmmyerimseniben
Merhabalar Ece iyiyim sen neler yapıyosuna.s.
selamm hemşerilerimm Şeniz
slm kızlar karacabeyi bileniniz varmı varsa karacabey boğazı güzel mi yüzmek için yada bildiğiniz bursada var mı yazlık yerler
sagol bende iyiyim .annemler ev taşıyolar onunla ugraşıyoruz cnm.onun için pekl giremiyorum bu ara kk ne.kendine ii bak cnma.s.
canım kolay gelsin ev taşımakta zor iş.ama yerleşince ne güzel temiz temiz güle güle otursun annenler.sahi nereye taşınıyolar sana yakınmı?
sagol cnm teşekkür ederim.evet cnm bana yakınlar yani çok uzak degil.cnm biliyosun ben doburcadayım (ssk nın ilerisi biraz) annemde çekirgeye taşındı rıhtım pastanesinin aralıgında.
Benim güzel memleketim bekle beni geliyorum 1 ay sonra :teytey::teytey: