Bursa///16

selam kızlar bende bursalıyım onetimes gibi benim eşimde buraya yerleşti sağolsun canım kocam çok seviyorum onu

Ben güls ben balıkesirliyim ama bursa da büyüdüm orada okudum. Liseyi Bursa Ticaret Lisesinde bitirdim.Bursada 18 sene kaldım evlenince istanbula yerleştim . Bir memleketim de Bursa dır benim kardeşim bursada doğdu. Güzel bursa çok özledim oraları Balıkesire her sene giderim ve bursa da bir iskender yemeden geçmem.ah ah çok özledim

hoşbuldum canım sağol, ben doğma büyüme bursalıyım zatende eşim ordudan geldi yanıma 1 yılı geçti o arada nişanlanıp evlendik bile :1hug:

Ben güls ben balıkesirliyim ama bursa da büyüdüm orada okudum. Liseyi Bursa Ticaret Lisesinde bitirdim.Bursada 18 sene kaldım evlenince istanbula yerleştim . Bir memleketim de Bursa dır benim kardeşim bursada doğdu. Güzel bursa çok özledim oraları Balıkesire her sene giderim ve bursa da bir iskender yemeden geçmem.ah ah çok özledim

canım hoşgeldin.bana mesaj yazmışsın cevap yazacaktım ama hem özel mesajların hemde ziyaretçi mesajların kapalı.
kontrol paneline girip ayarlarınız yazanı tıklarsan açabilirsin canım.
bu arada betül benim adım değil,kızımın adı.

hoşbuldum canım sağol, ben doğma büyüme bursalıyım zatende eşim ordudan geldi yanıma 1 yılı geçti o arada nişanlanıp evlendik bile :1hug:

canım ben yanlış okumuşum yazını.
ne güzel hem kendi memleketindesin
hem eşinde yanında.allah mutluluğunuzu bozmasın.

canım hoşgeldin.bana mesaj yazmışsın cevap yazacaktım ama hem özel mesajların hemde ziyaretçi mesajların kapalı.
kontrol paneline girip ayarlarınız yazanı tıklarsan açabilirsin canım.
bu arada betül benim adım değil,kızımın adı.

ziyaretçi mesaj sayfası nasıl açılıyor

canım ben yanlış okumuşum yazını.
ne güzel hem kendi memleketindesin
hem eşinde yanında.allah mutluluğunuzu bozmasın.

evet canım çok şükür biraz zor oldu ama oldu sonunda,onun tarafı biraz afra tafra yaptı ama idare ettik onlarada hak veriyorum oğulları elden gidiyo sonuçta:teytey: ama emin ellerde...

ziyaretçi mesaj sayfası nasıl açılıyor

GÜLS canım sayfanın sol üst tarafında kontrol paneli var oraya gir yine sol tarafta profil sayfanız falan yazıyo altlara doğru ayarlarınız yazıyo onu tıkla.mesajlama bilgilendirme başlığında altlara doğru özel mesajlar yazıyo.ÖZEL MESAJLAMA SİSTEMİNİ işaretlersen özel mesajların açılması lazım canım.
ziyaretçi mesajlarının nasıl açıldığını bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa cevap yazarlar herhalde.
en azından biri açılırsa haberleşme yönünden iyi olur.
umarım anlatabilmişimdir.

bende aslen bursalı değilim bursaya taşınalı 3 yıl oldu ama burayı cok sevdim... kendi memleketim gibi 2 günlüğüne şehir dışına çıksam çooookk özlüyorum :)

sevda çiçeği hoşgeldina.s.canım övünmek gibi olmasın ama bursamızda sevilmicek gibi değil hani.
bende şehir dışına çıkayım dönerken bursa sınırlarına girince bile çok güzel geliyo.

10918266wx7zt7.png

slmlar bursalılar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz

selam kardelen iyiiz canım seni sormalı

İzmirliyim ama Bursada oturuyorum,ilk zamanlar değil ama şimdi Bursayı seviyorum...a.s.

hoşgeldin canıma.s.hem aramıza hemde bursamıza.aaa bursamıza laf yok güzeldir bizim memleketimizyerimseniben
hoş türkiyemizin her yeri çok güzel zaten:teytey::teytey:

merhaba bende bursada oturuyorum nasılsınız biz cimcimemle çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız

eslem hoşgeldin canıma.s.iyiiz canım yavrunu allah bağışlasın.:nazar:
öpüyorum cimcimeniŞeniz

X