• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burs-kredi derdi

evet hiç bir şey imzalanmasa da burs kesilince direk krediye dönüyor eskiden kesildiğinde bankaya gidip ayrı kart çıkarttırman yeterliydi çıkartmazsan almamıs oluyordun krediyi.şuan aynı burs kartıyla alabiliyorsun krediyi yalnız farklı iki hesap gözüküyor bir kartta. benım çok tanıdığım var bursu krediye dönen ayrıca 3 ders sınır . 4 olursa kesilir
O zaman kişinin isteği dışında krediye çevriliyosa ve ortada bir senet yoksa itiraz hakkı doğar.
Parayı geri hangi gerekçeye dayanıp isteyecekler ki?
Çok saçma ya hu.
İnsan o kadar borcun altına böyle bilgisi dışında sokulamaz ki..

4 yıl boyunca çok yardımı dokundu kredinin bana ama daha hayata atılmamış iş bulamamışken 10000 liralık borcum var.
2014 te ödemeye başlıcakmışım.
Nasıl ödiceksem..

Son düzenleme:
Tek dilekçede "..... ay süresince almış olduğum bursun, krediye dönmüş olmasından ötürü iptalini isteyip, üç aylık süre zarfında oluşmuş olan kredi borcumu ........öğretim sürecinde ödemek istemekteyim. Gereğinin yapılmasını arz ederim" vs. tarzında yazıp halledebilirsin diye düşünüyorum:44:

anladım da ne şekilde ve nereye ödemem gerektiğini falan onlar bana söyliycekmi bi de hangi posta daha güvenli ve hızlı aps mi iadeli taahütlü mü göndermem lazım

anladım da ne şekilde ve nereye ödemem gerektiğini falan onlar bana söyliycekmi bi de hangi posta daha güvenli ve hızlı aps mi iadeli taahütlü mü göndermem lazım
Aps ile göndermen daha doğru olur.
Hem eğer yakın bir ildeysen bir günde gider.
Hemde sana verdikleri numaradan pttnin sitesine girip apsnin ulaşıp ulaşmadığını kontrol edebilirsin..

Aps ile göndermen daha doğru olur.
Hem eğer yakın bir ildeysen bir günde gider.
Hemde sana verdikleri numaradan pttnin sitesine girip apsnin ulaşıp ulaşmadığını kontrol edebilirsin..

resmi bişey olduğu için taahhütlu göndermek gerek diye biliyodum. onlar bana borcumu nasıl ödiyceğimi haber verirler dimi

Back