- 17 Haziran 2023
- 248
- 66
- 37
- Konu Sahibi errentivirgo
Evet bende o şekilde ölçtümEvett ben önden ölçtüm. Burun kökümden ucuna kadar. Yani iki kaş aramdan başladım. Doğru ölçüm bu mu bilmiyorum. Siz nasıl ölçüyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende o şekilde ölçtümEvett ben önden ölçtüm. Burun kökümden ucuna kadar. Yani iki kaş aramdan başladım. Doğru ölçüm bu mu bilmiyorum. Siz nasıl ölçüyorsunuz?
Çok pahalı ve ağır bir tecrübe ne yazıkkiEvet ama işte insan ilk başta bilemiyor sanırım. Ameliyat olduktan sonra tecrübe kazanıyor.
Ben de doktoruma sadece kibar, küçük, hafif kavisli bir burun istiyorum demiştim şimdiki aklım olsa daha çok detay verirdim. Aslında ilk açıldığında istediğim gibiydi ama ödem indikçe kusurlar ortaya çıkmaya başladı. Özellikle burun köküm çok düz ve kavisde yok hiç. Hatta kavis olmadığı gibi,ucu ve sırtı arasında bir çukur olduğu için kemerde var gibi duruyor.Çok pahalı ve ağır bir tecrübe ne yazıkki
Doktorunuz kim özelden yazar msınız isminiBen de doktoruma sadece kibar, küçük, hafif kavisli bir burun istiyorum demiştim şimdiki aklım olsa daha çok detay verirdim. Aslında ilk açıldığında istediğim gibiydi ama ödem indikçe kusurlar ortaya çıkmaya başladı. Özellikle burun köküm çok düz ve kavisde yok hiç. Hatta kavis olmadığı gibi,ucu ve sırtı arasında bir çukur olduğu için kemerde var gibi duruyor.
Ben de merak ettim yandan ölçtüm şimdi yandan ölçerken nereden başlıyorsunuz ben kaşımdan başladım yani burun kökümden yine 5 cm çıktıBen hep yandan ölçüyorum yan uzunluğu
Önden hıc ölçmedim
Bilmiyorum hiç aklıma gelmedi önden ölçmemek ama merak ettim hemen ölçtüm 5cm çıktı
burun kanatından burun ucuna doğru ölçBen de merak ettim yandan ölçtüm şimdi yandan ölçerken nereden başlıyorsunuz ben kaşımdan başladım yani burun kökümden yine 5 cm çıktı
Yani siz en olarak mı ölçüyorsunuz ucunu? Evde şu an mezura yok metreyle ölçtüm. Sizin dediğiniz gibi ölçemiyorum metre sert olduğu içinburun kanatından burun ucuna doğru ölç
Ben şerit/kumaş tan olan ölçüyle ölçüyorumYani siz en olarak mı ölçüyorsunuz ucunu? Evde şu an mezura yok metreyle ölçtüm. Sizin dediğiniz gibi ölçemiyorum metre sert olduğu için
Ondan şu an da yok. Bulunca ölçeceğim hemen daha net sonuç verir.Ben şerit/kumaş tan olan ölçüyle ölçüyorum
Terziler kulanıyor ya ondan
Aynen öbürleri sert