burnun revizyona ihtiyaci olduğu nasıl anlasilir??

kahkahayitakipet

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
25
5
13
38
Kızlar Merhaba. 23 gün önce ameliyat oldum. Burun kanatlarım eşit değil bir taraf daha düz diğer taraf daha sis ve burun ucum dudak hızama denk gelmiyor. Bu fark gün geçtikçe azalacak mi yoksa daha mı belirginlesecek bilmiyorum. Revizyona ihtiyacım olup olmadığını nasıl ve ne sürede anlayabilirim?

benim de alçıdan çıktıgından beri bir taraf daha düz diger taraf daha kanat çukuru belirgindi. hep gececek sandım 2 ayı gectim ama o fark gecmedi. zaten çukurluk olan tarafta deviasyon var doktor düzeltmemiş. sağ tarafın kanadın üstü çökük gibi. sizinki şişlik olabilir ben muhammet dilbere kontrole gittim, benim burnum revizyonluk bir burun. doktorum hiç dokunmamış kemer haricinde hiçbir yere. kendi doktorunuza sorun cevabı tatmin etmezse muhakkak bikaç doktora daha danışın.

Ben 2 hafta önce revizyon yaptirdim 6. Aydan önce kesinlikle hiçbir dr yapmaz revizyon zaten tam seklide anlasilmaz 6. Aydan sonra seklinde veya nefes alış veriş lerinde sorun olursa doktorunla birlikte karar alırsınız

Kizlar bugun 1. Ay kontrolum vardi.doktoruma kanatlarimdaki orantisizligi sordum.eski burun deliklerim buyuk oldugu icin kesip yeniden dikmis.zamanla duzelir dedi ama ben pek umutlu degilim.fotografa bakip siz ne dersiniz?

Eklentiler

• img1411557161725.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 207
Burun kanatlarindaki ödem gec iniyor sanirim 1. Ay bitti benimde sag tarafım normal ama sol tarafım daha düz gibi. Sabir lazim sanırım

Düzeliyor canım yavaş yavaş. Benim bandajlar çıktığında sağ tarafım tamamen çökük solum ise genişti. Doktorum bantlanırken bir taraf basılmış dedi hiç önemsemedi. Yavaş yavaş düzeldi ama halen eşit değil bekliyorum. Sen de acele ete moralini bozma düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…