• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumun estetik olduğu belli mi?

Babygirlbebi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
32
8
36
Sizce burnum nasıl estetik olduğu belli mi daha 2 aylık keşke kavis istemeseydim diyorum çevremde daha bir tane olumsuz dönüş almadım ama ben çok üzülüyorum

Burun kanatlarıma dokunulmadı, kalkıklık çok hafif istedim kavisli olsun dedim keşke hiç demeseydim her gün ağlıyorum.Gerçekten sizce doğal duruyor mu ?

Bence gayet doğal duruyor. Etrafında da hiç olumsuz yorum almamışsın. Bence kendini üzme. Ha eğer estetik olduğu belli bile olsaydı dışarıdan bu kötü bir şey değil ki. Ama sen söylemesen ben estetik olduğunu anlamazdım

Gerçekten doğal duruyor yüzünüzün şekline çok uygun olmuş boyutu ve kavisleri o yüzden anlaşıldığını düşünmüyorum, eski halini bilmeyen birinin anlaması çok zor o yüzden kafanıza takılıyor bence sıkmayın canınızı hiç :)

Gayet doğal ve güzel olmuş, değişim çok olduysa aynada kendinize alışana dek böyle tepkiler vermeniz doğaldır estetikten sonra. bir nevi alışma aşaması :) gerçekten doğal ve güzel olmuş. Söylemeseniz estetikli demezdim.

Gayet doğal ve güzel olmuş, değişim çok olduysa aynada kendinize alışana dek böyle tepkiler vermeniz doğaldır estetikten sonra. bir nevi alışma aşaması :) gerçekten doğal ve güzel olmuş. Söylemeseniz estetikli demezdim.
Ay çok teşekkür ederim nasıl mutlu oldum anlatamam

Back