- 12 Şubat 2020
- 32
- 8
- 36
- Konu Sahibi Babygirlbebi
Sizce burnum nasıl estetik olduğu belli mi daha 2 aylık keşke kavis istemeseydim diyorum çevremde daha bir tane olumsuz dönüş almadım ama ben çok üzülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi doktora ameliyat oldunuz ne kadaar ücretle acaba?Sizce burnum nasıl estetik olduğu belli mi daha 2 aylık keşke kavis istemeseydim diyorum çevremde daha bir tane olumsuz dönüş almadım ama ben çok üzülüyorum
Devlet hastanesinde oldum çünkü bence adı çok tanınan hiçbir doktor iyi yapamıyor, akrabalarımdan biliyorum. sonucundan şu an çok memnunum parasız oldumhangi doktora ameliyat oldunuz ne kadaar ücretle acaba?
Ay çok teşekkür ederim nasıl mutlu oldum anlatamamGayet doğal ve güzel olmuş, değişim çok olduysa aynada kendinize alışana dek böyle tepkiler vermeniz doğaldır estetikten sonra. bir nevi alışma aşaması :) gerçekten doğal ve güzel olmuş. Söylemeseniz estetikli demezdim.
Çok teşekkür ederim bunları okudukça çok mutlu oluyorum. Bu arada burnunuza baktım bence hiçbir sıkıntısı yok siz söylemeden kimse fark etmez ve güzel bir burnunuz varGayet doğal, hiç üzülmeyin.
Fotoğrafı kaldırdım aslında neden soruyorsunuz ki görmedenHangi doktora ameliyat oldunuz ?**??
burnunuz benim istediğim gibi yorumunuza bakılırsa,eğer devlette ve istanbuldaysa ben de burnumu o doktora yaptırmak isterim.Siz neden sorduğumu düşündünüz anlayamadım.Fotoğrafı kaldırdım aslında neden soruyorsunuz ki görmeden