Burnumu kendi ellerimle yamulttum!

buseeedogann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2025
5
1
1
19
Bir sabah aynaya baktım sanırım burnum yamuldu dedim bir anlık sinir krizi geçirdim burnumu düzeltmek adına burnuma darbe uyguladım burnum şişti daha sonra şiş inince burnumun daha kötü olduğunu gördüm eskiden beğeniyordum şimdi bâriz şekilde yamuk çünkü burun sırtımı ezmişim kendime kızıyorum neden böyle bir şey yaptım diye çok pişmanım bir an gözüm hiçbir şeyi görmedi arkadaşlar burun estetiği olmak sıkıntılı bir durum mu şu an olamam ama ileride olmayı artık düşünüyorum

Kafa mı attın kendine yumruk mu attın anlamadım? Kafa attıysan belki bi ihtimalde bi insan kendine burun yamultacak kadarda yumruk atamaz

Kafa mı attın kendine yumruk mu attın anlamadım? Kafa attıysan belki bi ihtimalde bi insan kendine burun yamultacak kadarda yumruk atamaz
Bilir misiniz bilmiyorum internette burnu düzeltmek için egzersiz gibi hareketler var ben işaret parmaklarımı katladım ve baskı uyguladım o kadar saçma bir durum yaşadım ki buna ben bile inanamıyorum şu an psikolojim alt üst oldu bunu aklı başında kimse yapmaz ama ben yaptım

Bu dedigin sey mumkun degil ki. Anca disaridan bi darbe alirsan olacak bir is o. Darbe uyguladim derken duvardan duvara carptiysan kendini o ayri : D
İşte imkânsız olanı başardım burnumun aynı yerine parmağımın sert kısmıyla gelişigüzel bastırırsam olacağı buydu. Sanırım benim bir psikoloğa gitmem gerek bu aralar iyi değilim. Fazlasıyla takıntılı bir insanım. Ne yapacağım bilmiyorum. Arkadaşlar şükredin halinize vallaha benim gibi aptal olmadığınıza şükredin

Ah canim ya evet takinti hastaligi belirtisi olabilir bu. Git mutlaka.

O değil de kafayı yiyeceğim aynaya bakamıyorum. Estetik olmak da istemiyorum. Estetik ameliyat olmam ilerde bir sorun çıkarır mı bilgisi olan var mı ya da beni teselli edin lütfen moralim çok bozuk bilerek hata yapmak insanı mahvediyor

Resim koyabilirseniz gerçekten nasıl oldu merak ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…