burnumu deldirmek istiyorum. .

Ya kızlar kafam cok karisik
Bence zarif duruyor. Burnumda kucuk ama
Sey diyorlar sonra orasi hep delik kaliyormus
Varmi hizmasi olan burnunda
Size gore nasil duruyor

Tatlim ben deldirdim iki sene filan taktim sonra cikardim.Delik kalmiyor ama hafif bir iz kaliyor daha once deldirdigin belli oluyor.Burnun kucukse cok yakisir.Ayrica dogulu olmakla alakasi yok yakismakla alakasi yok ve bence cok şık duruyor.Ama bole kucuk taslilardan kullan halka gibi olanlar sanki boga burnuna takilmis gibi duruyor :) Tabancayla deliyorlar hemen saniyelik biraz sizi oluyo deldikten sonra sonra kalmiyor.Bazi burunlar hassas benim de oleydi sismisti filan bi sure bir kac ay sonra kendine gelmisti ama kardesimde hic sislik olmadi mesela.Sislik dedigimde minik bisey hizma havada gibi duruyodu.Cok istiyosan deldir icinde kalmasin :)

Tatlim ben deldirdim iki sene filan taktim sonra cikardim.Delik kalmiyor ama hafif bir iz kaliyor daha once deldirdigin belli oluyor.Burnun kucukse cok yakisir.Ayrica dogulu olmakla alakasi yok yakismakla alakasi yok ve bence cok şık duruyor.Ama bole kucuk taslilardan kullan halka gibi olanlar sanki boga burnuna takilmis gibi duruyor :) Tabancayla deliyorlar hemen saniyelik biraz sizi oluyo deldikten sonra sonra kalmiyor.Bazi burunlar hassas benim de oleydi sismisti filan bi sure bir kac ay sonra kendine gelmisti ama kardesimde hic sislik olmadi mesela.Sislik dedigimde minik bisey hizma havada gibi duruyodu.Cok istiyosan deldir icinde kalmasin :)
Deldircem cok pis gaza geldim
...

deldır yahu nolcak :)
Aynen ya :)
En fazla minik bir iz kalir ;)

Ben seviyorum.
Ama ilk birkaç ay bakinm yapman gerek.
Günlük furacin yada bepanten surmelisin.
İlk 2 hafta cikarma sadece Cevir içinde.:34:

Deldircem cok pis gaza geldim
...

Aynen ya :)
En fazla minik bir iz kalir ;)

İzi belli oluyor maalesef ama öyle çok çirkin durmuyor. Ben burnumu iki kez deldirdim. İlk seferinde tabancayla çok yara oldu geçmedi çıkarttım kapandı. Hızmayı çok sevdiğim için belki iğneyle deldirmediğim için burnum kabul etmediyse diyerek bir de iğneyle deldirdim. Sonuç hüsran... Artık iltihap beynime çıkacak korkusuyla (merhem almaya gittiğimde eczacı beni bu şekilde fırçaladı) tekrar çıkarttım ve kapandı. Her ikisinde de 3 ay kadar alışması için uğraştım, ama burnum kabul etmedi neler denemedim ki çektiğim acılarda cabası... Benimkisi kötü bir örnek ama bunu da bil istedim
:ssz:

Size gore nasil duruyor

vücudundaki en çabuk kapanan delik olacak hızmanın deliği. 1 güncük takmasan canın çıkacak takana kadar. tam 11 yıl hızma kullandım. 2 aydır çıkardım bir operasyon geçirmem gerektiği için. bu 11 yl içinde 4 kez hastanede baştan deldirdim, sayısız kez kendim deldim.şimdi iz bile yok. ilki baya acıyor ama sonrasında problem olmuyor. temiz tutmaya dikkat et.

vücudundaki en çabuk kapanan delik olacak hızmanın deliği. 1 güncük takmasan canın çıkacak takana kadar. tam 11 yıl hızma kullandım. 2 aydır çıkardım bir operasyon geçirmem gerektiği için. bu 11 yl içinde 4 kez hastanede baştan deldirdim, sayısız kez kendim deldim.şimdi iz bile yok. ilki baya acıyor ama sonrasında problem olmuyor. temiz tutmaya dikkat et.

Ben bir saat takmasam bir daha takana kadar anam agliyodu.Zor takilyodu kanamisti bi kac kez ama ilk aylardi.

Size gore nasil duruyor

arkaşım şakamisin allah aşkına
ulken de neler oluyor farkindamisin

ulkene ateş düştü ateş.konuya bak Allahim yarabbim.
haa haberlerden bi haber olabilirsin ama sabahtan belli hicmi

bir kanal izlemedin...insan özür diler konunun kapanmasini rica eder ...Allah akil fikir versin .PES

Ben burnumu 2 kere deldirdim. Kpss ye girecegim zaman kapidaki gorevliler cikarmami istedikleri icin cikarmis ve takmayi unutmustum. 3 gunde kapanmisti. Sonra 2. Kez deldirdim ve yatarken nasil olduysa dusmus. Hic olmamisti daha once. Sonra hizma almayi unuttugum iin yine kapandi. Ama sanirim 2 kez deldirdigim icin cok kucuk bir delik kaldi ki belli bile degil. Simdi 3. Kez deldirecegim. Ayrica deldirirken o tabancayi siktiktan sonra dadece gozumden bir damla yas geliyor. Baski olusuyor, aci olmuyor ve o baski hemen geciyor. Bir de ben tabancayla takilan o koca hizmayi ilk gun cikariyorum. Aldigim kucuk hizmalari takiyorum. Ve sorun olmuyor. Kimseye de olacagini sanmam cunku benim cildim cok hassas oldugu halde sorun olmuyorsa kimseye olmaz herhalde. :)

Size gore nasil duruyor

Ben hızma kullanıyorum çokta memnunum canım bi süre takmayınca kapanıyo:) bence çok istiyosan deldir ama dikkatli kullanman gerekiyo:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back