Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burnumu büyütmek istiyorum,Burun Revizyon ameliyatı için kıkırdak ekletenler yardımcı olabilir mi ?
1 Ay oldu 1 seneye bebek kadar kalacak herhalde. Üzüntüden 5 kilo verdim bütün hayatım altust oldu. Acil revziyon olmak istiyorum ama en erken 6 ay veya 1.sene. 1 aydır doktor harici kapı dışarı çıkmıyorum. Psikolojik ilaclar içmeye başladım
1 Ay oldu 1 seneye bebek kadar kalacak herhalde. Üzüntüden 5 kilo verdim bütün hayatım altust oldu. Acil revziyon olmak istiyorum ama en erken 6 ay veya 1.sene. 1 aydır doktor harici kapı dışarı çıkmıyorum. Psikolojik ilaclar içmeye başladım
Burnunuz kısalmamış ki kemiği alıp ucunu kaldırmış tam istediğiniz gibi yapmış, güzel de olmuş nesine bu kadar takılıp kapı dışarı çıkamayacak hale geldiniz inanın hiç anlamadım.
Burnunuz kısalmamış ki kemiği alıp ucunu kaldırmış tam istediğiniz gibi yapmış, güzel de olmuş nesine bu kadar takılıp kapı dışarı çıkamayacak hale geldiniz inanın hiç anlamadım.
Cok kisa ve küçük geliyor daha 1 ay oldu gittikçe küçülüp kaybolacak gibi geliyor. Acaba ucu cok kalkik diye mi bilmiyorum. Kendimi yabancı gibi hissediyorum
Hala her gün neden onbeş yıl boyunca bu burunla yaşadım diye yas tutuyorum. Şimdiden sonra revizyon olup burnum düzelse ne fayda, gençliğimin en güzel seneleri bu facia burunla gecti