- 11 Ekim 2024
- 27
- 3
- 1
- Konu Sahibi pembepanterrw
Merhaba ben de burun büyütme revizyon için doktor arıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sonuçtan memnun kaldınız mı....benim eklendi
Özelden yazarmisin. Bende onla görüsmek istiyorum eski burnumu yapmasi icinBnde burun büyütmek için memet yazarla görüştüm
EvetMerhaba sonuçtan memnun kaldınız mı....
Bakabilir miyimBende 1 ay once oldum aptal doktor zaten kucuk olan burnumu iyice küçültüp kısaltmis bebek gibi kalmis kalkik olsun dedim diye. 2 çocuğum var biri kucuk 8 yasinda. Ağlamaktan helak oldum ölmek istesem ölemiyorum çocuklarıma bakan yok. Kemik ve deviasyon icin girmisken biraz düzeltsin istedim allah belamı verdi. 1 sene nasıl geçer
Kapi dışarı çıkamıyorum hayatım bitti.
Gecmis olsun doktorunuz kimdi acabaBende 1 ay once oldum aptal doktor zaten kucuk olan burnumu iyice küçültüp kısaltmis bebek gibi kalmis kalkik olsun dedim diye. 2 çocuğum var biri kucuk 8 yasinda. Ağlamaktan helak oldum ölmek istesem ölemiyorum çocuklarıma bakan yok. Kemik ve deviasyon icin girmisken biraz düzeltsin istedim allah belamı verdi. 1 sene nasıl geçer
Merhaba doktorunuz kim
Sisli kolan hastanesi huseyin vuralGecmis olsun doktorunuz kimdi acaba![]()
Bana da bilgi verir misiniz lütfenbenim eklendi
Bana da ozelden yazar mısınızÖzelden yazarmisin. Bende onla görüsmek istiyorum eski burnumu yapmasi icin
En az 6 ay dedi bende görüştüm kendisi ileBnde burun büyütmek için memet yazarla görüştüm
Siz neden revizyon düşünüyorsunuzEn az 6 ay dedi bende görüştüm kendisi ile
Kısalmasın diye talepte bulundunuz mu ona rağmen mi kısa yapmış niye böyleler ya1 Ay oldu 1 seneye bebek kadar kalacak herhalde. Üzüntüden 5 kilo verdim bütün hayatım altust oldu. Acil revziyon olmak istiyorum ama en erken 6 ay veya 1.sene. 1 aydır doktor harici kapı dışarı çıkmıyorum. Psikolojik ilaclar içmeye başladım
Nasıl yanın büyütme amelşyatına mı girdiniz küçültü lime oldunuzBende 1 ay once oldum aptal doktor zaten kucuk olan burnumu iyice küçültüp kısaltmis bebek gibi kalmis kalkik olsun dedim diye. 2 çocuğum var biri kucuk 8 yasinda. Ağlamaktan helak oldum ölmek istesem ölemiyorum çocuklarıma bakan yok. Kemik ve deviasyon icin girmisken biraz düzeltsin istedim allah belamı verdi. 1 sene nasıl geçer