- 27 Temmuz 2023
- 44
- 20
- 3
- Konu Sahibi oylesineblog
-
Benim fotoğrafımfotoğraf size ait değil herhalde çünkü beğenmediğiniz burun bu olamaz diye düşünüyorum
Daha en fazla 2-3 hafta olmuş yapay görünmesi mormal burnun çok güzel. Ben iki kez ameliyat oldum böyle güzel görünmüyor. Bence burnunuza haksızlık yapmayınBenim fotoğrafım( Biliyorum güzel bir burun gibi ama çok yapay geldi ilk gördüğümde
Teşekkür ederimDaha en fazla 2-3 hafta olmuş yapay görünmesi mormal burnun çok güzel. Ben iki kez ameliyat oldum böyle güzel görünmüyor. Bence burnunuza haksızlık yapmayın
Teşekkür ederim :)Zamanla ucu bı tık daha düşecektir bence gayet güzel hiçte domuz burnu gibi değil minnak kibar olmuş
Biraz daha ucu düşük bir burun olabilirdi diye düşünüyordum. Tabiki tamamen doğal burun beklemiyordum ben de. Burun ameliyatı olmadıysanız düşündüğüm şeyi çok anlayacağınızı sanmıyorum ama düşünceleriniz için teşekkür ederimZamanla oturur alışırsın. Nasıl bir burun istiyordun ki bunu beğenmedin. Ameliyatla şekil duzeltilipde yapay oldu demek de garip geliyor. Yapay olacak tabi yapıldı çünkü orijinal gibi olur mu bıçak değmiş bir burun.
Oldum oldum olmaz olaydım oldum bilirim. Sikinti etme olan oldu dönüşü yok zamanla alışırsınBiraz daha ucu düşük bir burun olabilirdi diye düşünüyordum. Tabiki tamamen doğal burun beklemiyordum ben de. Burun ameliyatı olmadıysanız düşündüğüm şeyi çok anlayacağınızı sanmıyorum ama düşünceleriniz için teşekkür ederim
umarım teşekkür ederimOldum oldum olmaz olaydım oldum bilirim. Sikinti etme olan oldu dönüşü yok zamanla alışırsın
çok teşekkür ederim rahatlattınız beniburun aslında güzel ama şu an yüzünüz, gözünüz hep ödem. gülüşünüz, gözleriniz zamanla eski haline dönecek, burnunuz derinize yapışacak o yapay görünümü gidecek daha da zarifleşecek. hiiç üzmeyin kendinizi. benim burnum ilk ay aşırı kalkıktı, şu an 9 ayı geçti ve keşke biraz daha mı kalkık olsaydı diyorum öyle düştü düşünün. şu an burun ucunuz serttir, yapıştırılmış gibidir o daha yumuşayıp kendini salınca daha doğal, inik, güzel görünecek.
Merhaba ilk 20. Günlerde ödemden yamukluk yaşadınız mı hiç ?burun aslında güzel ama şu an yüzünüz, gözünüz hep ödem. gülüşünüz, gözleriniz zamanla eski haline dönecek, burnunuz derinize yapışacak o yapay görünümü gidecek daha da zarifleşecek. hiiç üzmeyin kendinizi. benim burnum ilk ay aşırı kalkıktı, şu an 9 ayı geçti ve keşke biraz daha mı kalkık olsaydı diyorum öyle düştü düşünün. şu an burun ucunuz serttir, yapıştırılmış gibidir o daha yumuşayıp kendini salınca daha doğal, inik, güzel görünecek.
eveeet hatta 6 aya kadar yaşadım özellikle daha çok uğraşılmış bir taraf varsa, daha eğri vs olan o tarafın ödemi daha çok oluyor zaman geçtikçe gidiyorMerhaba ilk 20. Günlerde ödemden yamukluk yaşadınız mı hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?