dogru soyluyorsunuz18 yaşına girdiğiniz an vücut tamamlanmiyor ya kişiden kişiye değişiyor. 21 yasta bile boy uzaması olabiliyor
sinuzıtte burun tıkanıklı uzun sure devam edıyor mu pekiSinüzütte olmus olabilirsiniz o da burun tikanikligi yapiyo bende olmustum tabi dr.en dogrusunu onlar bilir ihmal etmeyin geçmiş olsun
son bı soru daha sorucam sınuzıt burun kurulugu yapıyor muSinüzütte olmus olabilirsiniz o da burun tikanikligi yapiyo bende olmustum tabi dr.en dogrusunu onlar bilir ihmal etmeyin geçmiş olsun
aynen bu perşembe gıdıcem nemlendırı fln versın bu boyel çekilmez cunkuBurun kurulugu burnun tikali oldugu icin oluyo rahat nefes alamadigin icin cok normal ama dr.a gitmeyi ihmal etme ama ciddi bir rahatsizlik oldugunu sanmiyorum
O kurulugu kullandıgınız spey yapoyor büyük ihtimalleson bı soru daha sorucam sınuzıt burun kurulugu yapıyor mu
spreyı uzun suredır kullanmayı bıraktım şubattan berı kullanmıyoruma ma ben cok uzun sure kullandım burnumu mahvettı yanı onun yuzunden daha damı cok tıkandı ne anlıyamıyorumO kurulugu kullandıgınız spey yapoyor büyük ihtimalle
Daha önceden burnunuz tıkalı degildiyse eger büyük ihtimalle konkalarınız büyümüs .Dr zaten bakınca görür .Ama deviasyonda tıkanıklık olması normal.spreyı uzun suredır kullanmayı bıraktım şubattan berı kullanmıyoruma ma ben cok uzun sure kullandım burnumu mahvettı yanı onun yuzunden daha damı cok tıkandı ne anlıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?